Şimdi Ara

QQ konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan aklımda ne kadar küfür varsa Riota ve Easte ediyorum gececi olduğumdan bu saatlerde ayakta oluyorum maç atmam gerekiyo 1600 eloyum sürekli 1400 adamlarla denk geliyorum son maçta 1390 ad carrymiz vardı dakka 25 de 60 cs fiddle midimiz vardı. Riot kardeş eşleştirceksen aynı eloda adamlarla eşleştir eşleştirmiceksen 10 saat oyun bulma. Heal alan corkiler gravesler. Thornmail çıkan junglerlar trololo

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Geçmiş olsun.

Ham çökelek. te ham çökelek lalala
  • iste bunlar hep seks.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorryNot

Şuan aklımda ne kadar küfür varsa Riota ve Easte ediyorum gececi olduğumdan bu saatlerde ayakta oluyorum maç atmam gerekiyo 1600 eloyum sürekli 1400 adamlarla denk geliyorum son maçta 1390 ad carrymiz vardı dakka 25 de 60 cs fiddle midimiz vardı. Riot kardeş eşleştirceksen aynı eloda adamlarla eşleştir eşleştirmiceksen 10 saat oyun bulma. Heal alan corkiler gravesler. Thornmail çıkan junglerlar trololo

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 15 Ekim 2012; 11:39:06 >
  • quote:

Şuan aklımda ne kadar küfür varsa Riota ve Easte ediyorum gececi olduğumdan bu saatlerde ayakta oluyorum maç atmam gerekiyo 1600 eloyum sürekli 1400 adamlarla denk geliyorum son maçta 1390 ad carrymiz vardı dakka 25 de 60 cs fiddle midimiz vardı. Riot kardeş eşleştirceksen aynı eloda adamlarla eşleştir eşleştirmiceksen 10 saat oyun bulma. Heal alan corkiler gravesler. Thornmail çıkan junglerlar trololo

Heal alan gravesler, corkiler? Oldu o zaman biz kalkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

İyi burst attıkları için ignite daha iyi gidiyor ama heal da yanlış değil sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF 8 ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Heal önceden her ad-carry için seçilirdi ama artık bende cleanse veya ignite alıyorum. Heal modası geçti herkeste ignite var artık ve supplar heal attığından. Draft mod oynuyorsam duruma göre flash yanına ignite exhaust ghost veya cleanse alırım

• qardaşlar ignite heal'i çok kolay counterladığı için heal alınmaz. niye turnuvada hiç kimse tryn picklemez mesela? çok kolay counterlandığı için. bu da o tarz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.