Şimdi Ara

Quad 8300 arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Intel Pentium D 3.40 işlemci var.
    Yeni Core 2 Quad 8300 işlemci aldım. Sıfır değil ama kullanılmamış olarak aldım.
    Anakart Foxconn g31m

Ancak yeni aldığım quad işlemci çalışmıyor. 3.40 D çalışıyor. Takınca ekrana görüntü gelmiyor işlemci çalışmıyor.

Benim yapabileceğim birşey var mı, birşeyi yahlış mı yapıyorum? Yoksa aldığım iylemciyi iade etmem mi gerekir?

• p4 takılıyken bios güncelleyin bios istiyor olabilir.
  • Saol.

Biosu daha önce güncellemiştim.
    2011 versiyonu bios.
  • kaanakman K kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

biosu sıfırlayıp tekrar takın. tam oturnasına dikkat edin. olmazsa başka bir anakart ile deneyin çalışmıyorsa işlemcide sorun olabilir.

Teşekkür ederim. Biosu sıfırlayıp denedim ama değişmedi sonuç. Özellkle baktım oturdu mu diye onda da bir sorun yok. En kesini başka kartta denemek sanırım ama işte 775 kart bulmak da zor artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanakman

quote:

Orijinalden alıntı: hams

biosu sıfırlayıp tekrar takın. tam oturnasına dikkat edin. olmazsa başka bir anakart ile deneyin çalışmıyorsa işlemcide sorun olabilir.

Teşekkür ederim. Biosu sıfırlayıp denedim ama değişmedi sonuç. Özellkle baktım oturdu mu diye onda da bir sorun yok. En kesini başka kartta denemek sanırım ama işte 775 kart bulmak da zor artık :(

gönder bana ben deneyeyim. 775 kartta 16 gb ddr3 ram ve q9950 kullanıyorum :) legend olduk.
  • Hocam işlemciyi takın ve üzerine fan koymayın bilgisayarı açın elinizi işlemcinin üzerine koyun bakın ısınıyormu? eğer ısınıyorsa destek sorunu ısınmıyorsa işlemci bozuk demektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Sorun anakarttaymış, değiştirdim işlemci çalıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.