Şimdi Ara

QUAD6600 intel işlemci ve GigaByte GT-G41MT-S2PT Anakart overclock (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeezy

Hocam o anakartla 200-300 mhz den baska hiz artmazbu kadar stres cekmene gerek yok .al bi P45 sat sonra elindekini.overclock olur mu olmaz mi diyede strese girmezsin olur biter

Dostum stres çekmiyorum sadece merak ettim kullandığım işlemci 3.0 ghz'e voltaj vermeden çıkan bir şlemci ve bunu kullanmak istedim, kimisi anakartın oc olur kimiside olmaz dedi ve bende merak ettim oluyor mu ? olmuyor mu ? Olayın özeti budur..
  • Arkadaslar konu basında vermis oldugum resimlerde clock chip control menusunun altı boş bunu nereden aktif hale getirebilirim ?

neden derseni bir konu buldum orada arkadas resim eklemiş ve onun clock chio control menusu aktif..konu linkini veriyorum incelermisiniz..

http://www.chip.com.tr/forum/intel-e8400-gigabyte-g41m-combo-overclock-yardim_t264508.html
  • bu benim bios resmi

QUAD6600 intel işlemci ve GigaByte GT-G41MT-S2PT Anakart overclock

buda konu linki vermis oldugum arkadasın biosunun resmi

QUAD6600 intel işlemci ve GigaByte GT-G41MT-S2PT Anakart overclock

gordugunuz gibi arkadasta clock chip control menusu aktif bende menu altı boş bir fikri olan varmı acaba ?

• Size prime 95 ile test alacagim sanki anakarti kullanmiscasina konusuyorsun kardesim sert konusup uzmek istemiyorum. Anakarti babalar gibi o.c. oluyor senin gbi bos konusan adam cok gordum ben sorsak 4tane farkli marka farkli model ram dualda calismaz dimi. Bu arada anakartin sahibi kardesim senin power ile ilgili bir sorunun olabilir farkli bir power ve ram ile tekrar denemeni tavsiye ederim. Ordu yakinlarindaysan bos zamanda bizzat yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu saat ayarini enable yap 333 kalsin ram performansini standart yap extreme de cok hata yaparlar cpuya 1.4v ver kuzey koprusune gerekirse 0.1v ver fazladan ramler o.c.yi onaylamadan tam degerinin 1333 oldugundan emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 26 Mayıs 2014; 20:02:58 >
  • Dostum powerim thermaltake 500 arastirdim gercek gucu 430-450 watt arasi, ocyi kaldirir diye biliyorum ama eger sorun psu ise degistirebilirim..

• qAddAr kullanıcısına yanıt
    oHocam merhaba aynı anakarttan bende satın aldım OC yapamıyorum işlemciye çarpan kilidi 10un üstüne çıkmıyor clock hızınında değiştirme yeri yok eskiden g31 msi kullanıyordum ondan clock hızı oynanıyordu bundan yokmu acaba siz ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

oHocam merhaba aynı anakarttan bende satın aldım OC yapamıyorum işlemciye çarpan kilidi 10un üstüne çıkmıyor clock hızınında değiştirme yeri yok eskiden g31 msi kullanıyordum ondan clock hızı oynanıyordu bundan yokmu acaba siz ne yaptınız

Hala aynı anakartı kullanmaktayım ve çok uğraştım ama OC olmuyor maalesef
  • Up banada lâzım ayni model ayni rev

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.