Şimdi Ara

quadcopter aldım uçuramıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cheerson cx30 aldım alıştırma olsun diye ama kaldıramıyorum bile. Nasıl kaldırmam gerekiyor puf noktaları nelerdir nasıl yapabilirim bunları yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanirim siz şu mikro quad tan aldınız eğer indoor uçuş yapacaksaniz kumandanin çubuklarina ani hareketler yapmayin ve ozellikle aniden gaz verip kaldirmayin sagdaki sağ sol sticklerini cok az oranda Hareket ettirin boylece daha stabil ucabilirsiniz
  • Hocam fena oldu ya denedim herşeyi artık azcık ucurabiliyorum ama çatladı alet ne yazıkki. Cheerson cx30 modelini almıştım. Çok buyuk ve kucuk sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar41 -- 19 Şubat 2015; 19:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar41

Hocam fena oldu ya denedim herşeyi artık azcık ucurabiliyorum ama çatladı alet ne yazıkki. Cheerson cx30 modelini almıştım. Çok buyuk ve kucuk sayılmaz.

Biraz para toplayıp syma x5c alabilirsen senin için çok daha iyi olur diye düşünüyorum elin 2-3 güne kadar alışır zaten pek sıkıntı yapcağını zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

quote:

Orijinalden alıntı: Caesar41

Hocam fena oldu ya denedim herşeyi artık azcık ucurabiliyorum ama çatladı alet ne yazıkki. Cheerson cx30 modelini almıştım. Çok buyuk ve kucuk sayılmaz.

Biraz para toplayıp syma x5c alabilirsen senin için çok daha iyi olur diye düşünüyorum elin 2-3 güne kadar alışır zaten pek sıkıntı yapcağını zannetmiyorum

Aslında bunu alırken amacım syma x5c için alıştırma olmasıydı ve sanırımda öyle oldu. Şimdi nisan da syma alacağım inşallah

• Ben de banggood.com dan cx30 aldım ve uçuramadım. Normal şartlarda soldaki stick i öne doğru ittiğinizde ve sağdaki stick e dokunmadığınızda quadcopter in havalanması gerekiyor. Ancak havalanmak yerine her seferinde ters döndü. Arıza olduğu düşüncesiyle siteye durumu bildirdim. Sitenin istediği video yu çekip gönderdim. Onlar da yenisini göndereceklerini söylediler ve gönderdiler ama henüz elime ulaşmadı.

Sizin quadcopterinizde de benzer bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.