* İstediğim bilgisayarı nihayet toplayacağım ama satıcı K600 ün daha iyi olduğunu belirtiyor. Satıcı söyleyince pek inandırıcı olmayabiliyor, tereddütte kalıyor insan. Cuda çekirdeği var dedi, çok şahane dedi boş boş baktım.
"Bu cuda çekirdeği, farklı mimari vs neymiş ki arkadaş, apaçık görünen bunca üstünlüğü ezip geçiyor."
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ne amaçla kart alacaksınız ? Oyunsa gtx760, sadece iş ise k600.
Sadece iş için alacağız.
Az güç tüketmeside iş için avantaj esasında sürekli kullanılan birşey olduğu için. Oyun filan yoksa K600 güzel sçeim olabilir tabiki yaptığınız işlere göre.
Fabrikada üretim amaçlı kullanılacağı için elektrik sarfiyatı göz ardı edilebilir. Performans daha öncelikli
quote:
Orijinalden alıntı: jsiendeinss
Sadece iş için alacağız.
o zaman K600 al hem daha az enerji elektrik tüketir hem sadece o iş için kullanmış olursun.
jsiendeinssJ
kullanıcısına yanıt
Fabrikada uretim icin neden boyle ekran karti gerekiyor ayri bir mesele. Farkli fabrikalarda calistim, boyle bir ekran karti ancak Cad/Catia kullanan makinalarda tercih edilir.
Evet zaten cam amaçlı olarak kullanacağımız makina için araştırıyorum.
Ekran kartı ile ilgili olarak bir son gün tereddütü yaşıyoruz.
hocam 760 alirsaniz hic bir etki goremezsiniz amaç cizerken goruntude takilma yasamamaksa kesinlikle k600. 760daha kuvetli bir karttir fakat yazilim nedeniyle CAD uygulamalarinda performans getirisi getirmez bu nedenle k600 şart. K600de oyunlara destek vermez aradaki fark bu.
Hatırlatıyorum aradaki fark yazılım mimari cuda falan değil ikiside aynı mimari aradaki fark yazılım bu nedenle programlarda 760 bir işe yaramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme