selam arkdaşlar sistemimi yazıyorum p4 2.6 512 ddr nvidia 6800 ekran kartı ile iyi oynayabilirmiyim bu oyunu saygılar
öle bi oynarsın kiiii
bende amd64 3000 1gb ram msi nx6600gt var 1024*768 high detail AA2x da rahatlıkla oynıyabiliyorum
Peki ben p4 2.66 80 gb harddisk 512 ram geforce mx440 la ayarları kısarak oynarmıyım???
mx440 la bayagı kısman gerekebilir ki o da en iyi ihtimal :(
Hadi yaa:((Nese artık bi ekran kartı almanın zamanı gelmiş.Çocukta değilizki bayramda para versinler:))Öğrenci halimizle biriktire biriktire alcaz mecbur
bana veriyorlar valla 19 yaşımda 25 olup yine ogrenci olsam da verecekler valla anlamam..
Quake 4 = Doom 3 . Doom 3'ü mevcut sistemiyle oynayan Quake 4'ü de oynar. Aynı grefik motoru kullanılmış
Bende 19 ama verdikleri yarısını karşılamaz 6600gt nin Walla doom 3 ü kısık ayarlarda oynadım bide sesleri kapattıkmı hiç bişi anlamadan oynarız quake 4 ü
quote:
Orjinalden alıntı: Deeds_Of_Flesh
selam arkdaşlar sistemimi yazıyorum p4 2.6 512 ddr nvidia 6800 ekran kartı ile iyi oynayabilirmiyim bu oyunu saygılar
De get oyununu oyna
arkadaşlar vallahi ben quake 4 ü oynuyorum bazı sitelerde full download vermişler manyak bir oyun ekran kartı olarak Ge Force 7800 gtx aldım 520 usd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme