Şimdi Ara

Quaresma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

@BJK cidden senin kafan mı iyi ya? Adam schuster döneminde tarihinin en iyi 2. istatistiğini yaptı demek ki neymiş oynatmasını bilen td olunca adam oynayabiliyormuş, Ferdi küsmesin diye Q7yi takıma döndürmemmenin ne kadar salakça bişey olduğunu hala farkına varamadınız mı? Q7 kafasına göre kırmızı görüyordu (o da 2tane) Ferdinin şurda sazı eline alışı kaç maçtır var? 10-15? Avrupada son dklarda herkesi çalımlayarak gol atan Ferdi değil Q7 idi. Farkındaysanız BJk kulübü olarak sırf indirim yapmadığı için futbol hayatını bitirmeye çalışıyoruz yok neymiş ocağa kadar oynatmayıp form düşürüp satacakmışız. Oldu tam Bjk(kulüp) mantığı cidden

Aslında Fernandesi küstürmemek gayet mantıklı geçen sezon Fernandes o düzensizlik içinde ligde 5 gol 10 asistle oynadı bu sene ise tamamıyla liderliği eline aldığında 3 maçta 2 gol 2 asistle başladı.Şu bir gerçekki Quaresmanın oyun stili Türkiye ligine uymuyor 2 sezondur Quaresma Süper Ligde toplam 40 maça çıkmış yani Quaresma 2 maçta bir sakat, Fernandes ise oyun stili olarak tam anlamıyla Türkiye Ligi için doğmuş.Fernandes sıkıntılı bir tip ve 1 numaralı adam olmak istiyor takımın lideri olmak istiyor ama sahada Q7 olduğu sürece o kadar özgürlük ve sorumluluğa sahip olamayacağının bilincinde mesela Süper finale kadar müthiş bir grafiği vardı ama Q7 dönünce süper finalde hücümde her top ona gitmeye başladı ve Fernandesin performansı resmen çakıldı.Hatta Fernandes tepki olarak gözünün içine bakmasına rağmen Galatasaray maçında boş pozisyondaki Quaresmaya kahraman olmasın diye topu atmadı.Bunların hepsi halledilebilir belki ama en önemki sıkıntı Q7 kadroya alınsa ve müthiş oynasa bile Beşiktaş ona yıllık 2.7 mıilyondan fazlasını veremez , Q7 ise 3.7nin altında bir paraya kontrat yenilemez doğal olarak Q7 Ocak ayına kadar kendini gösterir Ocakta başka bir takımla imzalayınca ise bu yaşananlardan sonra sezonun 2.yarısında ya maça çıkmaz sakatım bahanesiyle ya da saçma sapan kartlar görmeye başlar. Fernandesin ise kontratında daha 2 yıl var.Fernandes daha 26 yaşında Beşiktaşın gelecek 6 yılını değiştirebilecek bir oyuncu ve onun kaybedilmemesi yada küstürülmemesi Beşiktaş için çok önemli.

Yaw arkadaş başlarım Ferdinin küsmesine Q7 kızmasına, bu adamlar Bjk için var ve buadamların birisi sahada olduğu için oynamama lüksü yok, bu takımın kaptanı hocası ne işe yarıyor bu adamları niye barıştırmıyorlar? Sonra herkes çıkıp diyor ki çok iyi arkadaşlık vs vs. Eğer ben Q7 ye 3.7 veriyorsam her halükarda sahaya çıkıp topunu oynayacak gerekirse Ferdiye asistini yapacak gerekirse o ona yapacak böyle saçma sapan şey olmaz. Kısacası açık ve net şekilde bu takımın 2sine de ihtiyacı var birinden birini seçmek hiç mantıklı değil.

Zaten oyuncular normal bır kafa yapısında olsa oynarlar bir arada Madridde, Cityde kaç tane yıldız bir arada oynuyor ama sıkıntı bu oyuncular kafaca sıkıntılı oyuncular bu yüzden Türkiye Ligine kadar düştüler.iki oyuncunun birlikte adam akıllı oynama ihtimali yüzde 5 ve yanlış anlaşılmasın burada sıkıntıyı çıkaran Fernandes. Samet hoca büyük iş başarıp 2sini birlikte kullansa bile Q7 bu olaylardan sonra yüzde 99 Ocakta başka bir takımla sözleşme imzalayacak.Gerçekçi olmak gerekirse o yüzde 1 lik olasalık gerçekleşse bile Q7 seneye 30 yaşına basacak ve bu kadar sakatlık sıkıntısı olan bir oyuncu için çok kötü bir yaş.Kısaca Fernandesi kaybetme riskini almak şu anda akıllıca durmuyor ama dersenki yönetim bunları düşünerekmi Q7 yi kadro dışı bırakmıştır açıkçası ben Nene olayından sonra onların düşünme kabiliyetlerinin olduğundan bile şüpheliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGY

neymiş bencilmiş e bencil olmayanı 35-40 milyon euro bulun alın bakalım ama yinede bi adam için yönetim ceketini alsın gitmek saçmalıktan başka birşey değil.

Lütfen bahane değil bu sadece transfer komitesinin kalitesiyle ilgilidir bu işler.Ama 2 mılyon € ya zaten almış bulunmaktayız bencil olmayanını.Hatırlatıyım ;

Quaresma

• quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

Quaresma kim lan ? Bizim sevgimiz oyuncuya değil , renkleredir , armadaki ay-yıldız'a dır . Ne çabuk unuttunuz , bu adamın evinin kirasından tutun , uçak parasına kadar bizim ödediğimizi ? Avrupa'nın en önemli maçında dalga geçer gibi 1,750 m koşmasını , fener maçı öncesi kırmızı kart yiyişini , sakatım diye ülkesinde tatil yapışını ? Bize karakterli oyuncu lazım her şeyden önce , beşiktaş bu yüzden beşiktaş .

Her maç rabonaet , trivela yapan oyuncu yerine , bana 10 kilometre koşan , temiz oynayan karakterli oyuncu lazım . Artık bireysel yaratıcı oyuncularla değil takım oyunuyla başarılı olunuyor uzun vadede .

Super yorum, tamamen katiliyorum, yonetim (konuya daha profesyonel yaklasabilirdi gerci) bir karar aldi, arkasinda duruyor. Tebrik ediyorum. Bu saatten sonra kadro girse, takimdaki diger oyuncular ne diyecek, takim disiplini mi kalir. Indirim yapip gelse, yine bir nebze anlasilir da, yonetimi ezip gelse takimdan hayir gelmez.

• zaten tff'e yollanan listede kendisine yer verilmemiş.Quaresma istese de oynayamaz artık
  • heralde bide rus ligindeki transferin kapanmasını bekliyolar, ondan sonra bütün çareler tükenince takıma dahil olcak heralde. ama inşallah satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

heralde bide rus ligindeki transferin kapanmasını bekliyolar, ondan sonra bütün çareler tükenince takıma dahil olcak heralde. ama inşallah satılır.

Hazır Zenit para saçıyorken Almeida+Q7 yi 30 a falan paketleseydik iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

QUARESMA İÇİN YÖNETİME CEKETİNİ ALIP İSTİFA ETMELİDİR DİYEN TARAFTAR DERHAL FORMASINI RAFA KOYUP BEŞİKTAŞ'I BIRAKMALIDIR!!!

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

heralde bide rus ligindeki transferin kapanmasını bekliyolar, ondan sonra bütün çareler tükenince takıma dahil olcak heralde. ama inşallah satılır.

almeidayı verince düşer fiyat tabi, sadece q7 versek o zmanda almeida bizde kalcak. neyse almeida gitsinde isterlerse zenit kombinesi versinler karşılığında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

almeidayı verince düşer fiyat tabi, sadece q7 versek o zmanda almeida bizde kalcak. neyse almeida gitsinde isterlerse zenit kombinesi versinler karşılığında

almedia gitsinde ucak parası benden

• anlamadığım şeylerden birisi de Quaresma'yı seven , takımda görmek isteyen kişilere yapılan 'sen Beşiktaş taraftarı değilsin' lafı.. buna sizler mi karar vereceksiniz ? kimin kimi sevip sevemeyeceğine , istemeyeceğine kendi kişisel zevkleriniz mi karar verecek ? kendi kendimizi yiyoruz lan burda ne fedası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

anlamadığım şeylerden birisi de Quaresma'yı seven , takımda görmek isteyen kişilere yapılan 'sen Beşiktaş taraftarı değilsin' lafı.. buna sizler mi karar vereceksiniz ? kimin kimi sevip sevemeyeceğine , istemeyeceğine kendi kişisel zevkleriniz mi karar verecek ? kendi kendimizi yiyoruz lan burda ne fedası..

İyi bir Q7'yi ben de takımda isterim ama böyle bir ekonomik durumda 3,750'ye değil, 2,5 civarına falan Artık inada bindirdi, yönetim oynatır, oynatmaz, parasını öder, ödemez, satar (Türkiye ligi hariç) vs. her türlü desteklerim

• bence yönetim quaresma'ya A2 de antrenmana çıkmasını şart koşmayacak, böylece quaresma antrenman eksikliği ile iyice kilo alıp 1 sene futboldan da uzak kalacak, böylece adamı bu haliyle seneye de hiçbir kulüp almayacak ve adamın futbol hayatı bitecek. ben başkan olsam bu yönteme başvururdum.
    bu arada quaresma'yı kadroya alma zorunluluğu yok, gönderirsin tribüne tribünde oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

İyi bir Q7'yi ben de takımda isterim ama böyle bir ekonomik durumda 3,750'ye değil, 2,5 civarına falan Artık inada bindirdi, yönetim oynatır, oynatmaz, parasını öder, ödemez, satar (Türkiye ligi hariç) vs. her türlü desteklerim

tabii ki ben de isterim. Başka bir konuda yazdım. artık menör mu tutarsınız adama özel, psikolojik yardım mı yaparsınız dedim ama o paraya kenarda oturacağına takıma kazandırılmaya çalışılmalı dedim.

Şu hali ile ben de takımda görmek istemem açıkçası. Quaresma'nın geçen seneki bazı şeyleri tekrarlaması durumunda mevcut 'Q7 sevenler' ve 'Q7 sevemeyenler' arasındaki tartışmaların yeni boyutunu düşünemiyorum bile.

Kendi adıma konuşayım , Q7'nin şu an takımda olması ya da olmamasına pek önem vermiyorum. bahsettiğim şey onu isteyenlere takınılan tavır. Ben eminim ki onu isteyenler Beşiktaş'a yarar getireceğini düşünüyorlar. Yukarıda bahsettiğim üzere bazı problemlerini halletmiş olan bir Quaresma ( ücrette indirim yapması tercihimdir ama yapmazsa da elimiz kolumuz bağlı ) takım için oynayan Quaresma ve biraz da sinirlerine hakim olmayı öğrenebilen Quaresma takımımızı bir gömlek yukarıya taşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: soho

bence yönetim quaresma'ya A2 de antrenmana çıkmasını şart koşmayacak, böylece quaresma antrenman eksikliği ile iyice kilo alıp 1 sene futboldan da uzak kalacak, böylece adamı bu haliyle seneye de hiçbir kulüp almayacak ve adamın futbol hayatı bitecek. ben başkan olsam bu yönteme başvururdum.
    bu arada quaresma'yı kadroya alma zorunluluğu yok, gönderirsin tribüne tribünde oturur.

Fikret Orman böyle de yapsa destek veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

bence yönetim quaresma'ya A2 de antrenmana çıkmasını şart koşmayacak, böylece quaresma antrenman eksikliği ile iyice kilo alıp 1 sene futboldan da uzak kalacak, böylece adamı bu haliyle seneye de hiçbir kulüp almayacak ve adamın futbol hayatı bitecek. ben başkan olsam bu yönteme başvururdum.

Fikret Orman böyle de yapsa destek veririm

hem böyle etik olmayan şeylere seve seve destek veririz diyorsunuz hemde beşiktaş şerefinden şerefli ikinciliklerden bahsediyorsunuz beşiktaşlı dürüst olur muhabbeti yapıyorsunuz bence yanlış ve sebep kurum ne olursa olsun ben bir yanlışa destek vermem beşiktaşlı yöneticiler herşeyden önce beyefendi ve profesyonel olmalılar en basitinden habere bak futbolcudan intikam alan teknik direktör
    http://skorer.milliyet.com.tr/ibb-ye-gitmedi-kadro-disi-kaldi-/besiktas/detay/1592408/default.htm
    bu kepazeliğede destek verin hiçbir farkı yok...

• ya da A2 antrenmanını sabah saat 05.00'a alacaksın, gelecek 05.00'da antrenman yapacak
  • quote:

ya da A2 antrenmanını sabah saat 05.00'a alacaksın, gelecek 05.00'da antrenman yapacak

5 geç olmaz mı?
  • Gelişmeleri pek takip etmedimde şu sorunun cevabı varmı? Şimdi Q7 TFF'de bildirilen kadroda yokmuş yani Ocak ayına kadar hiçbir resmi lig maçında oynayamayacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

Gelişmeleri pek takip etmedimde şu sorunun cevabı varmı? Şimdi Q7 TFF'de bildirilen kadroda yokmuş yani Ocak ayına kadar hiçbir resmi lig maçında oynayamayacakmı?

Yok dostum Sözleşmeli oyuncular istenildiği zaman Tff ye bildirilerek kadroya alınabiliyormuş o yeni transferler için geçerliymiş.Yani istedikleri zaman alabilirler.Ama işte kendine çeki düzen verecekse Q7 gelsin ama geçen seneki haliyle gelmesin umarım.Schuster zamanındaki Q7 gelcekse gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

Gelişmeleri pek takip etmedimde şu sorunun cevabı varmı? Şimdi Q7 TFF'de bildirilen kadroda yokmuş yani Ocak ayına kadar hiçbir resmi lig maçında oynayamayacakmı?

Yok dostum Sözleşmeli oyuncular istenildiği zaman Tff ye bildirilerek kadroya alınabiliyormuş o yeni transferler için geçerliymiş.Yani istedikleri zaman alabilirler.Ama işte kendine çeki düzen verecekse Q7 gelsin ama geçen seneki haliyle gelmesin umarım.Schuster zamanındaki Q7 gelcekse gelsin

Rahatladım valla sağol. Bana kalırsa gelip denenmeli Samet Aybaba'yıda, yönetimide utandırarak mükemmel futbol oynayacaktır. Bir an önce gelse keşke, bu sezonun en iyi transferini yapmış oluruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.