Şimdi Ara

Quaresma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar istemesemde yönetim bugün yaptigi sacma islerden sonra Q7yi kadroya almak zorunda kalacak. Artik olan olduguna göre nasil maksimum verim alinacagi tartisilmali. Bana göre en uygun sistem 4 3 2 1.

Veli Necip Olcay

Fernandes Quaresma

Batuhan

Bu sistemin düsünmemin nedeni Q7 kanatta topla cok oyalaniyor ve tehlikesiz alanda cok fazla tekmeye maruz kaliyor ama eger forvet arkasi oynarsa hem kaleye daha direkt gidebilir hemde tekme yerse bunlar tehlikeli alanlarda serbest vuruslara neden olur. Özellikle Karabük macinda Batuhanin indirdigi toplari alan Olcayin teknigi cok iyi olmadigindan cok fazla etkili olmadigini görünce ve Nene tranferini duyunca orada ilk basta Nene, Fernandes ikilisinin o inen toplarla cok etkili olabilecegini düsünmüstüm ama Quaresmada direkt oynarsa en az onun kadar etklili olur.Ayrica bu sistemde Velinin orjinal pozisyonun kanat olmasi ve Olcayinda orta sahaya cekilmesiyle kanat organizasyonlari halledilebilir.Olcayin teknigi kanat oyuncusu olarak cok büyüleyici olmasada Veli ve Necipten daha iyi onun oyun kurmasi Fernandesin geriye gelmesini önler ve topu daha fazla tehlikeli alanda almasin saglar.Bunlar benim fikirlerim sizin fikirleriniz nedir , Son 3 maci izledikten ve takimi gördükten sonra sizce Q7 den en yüksek verimi nasil aliriz.

• Bir arkadaş Nene konusunda mesaj atmış, sanırım quaresmanın adı tff ye verilen listede yokmuş. Bu yüzden onu bir daha ki transfer sezonuna kadar oynatamıyormuşuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

Bir arkadaş Nene konusunda mesaj atmış, sanırım quaresmanın adı tff ye verilen listede yokmuş. Bu yüzden onu bir daha ki transfer sezonuna kadar oynatamıyormuşuz..

Ya bu kadrolara nasıl ulaşabiliriz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

Bir arkadaş Nene konusunda mesaj atmış, sanırım quaresmanın adı tff ye verilen listede yokmuş. Bu yüzden onu bir daha ki transfer sezonuna kadar oynatamıyormuşuz..

Ya bu kadrolara nasıl ulaşabiliriz??

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3590 kadroya buradan ulasabilirsin. Acikcasi cok sasirdim bu olaya yönetimden bu kadar sert bir durus beklemiyordum gerci Quaresmanin ismini bugün verdilerse daha sayfa yenilenmemis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3590 kadroya buradan ulasabilirsin. Acikcasi cok sasirdim bu olaya yönetimden bu kadar sert bir durus beklemiyordum gerci Quaresmanin ismini bugün verdilerse daha sayfa yenilenmemis olabilir.

Galatasaray'ın son transferi Furkan eklenmiş.

Yani TFF'deki kadro bilgileri güncel.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1168420

• Kojuyu acmaya girmistim ve quarema ocak ayinda ki transfer sezonuna kadar takimda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmasterxx

Kojuyu acmaya girmistim ve quarema ocak ayinda ki transfer sezonuna kadar takimda yok

böyle birşey varsa kimse yönetimi savunmasın yani bu tecrübesizlik amatörlük falan değil toplasınlar valizlerini gitsinler olurmu öyle saçma şey okadarda olmaz olmamalı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

quote:

Öyleyse arkadaşlar, bu bardağı taşıran son damlaydı. Erriksson olayı, drenthe, gökhan süzen, nene, almeida ile sözleşme yenilemek bunların hepsini tek bir adam için sineye çekebilirdik ama Quaresmada olmayacaksa bu kadro olayı farkedilince tribünler başlar yönetimi istifaya çağırmaya. Taraftar ne istediyse hep tersi oldu en ufak başarısızlık yeter o tezahüratları duymaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

quote:

Sözlesmeli oyunculara istenilen zaman lisans cikarilabilyormus galiba. ismail köybasida yok mesala o listede.

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Kojuyu acmaya girmistim ve quarema ocak ayinda ki transfer sezonuna kadar takimda yok

böyle birşey varsa kimse yönetimi savunmasın yani bu tecrübesizlik amatörlük falan değil toplasınlar valizlerini gitsinler olurmu öyle saçma şey okadarda olmaz olmamalı yani

aynen açıklanabilicek bişey değil bu. yerim disiplinin kadro dışını...oyuncunun sözleşmesi varolduğundan listyeye transfer dönemi haricinde eklenebiliyodur. veya o listeler takımın faal olan kadrosunu gösteriyodur, quaresma kadroya alındığı takdirde görünücektir falan. öteki türlü oynamayan bir adama bu yoklukta 4 milyon vermek zorunda kalan bir yönetim; istifa etmelidir.

• quote:

quote:

Bildiğin Q7 yi adamlar ocak ayına kadar oynatmayacak bu nasıl mallıkdır bu ne aptallıktır inanamıyorum ya defolun gidin yemin ederim gidin ya

• Yonetim neyin hesabini yapiyor takima almayarak parasini vermiyecegini mi dusunuyor ama su bir gercek ki yonetim taraftarin yaptigi FEDA yi yapamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

quote:

Bildiğin Q7 yi adamlar ocak ayına kadar oynatmayacak bu nasıl mallıkdır bu ne aptallıktır inanamıyorum ya defolun gidin yemin ederim gidin ya

öyle bişey olduğunu sanmıyorum. sanırım bunlar futbolcu listesinden öte kadrolar. çünkü ismail de yok

• Eger böyle birsey varsa gercekten cok büyük bir skandal olur. Direk ceketlerini asıp istifa etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

quote:

quote:

öyle bişey olduğunu sanmıyorum. sanırım bunlar futbolcu listesinden öte kadrolar. çünkü ismail de yok

İsmail zaten nerdeyse ocağa kadar sakat onun olmaması bişey değiştirmez, umarım senin dediğin gibidir ve yönetim bu tarihi hatayı yapmamış olur.

• Oynatmadığın adama senelik 3 milyon 750 bin dolar garanti ücret ödüyorsun. Bari sözleşmesini falan fesh edin, böyle yetenekli bir futbolcuyu başka takımda seyredelim.
  • Bu nasıl bir şeydir ya, Quaresma'nın düştüğü duruma üzülüyorum. Nasıl kadroya almazsın, zaten satmak istemene rağmen satılmaması için gereken ne varsa yaptınız. Bu adam ne yaptı çok merak ediyorum. Ocak ayına kadar ne yapıcak bu adam şimdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

quote:

quote:

İsmail zaten nerdeyse ocağa kadar sakat onun olmaması bişey değiştirmez, umarım senin dediğin gibidir ve yönetim bu tarihi hatayı yapmamış olur.

yoktur yoktur. varsa skandal olur, istifa gerektirir. baksana bize bile ne kadar mantık dışı geliyo, bulunmazlar herhalde böyle harekette. koca koca aklı başında adamlar bunlar dimi yani he ? tatmin etsin biri beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Oynatmadığın adama senelik 3 milyon 750 bin dolar garanti ücret ödüyorsun. Bari sözleşmesini falan fesh edin, böyle yetenekli bir futbolcuyu başka takımda seyredelim.

Niye feshedelim, zaten gene parasını vereceğiz. Bırakalım hem paraları alsın hem de başka takıma gitsin oh ne güzel, yok öyle şey, 1 sene oturur maç yapmadan ne formu kalır ne de başka bir şey. Otursun tesislerde açgözlü
  • sanmıyorum böyle bir durum olsun oynatamama gibi ancak öyle bir şey varsa bu yönetim kendi ayağına sıkmıştır. en ufak olumsuzlukta bu taraftar kafasına da sıktırır onların.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.