Gelişmeleri pek takip etmedimde şu sorunun cevabı varmı? Şimdi Q7 TFF'de bildirilen kadroda yokmuş yani Ocak ayına kadar hiçbir resmi lig maçında oynayamayacakmı?
Yok dostum Sözleşmeli oyuncular istenildiği zaman Tff ye bildirilerek kadroya alınabiliyormuş o yeni transferler için geçerliymiş.Yani istedikleri zaman alabilirler.Ama işte kendine çeki düzen verecekse Q7 gelsin ama geçen seneki haliyle gelmesin umarım.Schuster zamanındaki Q7 gelcekse gelsin
Rahatladım valla sağol. Bana kalırsa gelip denenmeli Samet Aybaba'yıda, yönetimide utandırarak mükemmel futbol oynayacaktır. Bir an önce gelse keşke, bu sezonun en iyi transferini yapmış oluruz.
İnşallah ama işin ucunda o sahtekar mendes oldukça ben çekiniyorum açıkçası.İstediği zaman yerle bir edebilecek bir bomba Q7 her anlamda iyi anlamdada kötü anlamdada.Ben pek ılımlı değilim gelmesine ama dediğim gibi Schuster zamanı gibi olacaksa kalitesiyle bizi sırtlar götürür.Yada bu dediklerimin tam tersini yapar ve geçen sene gibi çökertir takımı. Birde tabi indirim olayı varki hiç girmeyelim oraya 2 yüzlü oynadığını düşünmeye başladım Q7 nın o konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: cahitdikici
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: soho
bence yönetim quaresma'ya A2 de antrenmana çıkmasını şart koşmayacak, böylece quaresma antrenman eksikliği ile iyice kilo alıp 1 sene futboldan da uzak kalacak, böylece adamı bu haliyle seneye de hiçbir kulüp almayacak ve adamın futbol hayatı bitecek. ben başkan olsam bu yönteme başvururdum. bu arada quaresma'yı kadroya alma zorunluluğu yok, gönderirsin tribüne tribünde oturur.
Fikret Orman böyle de yapsa destek veririm
hem böyle etik olmayan şeylere seve seve destek veririz diyorsunuz hemde beşiktaş şerefinden şerefli ikinciliklerden bahsediyorsunuz beşiktaşlı dürüst olur muhabbeti yapıyorsunuz bence yanlış ve sebep kurum ne olursa olsun ben bir yanlışa destek vermem beşiktaşlı yöneticiler herşeyden önce beyefendi ve profesyonel olmalılar en basitinden habere bak futbolcudan intikam alan teknik direktör http://skorer.milliyet.com.tr/ibb-ye-gitmedi-kadro-disi-kaldi-/besiktas/detay/1592408/default.htm bu kepazeliğede destek verin hiçbir farkı yok...
Q7 ve etik? Ülkesine erken gitmek için kırmızı kart görmeler, gidip ülkesinde tatil yapıp yatmalar vs. Q7 anasının gözü be, bizim hiçbir şeyimiz umurunda değil beyefendinin. Ya paşa paşa indirimini yapar sözleşmesini uzatır, ya da artık yönetim ne yaparsa bahtına.
Kuarejma balonu patladı artık kabul edin. Bu saatten sonra ondan bir cacık olmaz. Biz en son şampiyon olduğumuzda kuarejma mı vardı? Yusuf, Ernst, Uğur İnceman gibi düz yeteneği kısıtlı adamlarla şampiyon olduk. Defolsun gitsin. Anlayın artık bu adamın futbolu bitmiş. 2-3 hareket çekeyim milyon euroları götüreyim, tek derdi bu.
yahu tamam alıcısı çıkmadı belki ama Quaresma gibi adamın BJK de oynatılmaması saçmalık. Quresma'dan sonra bjk yabancı oyuncu transferinde eksi puanla başlar.
quote:
Orijinalden alıntı: erco35coast
yahu tamam alıcısı çıkmadı belki ama Quaresma gibi adamın BJK de oynatılmaması saçmalık. Quresma'dan sonra bjk yabancı oyuncu transferinde eksi puanla başlar.
Niye eksiymiş.Adam zarar veriyor artıdan çok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
quote:
Orijinalden alıntı: erco35coast
Niye eksiymiş.Adam zarar veriyor artıdan çok.
Samet Aybaba'nın Quaresma'yı kazanmaya çalışması gerekirdi. bizde Riera ile Baros'u göndermek istedik ama gidemedi diye de kadrodışı bırakmadık. Her hoca Quaresma gibi bir oyuncuyu kadrosunda ister.
yav bu q7 niye kadro disi?
Arkadaş bu adamı yollayamayacağınız belliydi niye geçen sezon iyi oynadı 15-20 Milyon biçildi alacaklar adamlarda vardı tabi değeri yükselir mantığı ile yüksek ücret nedeniylede kadro dışı bırakıldı ulen zaten adam 3.8 Milyon Euro'sunu almayacak mı niye kadro dışı bırakıyorsun adam her şeye rağmen oynamak istiyor oynat bu sezon seneye postala bari nasıl bir kafa yapısıdır arkadaş adam oturduğu yerden para kazanıyor ben kılımı bile kıpırdatmam açıkçası oh miss gibi 3.8 Milyon boru değil ya.
quote:
Orijinalden alıntı: klik-klak-boom
yav bu q7 niye kadro disi?
adam sözleşmesindeki parayı istiyor diye kadro dışı dostum ama şuan hem parasını paa paşa ödüyorlar hem oynatmıyorlar çok mantıklı
Yönetim izniyle Portekize gitmiş.
Ailesini getirecekmiş İstanbul'a. Beşiktaş için hayırlı bir gelişme olur inşallah.
Keşke bienvenue ile takas etselerdi. adam seneye zaten serbes kalacak, umarım Aziz Yıldırım alır onu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme