Şimdi Ara

Quaresma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joehart

quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Yönetim bu saatten sonra geri dönmez, yönetimin sonuna kadar arkasındayım.

Yönetim geri adım atarsa bunun tek nedeni son günde beklentileri yükseltip Nene ile uğraşmaları olacak.

Aynen öyle, inşallah da geri adım atmaz ve hiç de sanmıyorum atacaklarını.
  • Quaresma futbolun ta kendisidir.

''takim oyunu oynamiyo'' diyen cahillere inat a2'de de oynasa bu forma altindaki ilk macindaki kadar heyecanli bi sekilde izlerim.onun o formayi giymesi bile beni gururlandiriyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü futbol cahilinden oluşmuş yönetim ve teknik heyet. Bu yönetimi desteklemiyorum, desteklemeyeceğim. Futbolcular ayrı, çıkar oynarlar yenerler yenilirler başımızın üstüne. Ama bu yönetim istifa arkadaş. Allahın basiretsizleri, beceriksizleri. Gidenin yerine yenisini alamayacak kadar başarısızsınız. Bari başkasının aldığını kaybetmeyin hanzolar. Feda Feda ne quaresmaymış arkadaş klübü batırıyor tek başına. Quaresma kadar betonarme altında kalın lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

@BJK cidden senin kafan mı iyi ya? Adam schuster döneminde tarihinin en iyi 2. istatistiğini yaptı demek ki neymiş oynatmasını bilen td olunca adam oynayabiliyormuş, Ferdi küsmesin diye Q7yi takıma döndürmemmenin ne kadar salakça bişey olduğunu hala farkına varamadınız mı? Q7 kafasına göre kırmızı görüyordu (o da 2tane) Ferdinin şurda sazı eline alışı kaç maçtır var? 10-15? Avrupada son dklarda herkesi çalımlayarak gol atan Ferdi değil Q7 idi. Farkındaysanız BJk kulübü olarak sırf indirim yapmadığı için futbol hayatını bitirmeye çalışıyoruz yok neymiş ocağa kadar oynatmayıp form düşürüp satacakmışız. Oldu tam Bjk(kulüp) mantığı cidden

Aslında Fernandesi küstürmemek gayet mantıklı geçen sezon Fernandes o düzensizlik içinde ligde 5 gol 10 asistle oynadı bu sene ise tamamıyla liderliği eline aldığında 3 maçta 2 gol 2 asistle başladı.Şu bir gerçekki Quaresmanın oyun stili Türkiye ligine uymuyor 2 sezondur Quaresma Süper Ligde toplam 40 maça çıkmış yani Quaresma 2 maçta bir sakat, Fernandes ise oyun stili olarak tam anlamıyla Türkiye Ligi için doğmuş.Fernandes sıkıntılı bir tip ve 1 numaralı adam olmak istiyor takımın lideri olmak istiyor ama sahada Q7 olduğu sürece o kadar özgürlük ve sorumluluğa sahip olamayacağının bilincinde mesela Süper finale kadar müthiş bir grafiği vardı ama Q7 dönünce süper finalde hücümde her top ona gitmeye başladı ve Fernandesin performansı resmen çakıldı.Hatta Fernandes tepki olarak gözünün içine bakmasına rağmen Galatasaray maçında boş pozisyondaki Quaresmaya kahraman olmasın diye topu atmadı.Bunların hepsi halledilebilir belki ama en önemki sıkıntı Q7 kadroya alınsa ve müthiş oynasa bile Beşiktaş ona yıllık 2.7 mıilyondan fazlasını veremez , Q7 ise 3.7nin altında bir paraya kontrat yenilemez doğal olarak Q7 Ocak ayına kadar kendini gösterir Ocakta başka bir takımla imzalayınca ise bu yaşananlardan sonra sezonun 2.yarısında ya maça çıkmaz sakatım bahanesiyle ya da saçma sapan kartlar görmeye başlar. Fernandesin ise kontratında daha 2 yıl var.Fernandes daha 26 yaşında Beşiktaşın gelecek 6 yılını değiştirebilecek bir oyuncu ve onun kaybedilmemesi yada küstürülmemesi Beşiktaş için çok önemli.

• Bu nasıl bi saçmalıktır lan Acaba City'nin Tevez'e yaptığını bunlarda Quaresmaya mı yapıyor ?
  • q7'de a2de
  • http://www.youtube.com/watch?v=DPM6rSsM5TQ

bu videodaki 2. gol ile q7 kulübe ne kadar katkı sağladı. bakın prestij falan demiyorum sadece nakit olarak uefadan gelir olarak diyorum. şimdi bu adamı oynatmama sebebimiz buradan gelen paranın belkide 10 da biri. yazık çok yazık. samet aybabayı günahım kadar sevmem ancak bir kaç konuşmasını dinledim tamamen yönetimin halt etmesi ile adam oynamıyor. samet aybaba verseler koşa koşa oynatmak istiyor.
  • QUARESMA İÇİN YÖNETİME CEKETİNİ ALIP İSTİFA ETMELİDİR DİYEN TARAFTAR DERHAL FORMASINI RAFA KOYUP BEŞİKTAŞ'I BIRAKMALIDIR!!!
  • Yönetim sürekli topu Aybaba'nın üzerine atıyor Quaresma konusunda. Dikkat edin hep "hocamız düşünmüyor, hocamız istemiyor". Halbuki Aybaba'nın oynatmak istediği her halinden belli ama sesini çıkaramıyor.

Ben Yıldırım Demirören döneminde bile bu konularda böyle profesyonellikten uzak amatörce hareketler görmedim. Sen satacam dediğin adamı yerin dibine sok kabadayı gibi beyanatlar ver, her transfer hamleni basına açıkla, anlaştık dediğin transferlerde 3-4 milyon euro bütçen olduğunu belli et ama quaresmaı indirim yapmıyor diye köşeye at. Cidden deyinki arkadaş ben şurasından tutunca bu yönetimi elimde kalmıyor diye. Ben de bileyim bu konu hangi konuymuş.

Fikret Orman'ın iyi niyetine can-ı gönülden eminim. Ancak ekip arkadaşları tam bir amatörler ordusu, bırak bir şirket yönetmeyi, köşedeki bakkalı versen yönetemez bu adamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchesterli Fasulye

Quaresma futbolun ta kendisidir.

''takim oyunu oynamiyo'' diyen cahillere inat a2'de de oynasa bu forma altindaki ilk macindaki kadar heyecanli bi sekilde izlerim.onun o formayi giymesi bile beni gururlandiriyo.

beni formayı kimin giydiği değilde o formayı üstüme giymek gururlandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

QUARESMA İÇİN YÖNETİME CEKETİNİ ALIP İSTİFA ETMELİDİR DİYEN TARAFTAR DERHAL FORMASINI RAFA KOYUP BEŞİKTAŞ'I BIRAKMALIDIR!!!

+1903
  • @kanoxoz

Kuarezmasporlu oldugu mu mu ima ediyosun ? Her kuarezma konusunda senin gibi biri cikar zaten..ne yonetime sallamisim nede baska bisey yapmisim ama sen yinede inatla bana imali imali laflarda bulunuyosun..korlesmissiniz siz artik oyuncuyu takimda gormek bile suc olmus..bana besiktas'li olmayi sen ogretemessin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yukarıda birisi yazmış ki bu adam Ancelotti, Rijkaard, Hiddink, Mourinho ile çalışmış. Bu teknik adamlar oyuncuların hayatlarıyla uğraşmazlar. Takıma ne verdiklerine bakarlar. Onlarda futbol profesyonel bir iştir. Bunlardan sadece Mourinho ayrılır ama onunda bir sistemi vardır. Bir parça uyar ya da uymaz. Uymazsan yedek kalırsın. Ne olursan ol. Takım oyununda Quaresma gi,bi bir adam olmayacakmış. Ya öyle mi? Ben senin o süper futbol aklından öpeyim. 3 maç önce herkes burada Quaresma diye inliyordu Beşiktaş lige iyi başladı hemen unutuldu. Demek i bütün olay günlükmüş. Bu demek değil ki Quaresma aldığı paranın hakkını veriyor. Bana göre mmasimum 2.7 milyon almalı, işte bütün ters düşülen durum bundan ibaret. Oynatmayarakta zaten maç başı alacağı ücreti vermemektir. Bu adam para düşkünü olabilir, sırf kendini acındırıyor olabilir ama ortada bir sözleşmme ve futbolcunun kariyeri var. Ya oynatıp ödeyeceksin o parayı ya da oynatmayıp. Bazı süper zeki arkadaşlarda takım şuan iyi gidiyormu Quaresma oynarsa işte oynayacağı kanadın adamın verimini düşürümüş. Şu halı sahalarda 3 maç yapıpıta gelip buraya futbol dahisiyim kesilenlerle futbol konuşursan olacağı budur. Neyse bana ne siz devam edin. Şube falan kapatmayında sonra adamın canını sıkmayın.

Benım soyledıklerımı soylemek ıcın futbol dahisi olmaya gerek yok.Q7 nın bencıllıgını herkes biliyor vede ben bu adamı 2 sene beşiktaşta izledim mi izledim Futbolun içinden ol yada olma bu adamın takım oyunu diye düşündüğü tek şey 4 kişi çalımla,çalımlayamazsan ayağına kay, topu al alamazsan kart gör,Alırsan almeidaya ortala bu mantıkla futbol oynadığını 3 yaşındaki çocukta anlar.3 maç önce de istemedim ben Q7 yi 3 ay öncede suyu ısınan bir oyuncuyu asla istemem takımımda Q7 izlemek içinde takıma girsin diye saçma mesaj atan gs liler var, yok harcandı marcandı diye.Harcadık evet ne var bunda sorun ne yani babanızın oğlumu neyi Q7 de harcıyosunuz diyebiliyorsunuz.Halı sahada 3 maç yapıpta gelmedim ben oldumu canım benim ben bu futbolu takip ediyorsam ki ediyorum birşeyler söyleyebilecek hale gelmişimdir ki dediklerime haksızsın diyebilecek Beşiktaşlı yoktur Q7 yi sevenler belki laf kondurmaz.Ağzınıza bir laf dolanmış sen nerden anlayacaksın anlamında Her zaman o meslekten olanlar o mesleği en iyi bilecek diye bir kaide yok bunu o aklına yaz.Türkiyede Herkes kendi mesleğini en süper bilen değildir.(Doktorlar o yüzden yanlış teşhis koyar,Mühendisler o yüzden yanlış hesaplama yapar,Hakemler o yüzden hata yapar vs vs.)Taraftarın bakış açısı farklıdır teknik kadro veya yönetimin farklıdır,Q7 yi ayrıca takım oyununda oynatmayacaksın dediğimi de çok takma bu benim yorumumdur katılırsın katılmazsın o senın bılecegın iş ancak gelip senın aklını öpeyim gibi laflar etme.Çocuklaşma.
    Quaresmanın 2 li oynadığıda ortada git sen röportajda indirim deselerdi indirirdim bayılıyorum ölüyorum bitiyorum takıma de,Ama bir de gel ki indirim falan istemıyorum yok yok parayı verın ayrılıyım.Beşiktaşı eğer soyacaksa bırak oynamayarak soysun bundan sonraki takımları çok mükemmel takımlar olur eminimki.Q7 benimde sevdiğim bir futbolcu ancak doğruları konuşmayıp taraftarlığını yapacak değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

@BJK cidden senin kafan mı iyi ya? Adam schuster döneminde tarihinin en iyi 2. istatistiğini yaptı demek ki neymiş oynatmasını bilen td olunca adam oynayabiliyormuş, Ferdi küsmesin diye Q7yi takıma döndürmemmenin ne kadar salakça bişey olduğunu hala farkına varamadınız mı? Q7 kafasına göre kırmızı görüyordu (o da 2tane) Ferdinin şurda sazı eline alışı kaç maçtır var? 10-15? Avrupada son dklarda herkesi çalımlayarak gol atan Ferdi değil Q7 idi. Farkındaysanız BJk kulübü olarak sırf indirim yapmadığı için futbol hayatını bitirmeye çalışıyoruz yok neymiş ocağa kadar oynatmayıp form düşürüp satacakmışız. Oldu tam Bjk(kulüp) mantığı cidden

Aslında Fernandesi küstürmemek gayet mantıklı geçen sezon Fernandes o düzensizlik içinde ligde 5 gol 10 asistle oynadı bu sene ise tamamıyla liderliği eline aldığında 3 maçta 2 gol 2 asistle başladı.Şu bir gerçekki Quaresmanın oyun stili Türkiye ligine uymuyor 2 sezondur Quaresma Süper Ligde toplam 40 maça çıkmış yani Quaresma 2 maçta bir sakat, Fernandes ise oyun stili olarak tam anlamıyla Türkiye Ligi için doğmuş.Fernandes sıkıntılı bir tip ve 1 numaralı adam olmak istiyor takımın lideri olmak istiyor ama sahada Q7 olduğu sürece o kadar özgürlük ve sorumluluğa sahip olamayacağının bilincinde mesela Süper finale kadar müthiş bir grafiği vardı ama Q7 dönünce süper finalde hücümde her top ona gitmeye başladı ve Fernandesin performansı resmen çakıldı.Hatta Fernandes tepki olarak gözünün içine bakmasına rağmen Galatasaray maçında boş pozisyondaki Quaresmaya kahraman olmasın diye topu atmadı.Bunların hepsi halledilebilir belki ama en önemki sıkıntı Q7 kadroya alınsa ve müthiş oynasa bile Beşiktaş ona yıllık 2.7 mıilyondan fazlasını veremez , Q7 ise 3.7nin altında bir paraya kontrat yenilemez doğal olarak Q7 Ocak ayına kadar kendini gösterir Ocakta başka bir takımla imzalayınca ise bu yaşananlardan sonra sezonun 2.yarısında ya maça çıkmaz sakatım bahanesiyle ya da saçma sapan kartlar görmeye başlar. Fernandesin ise kontratında daha 2 yıl var.Fernandes daha 26 yaşında Beşiktaşın gelecek 6 yılını değiştirebilecek bir oyuncu ve onun kaybedilmemesi yada küstürülmemesi Beşiktaş için çok önemli.

Yaw arkadaş başlarım Ferdinin küsmesine Q7 kızmasına, bu adamlar Bjk için var ve buadamların birisi sahada olduğu için oynamama lüksü yok, bu takımın kaptanı hocası ne işe yarıyor bu adamları niye barıştırmıyorlar? Sonra herkes çıkıp diyor ki çok iyi arkadaşlık vs vs. Eğer ben Q7 ye 3.7 veriyorsam her halükarda sahaya çıkıp topunu oynayacak gerekirse Ferdiye asistini yapacak gerekirse o ona yapacak böyle saçma sapan şey olmaz. Kısacası açık ve net şekilde bu takımın 2sine de ihtiyacı var birinden birini seçmek hiç mantıklı değil.

• neymiş bencilmiş e bencil olmayanı 35-40 milyon euro bulun alın bakalım ama yinede bi adam için yönetim ceketini alsın gitmek saçmalıktan başka birşey değil.
  • Quaresma kim lan ? Bizim sevgimiz oyuncuya değil , renkleredir , armadaki ay-yıldız'a dır . Ne çabuk unuttunuz , bu adamın evinin kirasından tutun , uçak parasına kadar bizim ödediğimizi ? Avrupa'nın en önemli maçında dalga geçer gibi 1,750 m koşmasını , fener maçı öncesi kırmızı kart yiyişini , sakatım diye ülkesinde tatil yapışını ? Bize karakterli oyuncu lazım her şeyden önce , beşiktaş bu yüzden beşiktaş .

Her maç rabona , trivela yapan oyuncu yerine , bana 10 kilometre koşan , temiz oynayan karakterli oyuncu lazım . Artık bireysel yaratıcı oyuncularla değil takım oyunuyla başarılı olunuyor uzun vadede .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

Quaresma kim lan ? Bizim sevgimiz oyuncuya değil , renkleredir , armadaki ay-yıldız'a dır . Ne çabuk unuttunuz , bu adamın evinin kirasından tutun , uçak parasına kadar bizim ödediğimizi ? Avrupa'nın en önemli maçında dalga geçer gibi 1,750 m koşmasını , fener maçı öncesi kırmızı kart yiyişini , sakatım diye ülkesinde tatil yapışını ? Bize karakterli oyuncu lazım her şeyden önce , beşiktaş bu yüzden beşiktaş .

Her maç rabona , trivela yapan oyuncu yerine , bana 10 kilometre koşan , temiz oynayan karakterli oyuncu lazım . Artık bireysel yaratıcı oyuncularla değil takım oyunuyla başarılı olunuyor uzun vadede .

temiz oynayan karakterli dediğin başarılıo futbol istediğin hangi oyuuncu bugüne kadar beşiktaş üst üste 2 sene uefada gruplardan çıkarttı ?

• quote:

Quaresma kim lan ? Bizim sevgimiz oyuncuya değil , renkleredir , armadaki ay-yıldız'a dır . Ne çabuk unuttunuz , bu adamın evinin kirasından tutun , uçak parasına kadar bizim ödediğimizi ? Avrupa'nın en önemli maçında dalga geçer gibi 1,750 m koşmasını , fener maçı öncesi kırmızı kart yiyişini , sakatım diye ülkesinde tatil yapışını ? Bize karakterli oyuncu lazım her şeyden önce , beşiktaş bu yüzden beşiktaş .

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

temiz oynayan karakterli dediğin başarılıo futbol istediğin hangi oyuuncu bugüne kadar beşiktaş üst üste 2 sene uefada gruplardan çıkarttı ?

isterse uefa şampiyonu yapsın , beşiktaşta oynayan adam karakterli olmalı her şeyden önce . Küme düşelim ama şerefimizle , hakkımızla oynayıp küme düşelim , hangi beşiktaş taraftarı karşı çıkar ? Beşiktaş taraftarı , beşiktaş ' ı , renkleri seviyor . Diğer taraftarlarla karıştırmayın kendinizi ! Sevinmek için asla sevmedik .
    Anlayın artık, bizim olayımız büyüklük sanrısına kapılmak değil. beşiktaş bizim için tek büyüktür, sizin için(!) ne olduğu zerre kadar umrumuzda değil.
    Ben beşiktaş'ı 3.değil, 793432.büyük olsa da seveceğim; ama iki büyüklerin taraftarları, küçük olsalardı hiç birisi o takımları sevmeyecekti .
    Onlar fenerbahçe'yi/galatasaray'ı değil, onların kupa almasından sonra ortaya çıkıp sevinmeyi seviyorlar. Kimsenin beşiktaşlılığı da sorgulamıyorum , ama mantıklı yorumlar yapın biraz .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

isterse uefa şampiyonu yapsın , beşiktaşta oynayan adam karakterli olmalı her şeyden önce . Küme düşelim ama şerefimizle , hakkımızla oynayıp küme düşelim , hangi beşiktaş taraftarı karşı çıkar ? Beşiktaş taraftarı , beşiktaş ' ı , renkleri seviyor . Diğer taraftarlarla karıştırmayın kendinizi ! Sevinmek için asla sevmedik .
    Anlayın artık, bizim olayımız büyüklük sanrısına kapılmak değil. beşiktaş bizim için tek büyüktür, sizin için(!) ne olduğu zerre kadar umrumuzda değil.
    Ben beşiktaş'ı 3.değil, 793432.büyük olsa da seveceğim; ama iki büyüklerin taraftarları, küçük olsalardı hiç birisi o takımları sevmeyecekti .
    Onlar fenerbahçe'yi/galatasaray'ı değil, onların kupa almasından sonra ortaya çıkıp sevinmeyi seviyorlar. Kimsenin beşiktaşlılığı da sorgulamıyorum , ama mantıklı yorumlar yapın biraz .

hocam şerefli ikinci ikinciliklerden bahsetmişsin güzel diyorsun ama adam zaten şerefiyle oynamış adamın aldığı para haricinde bir sorun adam çok para alıyor diye utanmasanız şerefsiz diyeceksiniz ayıptır bu tavır beşiktaşlı adama yakışmaz. ayrıca sizin bu tavırlarınız yüzünden beşiktaşın adı giderek küçülüyor taraftar futbol için takım için değildir. futbol oyunu ve takımlar taraftarlar içindir ikisini karıştırınca tabi ortaya böyle şeyler çıkıyor sen düşüncen fanatiklik yada takım sevgisi değil saplantı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.