Şimdi Ara

Quaresma Negredoya Sadece 1 PAS Atmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 dakika boyunca sadece 1 pas atmış onuda orta sahada atmış. kaynak Beinsports

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Ocak 2018; 22:46:23 >

• Babel negredoya kac pas atmis mesela onuda soylediler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    6

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Babel negredoya kac pas atmis mesela onuda soylediler mi?

haklısın oda düşüktür Cenke bol bol atıyordu onu hatırlıyorum verkaç yapıyolardı. Negredonun maaşından dolayı kıl kapıyorlar herhalde. Şenol Güneşte bu duruma izin veriyor anlamıyorum .
  • Oyuncular arasinda bazen pas alisverisinde sikinti olabilir. Nedense hep bizim takimda boyle muhabbetler oluyor. Gecen yilda oguzhan aboubakara atmiyor diyolardi. Sonra kac tane asist yapti aboubalara. Quaresma sadece son pozisyonda suta sartlandirdigi icin kendini pas vermedi. O kadar saha ici yanlis tercih de olur. Negredo oynadikca uyumu artacaktir. Babel de 6 pasi ne ara vermis bilmiyorum. Hic pas alis verislerini hatirlamiyorum macta.

• negredo önce önündeki topu kontrol etsin bomboş topa yetişemedi bayern maçında mı yetişcek
  • NEgredo ile Quaresma'nın iyi anlaşamadığı her hallerinden belli oluyor. Bu en başından beri var. Negredo 'nın ego su ile Quaresma'nın egosu çarpışıyor sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O negredoya 50 tane de pas atsan bir işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.