Şimdi Ara

Quaresma Önümüzdeki Sezon Yok ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Ben olsam gitmem essek gibi vercekler parami

Ben senin bonservisini verdikten sonra eşşek gibi gidersin. Hayat FM'ye benzemez.

Yanılmıyorsam önce futbolcuyla sonra takımla anlaşılmalı. Buna göre Q7 ile takım anlaşamazsa BJK isterse 100 milyon dolara satsın adam istemezse gitmez.Yanılıyormuyum?

O dediğin anca FM de olur. Bi' takım 100m verecek Q7'nin keyfine bakılacak öyle mi?

Bknz. Mehmet Topuz

q7 istediği yıllığı almadiktan sonra gitmez biyere.zaten sıkıntı da orda.besiktasta aldığı parayı bulsa kendi gitmeye çalışırdı çoktan.bu oyuncunun menajeride öyle saf biri değil,yedirmez oyuncunun hakkını.

Bi' teklif gelde gidiyor mu gitmiyor mu görürsünüz. Sorun adama teklif gelmemesi.

sen burda 3 alırken başka ülkede vergiler kesilince belki 2 bile almican.gider misin.teklife gerek yok menajerine desen q7 tmm dese anında takım bulur, bence sorun o parayı verecek baska takımın kolay kolay çıkmayacağı.belki çin yada katar.aynı şey bizde de var rieara, adam 3 alıyor neden gitsin hayatının sözleşmesi :) başka yerde 2 vermezler Su saatten sonra.ancak ve ancak q7 ile konusursun ikna edersin bizim durumlar kötü o parayı sana odeyemeyiz gel bize iyilik yap bi takım bulalım anca öyle.kovarak bu adam gitmez , busefer oynamadan o parayı verirsin.

Tamam istemezse gitmez oldu mu?

Vergiymis kılmış tüymüs talibi çıktıktan sonra ne Q7 kalır ne Riera. Q7'ye istenilen teklif gelsin gidiyor mu gitmiyor mu görürsün. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

quote:

quote:

Ben senin bonservisini verdikten sonra eşşek gibi gidersin. Hayat FM'ye benzemez.

Yanılmıyorsam önce futbolcuyla sonra takımla anlaşılmalı. Buna göre Q7 ile takım anlaşamazsa BJK isterse 100 milyon dolara satsın adam istemezse gitmez.Yanılıyormuyum?

O dediğin anca FM de olur. Bi' takım 100m verecek Q7'nin keyfine bakılacak öyle mi?

Bknz. Mehmet Topuz

q7 istediği yıllığı almadiktan sonra gitmez biyere.zaten sıkıntı da orda.besiktasta aldığı parayı bulsa kendi gitmeye çalışırdı çoktan.bu oyuncunun menajeride öyle saf biri değil,yedirmez oyuncunun hakkını.

Bi' teklif gelde gidiyor mu gitmiyor mu görürsünüz. Sorun adama teklif gelmemesi.

sen burda 3 alırken başka ülkede vergiler kesilince belki 2 bile almican.gider misin.teklife gerek yok menajerine desen q7 tmm dese anında takım bulur, bence sorun o parayı verecek baska takımın kolay kolay çıkmayacağı.belki çin yada katar.aynı şey bizde de var rieara, adam 3 alıyor neden gitsin hayatının sözleşmesi :) başka yerde 2 vermezler Su saatten sonra.ancak ve ancak q7 ile konusursun ikna edersin bizim durumlar kötü o parayı sana odeyemeyiz gel bize iyilik yap bi takım bulalım anca öyle.kovarak bu adam gitmez , busefer oynamadan o parayı verirsin.

Aynen dediginiz gibi. Klup bulunur rahatlikla ama eline bu kadar cok para kalabilecek yeri bulmak sikinti. Bu yuzden de son ana kadar ayak direyecekler. Onun yerinde olsam kapi gibi sozlesmem var, klup mlup aramaz, pasa pasa parami alirdim. (Tam hatirlamiyorum ama Fatih Hoca`nin Milan`da boyle bir mevzusu olmustu sanirim. Yerine adam getirmislerdi ama Fatih Hoca`nin maasini odemeye devam etmislerdi.)

• sen 7.3 milyona al, bi sonraki sene 12 milyon versinler satma, 20 isteriz de... Q7 de uç kaç.... ŞİMDİ İSE BEDAVAYA GÖNDERECEK POSİZYONA GEL!!!!!!!

BÖYLE DÜNYA OLMAZ OLSUN, BÖYLE YÖNETİM OLMAZ OLSUN!!!!
  • 4 bin kişiye oynarız maçları artık, harabe stadımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Türkiye içine satılmasın da nereye gidiyorsa gitsin.

Büyük ihtimalle de İspanya'ya gidecek.

Niye böyle düşünüyorsunuz, gitsin Fbye Gsye canavar gibi oynasın.

F.Terim bu adamdan maksimum verim alır gayet iyi oynar Gsde.

Keza Alexin yönlendirdiği bir takımda da başarılı olur.

Başkan Fikret Orman GS 5 milyon euro versin arabamla götürürüm diyor taraftarımız neden istemiyor anlamış değilim.

Hem Quaresma tü kaka hemde Trde oynamasın çelişkili.
  • Daha önce de söyledim. Yahu bu adam ülkesi dışında hangi takıma para kazandırmış da Beşiktaş'a para kazandırmasını bekliyorsunuz. Her alan takım zarar etmiş zaten. Bakmayın 15lere 20lere piyasa oluşturmak içindi onlar ama tutmadı.

Takım kötü Q7 ne yapsin diyenler olmuş. Barcelona, inter, chelsea de kötü takım olduğu için mi hepsinde başarısız oldu da gönderildi? Çok fazla abarttık bu adamı.

Yönetim değerini düşürdü deniyor. E öyleyse futboldan anlayan işi bilen teknik direktörlerin bu paralara havada kapması lazım bu "dünya starını" ama daha teklif yok. Herhalde kendi gözüne, futbol bilgisine yönetimlerin demeçlerinden daha çok güvenen bi teknik direktör vardır dünya üzerinde.

Hadi diyelim ki yeni yönetim adamı çok kötüledi ve bu yüzden kimse almak istemiyor. Peki seçimlerden önce geçen sezon ortalarında kulübün kapısında kuyruk mu vardı bu adamı almak için.

Bence ülkesinde veya bir ihtimal ispanyada orta sıra bir takıma gidecek. Herkes anladı artık bu adamın ne olduğunu.

• gelsin solda q7 sağda amrabat takılsınlar işte
  • elimizde kalacaksa oynaması gerek.yönetim çok saçma işler peşinde.
  • fenere gelse varya offf ne sevinirim
  • quote:

Vergiymis kılmış tüymüs talibi çıktıktan sonra ne Q7 kalır ne Riera. Q7'ye istenilen teklif gelsin gidiyor mu gitmiyor mu görürsün. ;)

Tamam oyuncunun istediği teklif gelirse gider zaten aynı şeyi diyoruz.Ama yönetimin istediği teklif gelsede gitmez diyorum önemli olan q7 nin istedikleri. q7 ve rieradaki sıkıntı aldıkları para çok yüksek ve bunu çin katar gibi ülkeler dışında zor alır belki avrupadaki arap sermayesi ile dönen belli takımlar var onlardan birinde alabilir.

Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorum beşiktaşın birşey beklediği yok q7 satışından eğer menajeri formalite icabı 1 milyon euro bonservis getirsin ama q7 ye enazından beşiktaşta aldığı civarında bir teklif getirsin anında transfer olur.Teklif gelmeme yada ciddileşmeme sebebi q7 nin aldığı yada teklif eden takımdan isteyeceği paradır.Hatta geçenlerde gazete yazdı güya almanyadan mı ispanyadan mı ne bir teklif gelmiş ama q7 beşiktaşın indirim diye önerdiği teklifin bile daha iyi olduğunu söylemiş.Emin olun böyle görüşmeler çok oluyordur,takım arayan menajeri zaten.

• quote:

quote:

Tamam oyuncunun istediği teklif gelirse gider zaten aynı şeyi diyoruz.Ama yönetimin istediği teklif gelsede gitmez diyorum önemli olan q7 nin istedikleri. q7 ve rieradaki sıkıntı aldıkları para çok yüksek ve bunu çin katar gibi ülkeler dışında zor alır belki avrupadaki arap sermayesi ile dönen belli takımlar var onlardan birinde alabilir.

Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorum beşiktaşın birşey beklediği yok q7 satışından eğer menajeri formalite icabı 1 milyon euro bonservis getirsin ama q7 ye enazından beşiktaşta aldığı civarında bir teklif getirsin anında transfer olur.Teklif gelmeme yada ciddileşmeme sebebi q7 nin aldığı yada teklif eden takımdan isteyeceği paradır.Hatta geçenlerde gazete yazdı güya almanyadan mı ispanyadan mı ne bir teklif gelmiş ama q7 beşiktaşın indirim diye önerdiği teklifin bile daha iyi olduğunu söylemiş.Emin olun böyle görüşmeler çok oluyordur,takım arayan menajeri zaten.

Yoo ben aynı şeyi söylemiyorum. Q7 için istenilen ücretten bahsediyorum, siz anlamıyorsunuz! 5m yuroyu getiren alır Q7'yi öyle Q7 isterse gider değil 5m yuroyu getiren kulübe tıpış tıpış gider.

Beşiktaş'ın beklediği şey istediği bonservis gerisi önemli değil, gerisi Q7'nin sorunu hala anlamıyor musun? İşinize gelmediğinde gazateler! yalan yazıyor işinize geldiğinde gazete şöyle böyle teklif var yazdı diyorsunuz. Q7'ye telif gelmediğini resmi ağızlardan defalarca duyduk.

Hadi FM oynamaya devam et. Hayat bir FM'dir.

• Beşiktaş yönetiminin en büyük hatası Q7 oldu.
    Deselerdi ki sene başında; biraz indirim yap, kabul edebilirdi.
    Ama naptı Samet Bey; egosunu tatmin etmek, gözdağı vermek için kamplara almadı, ve Q7'nin fiyatının düşmesine sebeb oldu.
    Satabilirse satsın şimdi.
  • quote:

quote:

quote:

Yoo ben aynı şeyi söylemiyorum. Q7 için istenilen ücretten bahsediyorum, siz anlamıyorsunuz! 5m yuroyu getiren alır Q7'yi öyle Q7 isterse gider değil 5m yuroyu getiren kulübe tıpış tıpış gider.

Beşiktaş'ın beklediği şey istediği bonservis gerisi önemli değil, gerisi Q7'nin sorunu hala anlamıyor musun? İşinize gelmediğinde gazateler! yalan yazıyor işinize geldiğinde gazete şöyle böyle teklif var yazdı diyorsunuz. Q7'ye telif gelmediğini resmi ağızlardan defalarca duyduk.

Hadi FM oynamaya devam et. Hayat bir FM'dir.

ya tutturmussun bir fm oynayin fm oynayin.bu adam kole mi? 5m getiren gotururmus adam niye daha az para alacagi yere gitsin zaten sezon sonu bitiyor sozlesmesi 1 sene catir catir alir parasini sonra gider.yada bjk yonetimi mafya falan mi?adami istedikleri kullanacaklar

• quaresmayi o istemedikten sonra hicbir yere satamazssiniz. ayrica bu adam kaldigi her boyunca zarar ediyoruz. 300 bin euro aliyor her ay.
  • Ah be Q7 azıcık çabalasan nolurdu be şu amatör yöneticiler seni göndermeye cesaret bile edemezdi o zaman o zaman son kez Quaareeesma Quaareeesmaa oleey oleeey oooleeey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Başkan Fikret Orman GS 5 milyon euro versin arabamla götürürüm diyor taraftarımız neden istemiyor anlamış değilim.

Ben de bizden giden tüm oyuncuların yurt dışına gitmesi taraftarıyım. İkisi de aynı fiyatı varsa, yurt dışına satarım. Neden benim için bir tehdit oluştursun ki oyuncu? Hırs yapıp bana karşı oynasın diye mi ?

• tamer kıran ericsona ramazan dolasıyla hayrına 1.5 milyon dolar vermeyip o parayı bjk için kullansa belkide q7 kalabilirdi
  • quote:

quote:

Doğru diyosun. Verirsen 3.7m euroyu Quaresma'ya serbest kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Yahu ne tu kaka Q7'si hayret bir şey.Bu adamı burada savundum diye Q7sporlu yaptılar beni 1 ay önce, hala da savunuyorum ama artık gerçeği kabullendim bu adam bu takımdan gidecek.

Eğer başka bir Türk takım formasında görürsem bu adamı veya Ferdiyi hatta Gs forması altında görürsem yemin ederim bir daha ne bu ligi izlerim ne de takımı desteklerim.

Bak bunu dedim diye yine oyuncu odaklı taraftar yapacaklar beni.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.