Şimdi Ara

Quaresma Sorunu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın yedek oturması için daha ne kadar takımı sabote etmesi gerekiyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quaresma nın asıl sorunu Lens in balon çıkması. Sezon başı nasıl kastı çünkü rekabette Lens vardı ama bir baktı adam balon boşuna kasmasına gerek yok.

İyi bir yedek alın o zaman aklı başına gelir.

• Bu portekiz apaçisi çakma filozofun manevi oğlu. O yüzden çok ümit etmeyin derim hahhahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Quaresma nın asıl sorunu Lens in balon çıkması. Sezon başı nasıl kastı çünkü rekabette Lens vardı ama bir baktı adam balon boşuna kasmasına gerek yok.

sezon başından beri adamı en fazla 45 dakika oynattı 1 tane Trabzon 1 tane kupa maçın var 1 tanede Leipzig maçı sezon başından beri 3 tane maç zar zor oynattı adamı sanki Lensi bilmiyoruz. Lens Quaresmanın 10 katı daha faydalı olur en azından 1 gol 2 asist rakamında kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Quaresma nın asıl sorunu Lens in balon çıkması. Sezon başı nasıl kastı çünkü rekabette Lens vardı ama bir baktı adam balon boşuna kasmasına gerek yok.

sezon başından beri adamı en fazla 45 dakika oynattı 1 tane Trabzon 1 tane kupa maçın var 1 tanede Leipzig maçı sezon başından beri 3 tane maç zar zor oynattı adamı sanki Lensi bilmiyoruz. Lens Quaresmanın 10 katı daha faydalı olur en azından 1 gol 2 asist rakamında kalmazdı.

2.Lig topçusuna o kadar para verirlir mi ya ? Quaresma iyidir gene.Lens tırt.
  • Hocam kendini yakacak bu adam uğruna
  • Adam 34 yasinda fizik olarak bitik yakindan izledigim de daha net goruyorum. Bence artik.ic saha.maclarinda falan oynamali

Lense gelince topcu falan degil kendi taraftarimizin bize attigi bir kazik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Adam 34 yasinda fizik olarak bitik yakindan izledigim de daha net goruyorum. Bence artik.ic saha.maclarinda falan oynamali

Q7 konusundaki en mantıklı yorum budur bence hocam, ağzınıza sağlık.

Buradakiler her şeye açılan orta ve yapılan asist-atılan gol üzerinden bakıyorlar. Diğer etkenleri düşünmüyorlar.

Ben BJK'nin rakibi olsam ilk 11'de Q7 varsa eğer şöyle bir durur düşünürüm nasıl bir önlem alsam diye. Lens'i görsem derim ki takarım peşine en hızlı adamımı kilitlerim Lens'i. Lens denen adamın tek pozitif yönü tazı gibi koşması hepsi bu.

Fakat Q7'de çeşitlilik var. Orta açar, şut atar, ara pas atar, içeri girer vs.

Buradakiler pek bu yönden bakmıyorlar. Kült bir düşünce yapısı var forumun

• Quaresma sorunu değil o.Ne diyecek hocam beni oynatma mı?Zaten hayatının hiçbir anında Q7 o kadar olgun olamadı ki.Şenol Güneş oynatmayacak ilk önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Adam 34 yasinda fizik olarak bitik yakindan izledigim de daha net goruyorum. Bence artik.ic saha.maclarinda falan oynamali

Q7 konusundaki en mantıklı yorum budur bence hocam, ağzınıza sağlık.

Buradakiler her şeye açılan orta ve yapılan asist-atılan gol üzerinden bakıyorlar. Diğer etkenleri düşünmüyorlar.

Ben BJK'nin rakibi olsam ilk 11'de Q7 varsa eğer şöyle bir durur düşünürüm nasıl bir önlem alsam diye. Lens'i görsem derim ki takarım peşine en hızlı adamımı kilitlerim Lens'i. Lens denen adamın tek pozitif yönü tazı gibi koşması hepsi bu.

Fakat Q7'de çeşitlilik var. Orta açar, şut atar, ara pas atar, içeri girer vs.

Buradakiler pek bu yönden bakmıyorlar. Kült bir düşünce yapısı var forumun

Tesekkurler.hocam

Q7 de artik.eskisi kadar yapamiyor eski.gucu yok bence bu sezon son sezonu. Daha ust duzey.oyuncuya ihtiyac var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 23 Aralık 2017; 23:38:8 >

• Quaresma hep böyleydi. Oynatanda suç var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.