Şimdi Ara

Questler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler questler varya şimdi o questlerde den kazandığımız kuru kafalar etler fln varya onlar ne işe yarıyor
    bide sadece 2 tip quest var dimi? mansion dungeon?

• sadece 2 tip quest war fakatt diğerlerini bilmiyorm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15479671/mpage_1/key_//tm.htm#15503569

ben burda gereklı soruları sormusum arkadaslarda saolsunlar cvpladılar k@r@ntin@ cvplamıs
  • çoktan okumuştum o yazıları benim msjlarım bile genede saol! isime yaramadı ztn 2 tip quest oldugunu düşünüyordum lvl göre çıkcar diye belki sordum
  • arkadaşım 2 quest yeri var bildiğin gibi mansion ve dungeon
    mansionda çıkan raw meat seasoned meat steak gibi şeyler çıkarsa direk sat bunlar birleştirilmezler goblin doll ve goblinn skul u sakla dungeondada small skullu sat diğer çıkanlar kalsın
    şimdi kağıtlarına göre görev lwl leri artıyor 13 kağıdı 2 lwl yapar 25 kağıdı 3lwl yanlış hatırlamıyorsam 43 kağıdı 4 lwl ve diğer bi lwl kağıdı var oda 5 lwl yapıyor ama bana goblin king den düşen 65 kağıdı normal satıcıda yok işine yaramıştır inş.
  • ben derdimi anlatamıyorum galiba
    arkadaşım fearless in yazdıüı diğer konulardan bunların hepsiniiiiii okudum ÜsTEliK daha deminki msjım dada yazıyorki hepsini okudum e bunları gene yazmaya ne gerenk var?

Tamam Paylaşalım Ama Aşırıya Kaçmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzyBozy -- 2 Temmuz 2007; 14:18:08 >

• Arkadaş bilgiye ulaşmış kimse mesaj atmasın !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.