Şimdi Ara

quick4 vs fx7.3 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cannondale quick4 ve trek fx7.3 arasında kaldım. bisikleti şehir içinde ulaşım amaçlı kullanacağım. hangisini tavsiye edersiniz?

• Hepsiburada salcano 27 v fren modeline bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok amortisörsüz düşünüyorum. şehir içinde kullanacağım için
  • Donanım olarak Trek biraz daha önde görünüyor.Zaten 7.3 modeli de Trek'in en çok satılanlarından birisi.Ancak fiyatı da göz önüne alarak bir seçim yapmanızı tavsiye ederim.Aradaki 500 tl farka değer mi ? Sadece şehir içi düşünüyorsanız daha alt modellere de bakabilirsiniz. 7.3 genellikle uzun turlarda kullanılır.
  • sizce trek in alt modellerine mi bakmalı yoksa quick4 alınır mı
  • dogus17 D kullanıcısına yanıt
    Bu size kalmış bir şey ancak sadece şehir içinde kullanıyorsanız quick 5 veye 7.1 bile yeterli olur.Ancak uzun yıllar, gerektiğinde uzun mesafe de kullanırım diyorsanız üst modeller işinizi görür.(7.3 gibi)
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. üst model almayı düşünüyorum aslında. hem fiyat hemde özellik yönünden quick 4 daha cazip geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 7.3 yerine bi alt modeli olan 7.2 bakmanı tavsiye ederim. Karbon maşa ve 27 vites dışında öyle aman aman bi farkı yok ve şehir içi için fazlasıyla yeter. Çünkü 7.2 bile sınıfına göre pahalı 7.3'te bu fiyat daha da artıyor.

Hee bana kalırsa Q4'ü de geç ve Giant Escape 1 bak. Üzerindeki donanım hem Trek'ten hem de Cannondale'den biraz daha iyi. Kadro kalitesi olarak da yine bu 2 markadan aşağı kalmayan, ömür boyu grantili, dünya çapında bi marka Gİant. Fiyatı da Q4 ile aynı.

• zdbrg kullanıcısına yanıt
    sanırım 7.3 ve 7.2 de karbon maşa yok. q4 te ise var diye biliyorum
  • Q4'te karbon maşa var evet. Giant ile Q4'ün farkı Gİant Alivio 27 vites, Q4 Alivio 24 vites. Diğer özellikleri kafa kafaya. Dediğim gibi Gİant Escape 1'i de bi inceleyin derim.

• eveet gainti söylediniz kafam karıştı. o da karbon maşa ve vites27 artısı var. fiyatlarda aynı gibi. her ikisinide kullanmak lazım. trek7.3 ve q4 ü kullandım. q4 çok daha hoşuma gitti. yoldaki akışı çok iyi. giantı da bulabilirsem kullanayım
  • Dostum bende quick 4 u cok araştırdım, ama maalesef mumessili delta bisikletin stoklarında yok. Bende quick 5 e yöneldim, kısa bir test sürüşüde yaptım. Kısmette yarın hem eşime hemde kendime bir tane alıcam. Kullanımı gerçekten harika, kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogus17 D kullanıcısına yanıt
    Valla ben de Q4 ile Escape 1 arasında kalmış ve Giant Escape 1'i almıştım geçen ay. Tip olarak hoşuma daha çok giden ve içime sinen model Giant olmuştu. Deneme imkanınız varsa hepsini deneyin. Hangisi içinize siniyorsa onu alın artık :)
    her ikisinide deneme fırsatınız oldumu? kullandıysanız sürüşleri arasında fark varmı? cannondalenin sürüşü trek e göre daha güzel geldi bana, bu yüzden soruyorum. benim için şekilden çok kullanım rahatlığı, yoldaki akışı önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogus17 -- 13 Temmuz 2013; 15:26:58 >
  • Dostum bence de icine hangisi siniyorsa onu al, ben cannondale e ısındım, bugun alıp 10 km test sürüsü yaptık, mükemmeldi. Hangisine karar verirsen ver hayirli olsun!

• Cannondale tarz olarak biraz daha yol bisikletlerine yakın bi tür. Trek ise tam anlamıyla bir tur bisikleti. Hızdan çok konforu önemsiyor. Giant da Trek kadar olmasa da tura daha yakın.

Hız ve çeviklik olarak Merida Speedter serisine de bakabilirsiniz. Sürüş tarzı ve üzerindeki donanımıyla yol bisikletine çok yakın. Ama bunun dışında Cannondale daha uygun gibi size :-)

• oeski O kullanıcısına yanıt
    siz q5 alacaksınız sanırım. q4 ile arasında fark hissettiniz mi. karbon maşanın çok etkisi var mı
    bilgiler için çok teşekkür ederim. sanki q4 te daha rahat etmiştim. tabi uzun yolda bilemem. bu bilgileride yeni öğrendim teşekkür ederim. dediğiniz gibi cannondale daha uygun geliyor bana, baya baya sevdalandım :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.