Şimdi Ara

Quinn top viable.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce denediğim maçla söyleyebilirim ki e skiliniz sayesinde gap closer sahibi championlara karşı op bir skill hem slowu olsun hem range boyunca uzaklaşıp pasifi devreye sokması çok işimize yarıyor. Laning kısmı sadece edineceğiniz bir sustaine bakıyor tf sırasında valor olup tanklıyorsunuz ve tf sonuna doğru ultimizi patlatıyoruz.Olay bundan ibaret denemenizi öneririm.
    İlk oyun irelia ikinci oyun renektona karşı.

Quinn top viable.

• Westte oynuyorsan al bir jungler arkadaşını gel bakalım rakip olarak istediğin heroyu seçecem viableymiş gel gel
  • Aman yarabbi, hemen quinn alıp top gitmeliyim
  • oha harbiden opmuş teşekkürler sayende diamondum artık
  • op champ yoktur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

op champ yoktur,

Zaten OP dememiş Quinn için.
  • daha erken henüz tam anlamadı kimse champ ı zaman geçince jungler oynayanlar taktiği çözünce konuşuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wycihno

Az önce denediğim maçla söyleyebilirim ki e skiliniz sayesinde gap closer sahibi championlara karşı op bir skill hem slowu olsun hem range boyunca uzaklaşıp pasifi devreye sokması çok işimize yarıyor. Laning kısmı sadece edineceğiniz bir sustaine bakıyor tf sırasında valor olup tanklıyorsunuz ve tf sonuna doğru ultimizi patlatıyoruz.Olay bundan ibaret denemenizi öneririm.

bu kısmı anlayamadım. benim bilmediğim bi armor magic resist falan mı veriyor ultisi? teamfighta valor olarak girip saçma bir şekilde melee forma geçmenin bi anlamı yok. skillerin değişmiyor, sana bi tanklık vermiyor. sadece hız veriyor. onu da kaçmak için kullanman biraz mantıklı.

100 saniye cooldown ı olan ultisinin verdiği melee'lik neden top yapsın şu adamı anlamadım. ezreal top ne kadar viable sa bu da o kadar viable dır. bütün ad carry ler zaten top oynayabilir doğru rakiplere karşı. quinn in blind özelliği biraz onu avantajlı kılıyor top oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 2 Mart 2013; 21:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Wycihno

Az önce denediğim maçla söyleyebilirim ki e skiliniz sayesinde gap closer sahibi championlara karşı op bir skill hem slowu olsun hem range boyunca uzaklaşıp pasifi devreye sokması çok işimize yarıyor. Laning kısmı sadece edineceğiniz bir sustaine bakıyor tf sırasında valor olup tanklıyorsunuz ve tf sonuna doğru ultimizi patlatıyoruz.Olay bundan ibaret denemenizi öneririm.

bu kısmı anlayamadım. benim bilmediğim bi armor magic resist falan mı veriyor ultisi? teamfighta valor olarak girip saçma bir şekilde melee forma geçmenin bi anlamı yok. skillerin değişmiyor, sana bi tanklık vermiyor. sadece hız veriyor. onu da kaçmak için kullanman biraz mantıklı.

100 saniye cooldown ı olan ultisinin verdiği melee'lik neden top yapsın şu adamı anlamadım. ezreal top ne kadar viable sa bu da o kadar viable dır. bütün ad carry ler zaten top oynayabilir doğru rakiplere karşı. quinn in blind özelliği biraz onu avantajlı kılıyor top oynamak için.

Cümleleri kontrol etmeden onaylamışım cümleler biraz düşük, sağlam focus atmak için valor lazım çünkü e skili direkt olarak blink özelliği taşıyor . Açıkçası ad nidalee oynamayı severim skilleri değişip bi de eskiden bonus mr armor verirdi ondan kalan bi alışkanlık olsa gerek o yüzden fighta melee girerim.. Ultinin eksik cana göre fazla vurmasını düşünerek söylemişimdir. Söylediklerini düşününce ranged girmek daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.