Şimdi Ara

QWERT Klavyeli Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar yeni bir telefon alacağım fakat QWERTY klavyeli bir telefon almak istiyorum.n97 gibi açılarak klavyesi olanlardan yani Tavsiye edebileceğinz telefonlar var mı bu şekilde ?

• Sony ericsson x2 eğer bütçe elverirse sony ericsson vivaz pro.720 p hd video çekiyor.Ve ufacık
  • 5730 mu ne vardı xm serisinden ama tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

Sony ericsson x2 eğer bütçe elverirse sony ericsson vivaz pro.720 p hd video çekiyor.Ve ufacık

500-600 tl fiyat aralığında olan telefonlara bakıyorum :/ Yalnız vivaz pro gerçekten güzelmiş. Eğer para ayarlayabilirsem alabilirim

Edit:Anlamsız cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gungnir -- 20 Temmuz 2010; 17:20:04 >
  • Corby Pro.
  • E71
  • e71
  • 5800
  • Kesinlikle Samsung i8910 HD 3.7Hd ekranı yan tutarak yazması çok zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungnir
    quote:

Orijinalden alıntı: I can

Sony ericsson x2 eğer bütçe elverirse sony ericsson vivaz pro.720 p hd video çekiyor.Ve ufacık

500-600 tl fiyat aralığında olan telefonlara bakıyorum :/ Yalnız vivaz pro gerçekten güzelmiş. Eğer para ayarlayabilirsem alabilirim

Edit:Anlamsız cümle

o butceye sony ericsson xperia x1 onerebilirim o zaman

• e71 BASSSSSSSSSSSSSSSSSSsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M10uR -- 20 Temmuz 2010; 19:22:48 >
  • 5800 de var ama bence kullanışsız yazmak zor oluyor telde t9 la daha cabuk yazıyorsunuz bam gum patır kütür 10 snde iş bitiyor, sırf qwert için tel alınmaz
  • e71,e63,e72,5730, corby pro
  • 650-700 e Xperia x10 Mini bulabilirsiniz.

Edit: 5-600 civarına HTC'nin modellerine bakabilirsiniz. htc varken gidipte sorunlu nokia ve samgunlara para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 20 Temmuz 2010; 19:20:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.