Bildirim
r
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun.
Nereden ve ne kadara aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüh fenaymış:)
Hayırlı olsun tekrar.
daha çok fotoğraf atarmısın özel çantasıyla falan -
quote:
Orijinalden alıntı: sertackkilic
tesekkur ederim burdan alicaktim ama msi tr deli etti insani hala gtx860lik eski modeli benim aldigim fiyattan daha ust fiyata kaktirmaya calisiyolardi
Hayırlı olsun
Amazondan türkiyeyemi sipariş verdiniz vergi ne kadar tuttu toplam ne kdara geldi ?
Ve garanti olayını ne yaptınız ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Isınma problemi varmı. Yani oyun oynarken elini yakıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko1453 -- 11 Eylül 2014; 20:35:25 >
Tasarım şuan Dünya genelinde 1 numara. İncelik falan bahsetmeme gerek yok. Isınmadan kaynaklı performans düşüklüğü yaşamıyorsanız ne ala. Hayırlı olsun bu arada...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin pc bununla aynı sanırım.http://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-2pe483tr-stealth-pro-superr-core-i74710hq-16gb-2x128gb-ssd1tb-gtx870m-173-full-hd-windows-81-hediyeli/p_57642/ 4.829 TL'den satışa çıkmış.
Öncelikle ağırlık olayı nasıl taşınması, ve ısı olayını dah ayarıntılı test etme imkanınız var mı? Bende şununla arasında kaldım.http://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-2pc484tr-stealth-superr2-core-i74710hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx860m-173-full-hd-windows-81-hediyeli/p_57641/
-
Sizin pc bununla aynı sanırım.http://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-2pe483tr-stealth-pro-superr-core-i74710hq-16gb-2x128gb-ssd1tb-gtx870m-173-full-hd-windows-81-hediyeli/p_57642/ 4.829 TL'den satışa çıkmış.
Öncelikle ağırlık olayı nasıl taşınması, ve ısı olayını dah ayarıntılı test etme imkanınız var mı? Bende şununla arasında kaldım.http://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-2pc484tr-stealth-superr2-core-i74710hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx860m-173-full-hd-windows-81-hediyeli/p_57641/
-
Hocam bu da ağır geldiyse sen 13.3' alsaydın -
Ultra ayarda oynayamadığın oyun oldu mu -
Hocam ekran sallanıyormu yani arkadan böyle elinle ufak bi şamar atar gibi yapınca sallanıyormu , menteşe ile ekran sert mi yoksa biraz sağa sola yatıyor mu ? Anlatamadım sormak istediğimi ama hadi neyse belki anlarsın .
http://www.youtube.com/watch?v=a45T4_TOKR4 videodaki 2.04'teki muhabbet nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sicilian Defence -- 28 Eylül 2014; 15:23:11 > -
dostum simdi amazondan 1800 dolara 970m lik versiyonunu alacağım Amerika'dan tanıdık getirecek da sana sorularım var:
1-Arkadaşın geçerken güvenlikte laptopun kutusunu acmak zorunda kaldı mı yoksa laptop kutusunu bavul icinde gecirebildi mi? Eğer kutu açılmadan bavulla gelse zarar görür mü?
2- Msi cantası o gözüktüğü gibi mi yoksa sırt çantası şeklinde ayrı çanta veriliyor mu?
3-Vergi alınır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 25 Ekim 2014; 20:15:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Knife Party
dostum simdi amazondan 1800 dolara 970m lik versiyonunu alacağım Amerika'dan tanıdık getirecek da sana sorularım var:
1-Arkadaşın geçerken güvenlikte laptopun kutusunu acmak zorunda kaldı mı yoksa laptop kutusunu bavul icinde gecirebildi mi? Eğer kutu açılmadan bavulla gelse zarar görür mü?
2- Msi cantası o gözüktüğü gibi mi yoksa sırt çantası şeklinde ayrı çanta veriliyor mu?
3-Vergi alınır mı?
Merhabalar.Gectigimiz temmuz ayinda gs60 modelini ABD`den getirtmistim.Ben hem yer kaplamasin hem de kontrolde dikkat cekmesin diye kutusunu istemedim.Yaninda verilen dosya tipi cantayla getirttim.Ayrica ikinci bir tedbir olarakda kabin icerisinde tasinacak cantaya koydurdum.Boylece kontrollerden kolayca gecip elime ulasti.Boyle bir durumda biri bir sey sorarsa bile arkadasiniz seyahat bilgisayarim der kolayca siyrilabilir.
Bana da resimlerde gozuken cantadan geldi.
Yakalanmazsa gule gule kullanirsiniz
-
hocam ısınma problemleri var mı? çok ince bir tasarımı var fakat dünyanın en iyi ikinci ekran kartını kullanıyor ve inanılmaz bir performansı oldugunu duydum. Bir de Türkiye'de alan arkadaslar su anda 870m gibi 970m in yanına yaklaşmayacak bir ekran kartı olan laptopa daha fazla para veriyor. Bu yüzden bu yöntem mantıklı geldi.
Ve son olarak Türkiye'de servis var mı Amerika'ya mı gidiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Knife Party
hocam ısınma problemleri var mı? çok ince bir tasarımı var fakat dünyanın en iyi ikinci ekran kartını kullanıyor ve inanılmaz bir performansı oldugunu duydum. Bir de Türkiye'de alan arkadaslar su anda 870m gibi 970m in yanına yaklaşmayacak bir ekran kartı olan laptopa daha fazla para veriyor. Bu yüzden bu yöntem mantıklı geldi.
Ve son olarak Türkiye'de servis var mı Amerika'ya mı gidiyor?
Benimki de 870m ekran kartli modeli .Artik bir sure idare edecegiz.O zaman Turkiye`de daha dusuk ozelliklere sahip modeli cok daha fazlaya satildigi icin gozumu karartip getirttim.1 sene uluslararasi, 2 sene de ABD.garantisi var.Dogrusu ben bir ariza durumunda gondermeyi goze aldim.Bakalim msi`in ne kadar saglam oldugunu zaman icerisinde gorecegiz.
Bilgisayar cok guzel.Malzeme kalitesi olarak,boyut,hafiflik ve ozellikleriyle seyahat eden multimedya meraklilari icin ideal bir makina.Cok ince olmasi nedeniyle isinma yapiyor.Oyunlarda en yuksek cozunurluk ve ultra ayarlarda GPU 90 derece ve CPU ise 80 derece civarinda isiniyor.Ama bu sicakliklari klavyede hissetmiyorsunuz.Sizin alacaginiz yeni seri ekran kartli ve biraz daha buyuk kasali gs70 modelinde bu degerler daha da dusuk olacaktir.
Ben gonul rahatligiyla tavsiye derim.
-
GS70 kasalı Monster Abra A7 v4.1 kullanıyorum. Cihaz yeni çıkan grafik oburu oyunları ultra'da 2-3 saat oynattıktan sonra adeta yanıyor. Klavye,sol bilek tarafı ve touchpad de gözle görülür derecede ısınıyor. Ben gamepad ile oynadığım için sorun etmiyorum artık :D
Belirteyim istedim. Bu incelikte bi cihazdan ısınmamasını bekliyorsanız 970m ekran kartlı modelin çıkmasını bekleyin. Yine de mucize beklemeyin tabii. -
Hocam basta dedim zaten 970m lik modeli getirtecegimi ABD den. Zaten Turkiye ye gelmesini 6-7 ay beklemek gibi bir dusuncem de yok... Geldikten sonra 2 kati fiyatina satilmasini saymiyorum bile. Her neyse internetten arastirdigima gore en az 15 C° fark var ve en fazla zorlayan benchmarklarda bile 83 C° uzerine cikmiyor. Ve Msi ile Monster'in dizayn ve kasa kalitesi karsilastirilmaz bence ayni beygir gucundeki Tofaşla Audiyi karsilastirmak gibi bir sey bu. Son kez bu degerlere bakinca aklimda iki soru kaldi: 1_ 80 derece cok yuksek bir deger mi? 2_ 3gb vram mi 6gb vram mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 29 Ekim 2014; 23:16:03 >
O değil de gs70 modellerinin bios fan driverlarını güncellemek gerekiyormuş
onların hepsini kendi sitesinden manuel olarak mı yapmamız gerekiyor ?? -
MSI ile Monsterin kasa kalitesini karsilastiramazsiniz zaten Monster kasa uretmiyor cunku,msi dan aliyor kasayi. Benim cihaz gs70 kasasi. Hicbir fark yok sadece msi yerine monster yaziyor. 90 dereceye kadar olan her deger iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- formula hub şube
- msi klavye rengi değiştirme
- msi laptop alınır mı
- gigabyte bios tuşu
- en iyi laptop markaları
- yazılım için laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X