Şimdi Ara

ߣr]{4y FinisH K.O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazıları andrEam charıydı 'm' işareti çıkardı//ReDKARUSs2//,bazıları 60 di 62 oldu //Wagetaa//..bazılarında np azdı np oldu //BabaAtakan01// bazılarında ise combo öğrendik //MRBoSsKiLLer//.. bazen banlandık bazen hack yedik...bazıları 63 lvl di +8 ms siyle hayatımın en güzel itemiydi 63 lvl de 70 lvl adamları keserdi //Shell_2// ..ߣr]{aY.. FİNİSH K.O

OKS şartları ve oyunun biraz da olsa bozulması benim sorunum düzgün bir liseyi kazanayım eğer oyun japkoya dönmesse geri Dönerim ama şuan da yuukarda yazdıı gibi..ߣr]{aY.. FİNİSH K.O

forumu bırakmıcam ne kadar yardımcı olabilirsem olacamm size ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $KoMaNDo$ -- 12 Ocak 2007; 18:29:38 >

• upp en azından baktıınızda bir upp yazarsanız herkez görür en azından
  • server c ise +8 ms pls
  • BEYLER BU KADAR MI BİR ZEKİ SADECE SAÇMA YORUM YAPMIŞŞ BU KADARSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $KoMaNDo$ -- 12 Ocak 2007; 18:28:03 >
  • kanka 2 gün sona geri dönersn bende öle dedim bırakamadım bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jesmondras

kanka 2 gün sona geri dönersn bende öle dedim bırakamadım bak

kardeş oks diye bir gerçek war we benim birazda olsa iyi bir liseyi kazanmam lazım çünkü ailem beni özel okullda okutuyorr onların emeğine saygısızlık etmiş olurum yoksa

ama yorum için tşkrr.. ederimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $KoMaNDo$ -- 12 Ocak 2007; 18:34:24 >
  • en iyisi ni yapmışsın kanka çok iyi olmuş bu sene bende Oks ye giricem ama hiç çalışma isteğim yok derslerde okul bitsede int cafe ye gitsem diye canım gidiyo evde İnternet var ama Ailem ders çalışmıyorum diye yasakladı 1 hafta zuahahha ders çalışıyorum diye İnternet cafe ye gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezaoguz07

en iyisi ni yapmışsın kanka çok iyi olmuş bu sene bende Oks ye giricem ama hiç çalışma isteğim yok derslerde okul bitsede int cafe ye gitsem diye canım gidiyo evde İnternet var ama Ailem ders çalışmıyorum diye yasakladı 1 hafta zuahahha ders çalışıyorum diye İnternet cafe ye gidiyorum

sen kaybetcek sin iyi düşün ..
  • ii yapmıssın kardess normal hayatında basarılar "OKS de ins ii puan tutturursun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $KoMaNDo$ -- 12 Ocak 2007; 18:55:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

ii yapmıssın kardess normal hayatında basarılar "OKS de ins ii puan tutturursun"

inşş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.