Şimdi Ara

R19 1996 Model 1.4 Rl Satıp-Lada Vega 1.5i(16V) Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar R19 1.4 Rl 1996 model arabam var.Onu satıphttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-pasa-otomotiv-den-2005-model-lada-vega-1.5-16v-104821195/detay bu arabayı almak istiyorum.Linkteki araba için yorum özellikle kullanmış olanlar yaparsa daha yararlı olur.KM'de ne kadar yakar vs.

• gosterdifin araçla senin araç aşağı yukarı aynı ozelliklerde yanlız lada enjeksiyonlu... yakıtta hemen hemen aynı... performans olarak senin aracından kötü... frenleri senin aracından iyi... ama kütük gibi araba...

ben europa satıp lada almam... zaten alırsan son sahibi olursun...
  • eğer elindeki araba sorunlu değilse hiç gerek yok hocam.
  • arkadaslara katılıyorum lada vega kadar kalas ( klas degil kalas ) bir araba gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah.Arabanın zaten tüm sorunlarını halettirdim.Sadece biraz eski olduğundan değiştirmek gibi bir düşüncem var.2005 model arabayı görünce fiyatıda düşük olunca merak ettim.
    Pekihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-230-a.m.g-jant-sunroof-105402565/detay bu arabayı nasıl bilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

gosterdifin araçla senin araç aşağı yukarı aynı ozelliklerde yanlız lada enjeksiyonlu... yakıtta hemen hemen aynı... performans olarak senin aracından kötü... frenleri senin aracından iyi... ama kütük gibi araba...

Eyvallah.Arabanın zaten tüm sorunlarını halettirdim.Sadece biraz eski olduğundan değiştirmek gibi bir düşüncem var.2005 model arabayı görünce fiyatıda düşük olunca merak ettim.
    Pekihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-230-a.m.g-jant-sunroof-105402565/detay bu arabayı nasıl bilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

gosterdifin araçla senin araç aşağı yukarı aynı ozelliklerde yanlız lada enjeksiyonlu... yakıtta hemen hemen aynı... performans olarak senin aracından kötü... frenleri senin aracından iyi... ama kütük gibi araba...

performans olarak nasıl daha kötü ben anlamadım ? bahsettiğin araç 16v yani 95 beygir ve zorlanmadan 200 görebiliyorum ben 1.4 motorlu eropa nasıl daha iyi performans gösterebilir ayrıca tam tersi:)) frenleri eropadan iyi demişsin hayır vegaların frenler çok dengeli olmasına rağmen pedal biraz hissiz ve zayıf kalıyor valla arkadaşlar veganın kalas olduğuna inanmıyorum verdiğiniz parayı hak eden bi araç ilanda 9bin yazmış 2005 model tertemiz bi araç o zaman gidip o paraya 94-95 tofaş alın o hiç kalas değil çok klas öylemi:) ama eropa tofaşa ve ladaya göre kaliteli bir araçtır mesela iç mekandaki plastik kalitesi bozuk yolda sessizliği filan üstündür onun dışında da pek avantajını göremiyorum kullanım olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.