Şimdi Ara

R19 SES PROBLEMI LUTFEN YARDIMCI OLUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, R19 1999 RNE var bende, gecen ay arabanın motorunu yenıledım, bu arada sanzıman ve motor parcaları ne varsa hersey degıstırıldı (orıjınal), ama sorun sımdı arabanın rolantıde cok guzel calısmasına karsılık yoldayken baya bı gurultulu calısması, yanı 5. viteste 100 km yapınca motor 3 vıteste gıdıyomus gıbı bagırıyo ve vıtes ıstıyo, usta arkadas aklına gelen herseyı yaptı ama cozemedı

bu konuda en ufak fıkrı olan arkadaslar yazarsa cok sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geridon -- 9 Kasım 2007; 22:16:38 >

• Yakıt karışım ayarlarını kontrol ettiriniz fakir veya zengin karışım olabilir....
  • 5.VİTESTE 100 İLE GİDERKEN DEVİR SAATİNE DE BAK İSTERSEN ORTALAMA 3000 DEVİRİ GÖSTERMESİ GEREK EĞER FAZLA GÖSTERİYORSA BASKI BALATAYA BAKTIR GERÇİ USTAYA BAKTIRMIŞSIN AMA İNSANIN AKLINA BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR
  • tesekkur ederım yorumlar ıcın

R19 larda vıtes oranları ıle ılgılı bı degısıklık yapmak soz konusumu yanı bundan kaynaklı sorun olabılırmı?
  • hayır yanlış anladın 100 km ile giderken 3.viteste gidiyor gibi demişsin eğer öyle oluyorsa motor devri yüksek ama araba gitmez.yani motor bağırır ama araba gitmez .arabanın bağırması de sesinden ve devir saatinin yüksek göstermesinden anlaşılır.bu da bence debriyaj balatasındandır.
  • cok sagol kahla

(hayır yanlış anladın 100 km ile giderken 3.viteste gidiyor gibi demişsin eğer öyle oluyorsa motor devri yüksek ama araba gitmez.yani motor bağırır ama araba gitmez .arabanın bağırması de sesinden ve devir saatinin yüksek göstermesinden anlaşılır.bu da bence debriyaj balatasındandır) demıssın aynen soyledıgın gıbı bı sorun var yanı motor bagırıyo ama araba gıtmıyo, arabanın sesıde devır saatıde yuksek gosterıyo ama gıtmıyo sadece motor sıkısıyo gıbı, balatayı mototr yenıletırken degıstırdım ve ayıptır soylemesı ozellıkle orıjınal taktırdım yan sanayı olmasın ne olur ne olmaz dedım, yanı oda cok yenı 1 ay bıle olmadı takalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: geridon

cok sagol kahla

(hayır yanlış anladın 100 km ile giderken 3.viteste gidiyor gibi demişsin eğer öyle oluyorsa motor devri yüksek ama araba gitmez.yani motor bağırır ama araba gitmez .arabanın bağırması de sesinden ve devir saatinin yüksek göstermesinden anlaşılır.bu da bence debriyaj balatasındandır) demıssın aynen soyledıgın gıbı bı sorun var yanı motor bagırıyo ama araba gıtmıyo, arabanın sesıde devır saatıde yuksek gosterıyo ama gıtmıyo sadece motor sıkısıyo gıbı, balatayı mototr yenıletırken degıstırdım ve ayıptır soylemesı ozellıkle orıjınal taktırdım yan sanayı olmasın ne olur ne olmaz dedım, yanı oda cok yenı 1 ay bıle olmadı takalı

Yeni değiştirdi isen belki de ustan doğru takamamıştır veya takarken yağlanmış ve kaydırıyor olabilir. Sen baskı balatayı bir kontrol ettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gergy

quote:

Orjinalden alıntı: geridon

cok sagol kahla

Yeni değiştirdi isen belki de ustan doğru takamamıştır veya takarken yağlanmış ve kaydırıyor olabilir. Sen baskı balatayı bir kontrol ettir.

baskı balatanın doğru montajı önemli

• bence araciniza 3000 km kadar sans taniyin. yani sifir km arac almissiniz gibi.
    motorunuz yenilenmis, parcalarin birbirine uyumu, belli miktarda asinmasi vb gibi etmenler bahsettiginiz sesin olusumuna sebep olabilir...
    ayrica tavsiyem 1000 km kadar sonra yag degistirin. asinan parcalardan demir tozu yaga karisir, degistirirseniz motorun omru uzar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.