Şimdi Ara

R21 TAVSİYE LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir R21 almayı düşünüyorum bütcem 10 bin tl ye kadar. Konfor, güvenlik ve performans açısından bu fiyata kadar olan araçları incelediğimde R21 e karar verdim. Bir konuda kararsız kaldım bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 2.0 motor olan bir seri istiyorum sizce Concode mi? Manager 2.0 mı tercih etmeliyim ? artı ve eksileri ile yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucachoo -- 31 Mart 2015; 18:43:11 >

• Merhaba öncelikle 10 tl lik bütçe için piyasadaki alınabilecek en konforlu ve rahat araba bende 95 2.0 i concorde special ed. Vardı digital klima orj deri döşeme 5 yıl 0 sorun ile kullandım tüp yoktu şehir içi 8.5-10 lt uzun yolda 6 lt yakıyordu ki şuanki araçlara göre çok ii bir yakıt ve 2 gün içinde çok rahat sattım dikkat etmen gereken tek konu temizini bulman bugün aynı temizlikte ve bakımlısını bulsam düşünmeden alırım şuanki birçok sıfır arabalarda bulamayacağın konfor var bu serinin kronik sorunu hararet bir kere hararet başlarsa çözene kadar çok uğraşırsın aks körükleri (akslar baya tuzlu) birde cam otomatik motorları masraflı alırken dikkat et 4 üde ii çalışıyor olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.