Selamlar arkadaşlar herkese yeni yıllar dilerim. Eski kasam Zalmam R1, iyice kırıldı ezildi eskidi. Bende bu yeni yilda yenilikler yapmak için, çok hoşuma giden, XPG invader , isimli kasayı aldım. Şuan kullanımım, 4.2 de sabit o.c li kullanıyorum. Malum stock fan zorlamak istemiyorum. Kasa + cpu soğutucu gelince 4.4 ile devam ederim diye düşünüyorum. Kasa siyah olan modeli. Siyah kirmizi ağırlıklı. O yüzden soğutucu da sanki siyah renkli olursa güzel olur diye düşünüyorum. Var isa naçizane sogutmasida guzel olan söyle bi siyah renklerde bi öneriniz alırım. Beklentim Görsellik/Sessizlik %40 - %60 performans. " EĞER TRENDYOLDAN BİR ÜRÜN ÖNERİRSENİZ; ÜST LİMİT 450 TL " Bu durumla birlikte maximum 350'tl ye kadar soğutucu tavsiyenizi istiyorum. https://www.amazon.com.tr/Enermax-CPU-So%C4%9Futucu-Pressure-ETS-T50A-FSS/dp/B07MSV3H1G Benim şuana kadar bulduğum ve arasında kaldığım 3 model bunlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 7 Ocak 2021; 20:58:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim