Bildirim
R5 2600 Soğutucu Seçimi
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amaç görsel değil soğutma ise bu linkteki ürünler stock soğutucundan fazlasını veremezler Arctic Freezer 34 Esports 300/350 tl ye bulmak mümkün alın bunu kafanız rahat etsin. -
Arctic Freezer 34 duo modeli işinizi fazlasıyla görecektir. -
Ama görsel diyebiliriz aslında. Şuan ısı ile ilgili bir problemim yok. Oc de yapma ihtiyacı hissetmiyorum. Sadece csgo ve pubg oynuyorum. Uyum konusunda bunların hepsi benim işlemcime olur mu dersiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşim şuanda görülüyor. O tip değil de attığım linklerdeki gibi olsun istiyorum. Uyumlu olur mu onu anlayamadım.
Görsellik istiyorsanız Wraith Prism alın. www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text_mf=wraith+prism&query_text=wraith+prism&sorting=price_asc -
Arkadaşlar Aliexpress kuponum var. Ve gereksiz masraf yapmak istemiyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bu linklerde olanlardan almak istiyorum uyuyorsa. 40-60₺ arasına geliyor. Uyup uymadığını merak ediyorum.
Lnkini verdiğiniz ürünler çöp. Soğutucu yerine soğutmayacı dersek daha iyi olur. Boşa masraf yapmayın. -
Değerleri stok soğutucudan yüksek görünüyor. Ondan da mı kötü? Değerlerine bakarak yazıyorum. Birşey bildiğimden değil.
-
Stok soğutucu bana yetiyor. İşlemcim gayet serin. Bu linktekiler stok soğutucudan iyi mi, kötü mü? Ve uyumlu mu? :)
Am4 yazıyorsa uyumludur. Isı boruları olan bir şey alın. outlet ürün ama garantili. Fotolarını da eklemişler. Bu da ışıklı. Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD/AKOF03) (OUTLET) - Outlet | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/outlet-html-dir-desc-order-created-at/dark-freezer-x94rd-2x92mm-4pin-pwm-kirmizi-led-fanli-4xisi-borusu-direkt-kontak-amd-ryzen-am4-ve-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94rd-akof03-outlet.html
-
-
Ryzen 5 2600 ve stok soğutucu kullanıyorum. Eski sistemimde kullandığım Sunbeam CCF'yi sattığıma pişman oldum. 2012 yılında almıştım. AM4 soketle de uyumluydu ama ram slotunu engelliyor diye satmıştım. Daha sessiz ve daha iyi soğutma için kule tipi soğutucu alınmasını tavsiye ederim. -
Şimdi kıyaslamak adına bir sorum olacak. Değerler üzerinden konuşuyorum. Teknik bir bilgim yok dediğim gibi. Öğrenmek için soruyorum.
X soğutucu;
125w tdp, 2x92mm fan, 40cfm, 2000rpm, 25dba
Y soğutucu;
280w tdp, 100mm fan, 29.3cfm, 2500rpm, 29dba
Bu değerlerle kıyas yapmak ne kadar doğru olur? Kıyas yaptığımızda aralarında çok fark olur mu? Hangisi daha iyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 18 Nisan 2020; 15:26:23 >
-
Yahu ben öneri istemiyorum artık. :) Sorularıma cevap arıyorum. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X