Şimdi Ara

R5 7600 RTX 4070 Super sistemde oyunlar rastgele aralıklarla kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAM GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6000MHz CL36 DDR5 Siyah Dual Kit

Ekran kartı GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB GDD

Anakart ASUS PRIME B650M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2

İşlemci AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray

Anakart ASUS PRIME B650M-K 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX

CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

MSI MAG A850GL 850W 80+ Plus Gold PCIE GEN 5.0 ATX 3.0 120mm Fanlı PSU

Yeni bir sistem topladım. Ancak oyun oynarken oyun tamamen rastgele bir şekilde kapanıyor. Bazen yarım saat hiçbir sıkıntı olmazken bazen 5 dakikada 7-8 kere kapanabiliyor. Sitede yer alan diğer konulara baktım ve sürücü güncellemeleri, virüs programı kapatma, Steam üzerinden dosya doğrulama vs. her şeyi eksiksiz yaptım. Ancak bunların hiçbiri bana çözüm olmadı. Örnek vermem gerekirse ortalama bir CS2 maçında yaklaşık 5-6 kere oyun kapanıyor. Bu şekilde oyun zevki zaten kalmadığı gibi bir de turların çok az bir kısmını oyun atmadan tamamlayabiliyorum. Neredeyse bütün oyunlarda bu şekilde sonuç alıyorum. Bazen bilgisayar mavi ekran veriyor. Oyunun açık olduğu esnada arkada başka herhangi bir uygulama çalışmıyor. Güncellenebilecek her şey güncel durumda. Sürücüler, directx, .net framework vs her şey son sürümler yüklü. Bu durumda ne yapabilirim? Bilgisayarı arkadaşım benim için topladı. Parçalardan çok anlamadığım için uyumlu mudur, iyi çalışır mı çok bilemiyorum.

• Selam

Oyun kapanıp masaüstüne mi atıyor yoksa bilgisayarı yeniden mi başlatmak zorunda kalıyorsun?

• Oyun direk kapanıyor ve masaüstüne atıyor. Az da olsa mavi ekran vererek de kapandığı oluyor. Ama çoğunlukla doğrudan masaüstüne atıyor.

• Güvenli moda ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kendi sitesinden en güncel ekran kartı sürücüsünü kurun sorun devam eder ise sorunsuz olduğu belirtilen eski bir sürücüyü kurmayı deneyin birde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.