Şimdi Ara

R520 windows7 çöktü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ocak ayında R520 win7 32bit aldım. şu ana kadar sorunsuz kullandım. Ancak önemli bir sorunla karşı karşıyayım.
    Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
    birkaç gün önce laptopu açtım. facebook ta bir linke tıkladım, uzun süre kastı, sonra cntl alt del yaptım ama o bile açılmamaya başladı, bi uyarı geldi "bilgisayarınızda bedük oluştu" gibi bişey.tam hatırlamıyrum ne yazdığını. sonra pc bi açıldı bi açılmadı.bu aralar hiç açılmıyor.şimdi de "windows hata kurtarma" ekranı çıkıyor pcyi açtığımda. başlangıcı onar ve windowsu normal başlat diye 2 seçenek çıkıyo. ama 2sini de denedim sonuç alamadım uzun süre takılıp kalıyor bilgisayar. f8 ile güvenli kipte başlatayım dedim, seçtim güvenli kipi, ama sonra yine bu 2 uyarının çıktığı siyah ekran açılıyo,sonra ne onarıyo ne de düzgün başlatıyo, öylece kalıyo. f8 deki (windowsun son düzgün çalıştırılması gibi) diğer seçenekleri de denedim ancak sonuç yok. ocak ayında almıştım laptopu.ilk aldığımda sistem yedeklemesi yapmıştım yaklaşık 4 dvd sürmüştü. c ve d olmak üzere 2 sürücü var. c de çok önemli arşivim var. onları da kaybetmek istemiyorum. ne yapabilirim acaba, yardımcı olur musunuz?

• arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse???
  • daha önce de denememe rağmen açılıştaki windows onarma ve daha sonra da güvenli modda çalıştırmam neticesinde bilgisayar açıldı. gerekli dosyaları kurtardım. ancak nete bağlanmama gibi gariplikler var. fn tuşu da çalışmamaya başladı. sağ altta da windows güvenlik duvarı sorunu gibi uyarılar çıkıyor.
    format atmayı düşündüm ancak başka bir fikri olan var mı
  • Format dan kastınız recovery ise öyle yapın.
  • pm atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.