Şimdi Ara

R522-XS08TR P7350 RECOVEY Dizini Uçtu Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende R522-XS08TR P7350 modeli var Win7 32 Bit Kurdum fakat kurarken Yanlışlıkla recovery bölümündeki vistayıda sildim. Şuan 13GB recovery bölümü var ancak Samsungun sitesinden recovery solüsyon4 ü kurdum tam kopyalama yap dediğimde D:\ bölümünü ve DVD yi secmemi istiyor recovery bölümünü görmüyor. Üstelik d: yi bile seçsem tekrar başlatmak gerekiyor diyor tamam diyorum açarkende recovery bootmgr gibi bir hatayla karşılayıyorum nasıl düzeltebilirim acaba yani o bülüme nasıl tekrar recovery oluşturabilirim bilen varmı.

• Aynı sorun bende de var. Komple MBR'i bozup tekrar yapılandırmak zorunda kaldım. Dolayısıyla Recovery bölümümde ortadan kalktı. Samsung Recovery Solution 3'ü kurmaya kalktığımda ise recovery bölümünüz testip edilememiştir diye hata alıyorum dolayısıyla Samsung Recovery Solution'u da kuramıyorum. Bilen birisi varsa yardım ederse çok memnun olurum
  • Kimse Yokmu Yardımcı Olacak
  • aynı sorun bende de war VİSTA' ya dönemiyorum
  • aynı sorun bende de var bölüm duruyor ama recovery solutionu çalıştırmaya başlayınca ntldr is missing diyor
  • bende de aynı sorun var pls yardım edin
  • bende de aynı sorun var yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satellite L505 13v bios silindi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadşaım bu ayrılmış olan recovery bölümünü sildiğin zaman garanti dışında kaldığını söylemişyti bilginiz olsun
  • EE nolcak şimdi hem partisyon uçtu hemde garantimi yani. Peki Düzeltemiycekmiyiz bu durumu kimse bizlere yardımcı olmuycakmı yani
  • http://forum.hardware.fr/hfr/OrdinateursPortables/Netbooks/netbook-samsung-pouces-sujet_49500_98.htm buray google ceviri yapıp okuyun başka yerde de boşuna cvp beklemeyin kimse yapmaya ugrasmaz.Yapamaz iseniz yollayın servise bana yani :)
  • peki üstat ben aynı model aynı makinadan bulsam onun hard diskini kendi harddiskime klonlasam tekrar oluşurmu o partition ? Biliyorum kendi harddiskimdeki tüm veriler uçacak sorun deyil yeterki o bölüm geri düzelsin
  • Recovery silinince garanti falan uçmaz , uçmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.