Şimdi Ara

R7 240 için işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan aldığım tavsiyeyle R7 240 ekran kartında darboğaz yaşamamak için xeon e5430 veya q6600, q8200 ya da xeon L5320 işlemcilerinden birini alıcam hangisi bana yarar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reazst.v2 -- 5 Mart 2017; 21:24:39 >

• Aslında bunların hiçbirisi çok yeterli değil ama Q8200 önde.
  • Hocam LGA775 g31m-es2l anakartım var şuan sadece q8200 q6600 xeon L5420 ve E5430 işlemci bulabildim internet üzerinden malesef e5450 satan yok gibi birşey ben sadece r7 240 ekran kartını online oyunlarda beslesin istiyorum
  • Hocam bende e5430 u 60 tl ye buldum buda aynı fiyata denk gelicek ayrıca bir sorun olursa aliexpresle uğraşmak istemiyorum 20 ün kargoda cabası bu ay içinde halletmem lazım bana sadece r7 240ı hangisinin iyi besliyeceğini söyleyin
  • R7 240 ile yaşadığım darboğazı çözer değil mi ? şuan c2d e8400 kullanıyorum ve işlemci çok yoruluyor ekran kartında tık yok xeon e5430 ile aynı sorunu yaşamam umarım
  • Xeon için Bios mod vs. gözünüzü korkutursa G0 revizyon Q6600 alıp sıkıştığında 3.0 ghz'e hız aşırtabilirsiniz.
  • şuan sipariş verdim ama elinde yokmuş onu beklicem kargo süresi dolmadan yollamazsa otomatik iptal oluyor galiba birde siz bios mod demişsiniz öyle bir şeyden hiç haberim yok aldığım işlemci sadece fiziksel olarak lga775e ayarlı başka birşey yapmam lazımmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiziksel olarak uyumlu ama bazı komut setlerini çalıştırması için özel bios (custom bios) kurmak gerekiyor diye biliyorum. 2. elde satılan bazı anakartlara xeon microcode'lu diye not düşülüyor. Benim de P35 anakartım var, custom bios falan olunca riske girmedim Q6600 aldım. Sipariş verdiğiniz yere bir sorunuz daha net bilgi verecektir. Buradan bilen arkadaşlar da cevap verebilir.
  • bu forumdan bir arkadaşın paylaştığı linkten kendi anakartım için olan dosyayı indirdim işlemci gelirse birşeyler denicem kargo süresi boyunca ellerine ulaşırlarsa yolluyacaklarmış
  • Onlara para vereceğinize sıfır g4560 + 2.el anakart alın. En azından ileriye dönük olur.
  • hocam dediğiniz işlemci 279 tl ben 60 tlye işlemci alıcam sadece r7 240 a darboğaz yapmasın diye belki ileride yeni pc toplarım şimdi sadece online oyunlar oynuyorum bu kadar
  • Reazst.v2 kullanıcısına yanıt
    İşte online oyun CPU sever. Yani alacağınız CPU'lar oynayacağınız oyundaki durumları nasıl onu bir araştırın almadan önce.
  • Elimde Q8200 işlemcili var. Daha yeni değiştirdiğim için işlemci kenarda duruyor almak istersen fanıyla beraber gidelim bir fiyata anlaşabiliriz. İstersen pm atarsın ✋

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.