Şimdi Ara

R7 240 oyun perfonması nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
28.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım içinSapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX12) ekran kartı alacağım
    anakartımla uyumlumu ve PSU 'm yeterlimidir söylermisiniz çok teşekkürler.

sistemim

GÜÇ KAYNAĞI: 300W (gerçek veriyor)
    ANAKARTIM: Gıgabyte ga-g31m-es2l (ddr2) anakart
    RAM: 2 GB ram
    İŞLEMCİM (CPU): Pentium Dual-Core CPU E5400 2.70 GHz

Anakartım PCI EXPRESS X16 kendi sitesinden baktım ve bildiğim kadarıyla
    PCI EXPRESS X16 anakartlar her ekran kartıyla uyumlu ama yinede sormak istedim
    Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX12) ekran kartını alacağım
    anakarım DDR2 ama sorun çıkmazmış her neyse siz cevaplayın
    birde 300 watt yeterlimidir?

VE BU KARTIN OYUN PERFORMANSI NASILDIR ANKART YADA PSU SORUN ÇIKARIRMI
    TEŞEKKÜRLER

• Hangi oyunları oynayacağına bağlı işlemcimde kötü kötü Lol falan oynuyacaksan veya Cs Go oynayacaksan yeterlidir kart ama güncel oyunlarda (1080p ) 10 fps alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 24 Nisan 2015; 19:11:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki gt730 iymidir
  • TayyarNX2500 kullanıcısına yanıt
    Geldi yine...

Sen dinleme bu arkadaşı r7 240 alabilirsin bütçeyi zorlama 250 için vereceğin fazladan parayla git 2gb bellek daha al çünkü yetersiz gelecek 2gb tek başına

Oyun performansı fena değildir günümüzdeki çoğu oyunu lowda 30fps civarında oynayabilir :) Bazılarını daha yüksek ayarlarda oynayabilirsin :)
  • GT-730 kart eski R-240 karttan bile kötüdür.
  • vay her yerden çıkar onun kafa güzel kardes sen 240 falan alma 250 yi al arkana bile bakma kafan rahat olsun
  • arkadaşımın bilgisayarında r7 240 gddr3 var ekran kartı vallaha ram 4 gb işlemci fx 6300 gta V AKICI BİR ŞEKİLDE ÇOK RAHAT OYNUYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani r7 250 dahamı iyi ?

bu arda amd ve nvidia mı oyun için
    hangi markayı seçmeliyim?
  • Monitörünüzün çözünürlüğü ne bilmiyorum ama r7 240 güncel oyunları 720p low ayarlarda akıcı oynatabilen bir ekran kartı. Fiyat açısından kullanıcılara uygun geliyor ama aslında oyun için tasarlanmış bir ekran kartı değil. Ama işlemciniz güç kaynağınız buna uygun, alırsanız her oyunu da düşük-orta ayarda akıcı oynarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

arkadaşımın bilgisayarında r7 240 gddr3 var ekran kartı vallaha ram 4 gb işlemci fx 6300 gta V AKICI BİR ŞEKİLDE ÇOK RAHAT OYNUYOR.

Yaw hehe

• Bu arkadaş 8GB ram ve R7 240 ile 1366x760 çözünürlükte gta V 60 fps de oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

arkadaşımın bilgisayarında r7 240 gddr3 var ekran kartı vallaha ram 4 gb işlemci fx 6300 gta V AKICI BİR ŞEKİLDE ÇOK RAHAT OYNUYOR.

Yaw hehe

r7 240 la gta 5'i oynayanlar var tabi fazla bişey beklememek lazım.
  • R7 240 ekran karti kutusu uzerinde en az 400 watt PSU gerekiyor diye belirtilmiş, sistemim eski ve psu 300 watt olduğundan riske girmeden gt730 128 bit tercih ettim, aralarında pek fark olacağını sanmıyorum hatta teknik değerlerde daha iyi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

R7 240 ekran karti kutusu uzerinde en az 400 watt PSU gerekiyor diye belirtilmiş, sistemim eski ve psu 300 watt olduğundan riske girmeden gt730 128 bit tercih ettim, aralarında pek fark olacağını sanmıyorum hatta teknik değerlerde daha iyi görünüyor.

Hocam bakmayın onun 400W dediğine ben çook dandik 300W PSU ile R7 250 çalıştırıyordum sorunsuzdu.

Ama yinede hayırlı olsun umarım pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

R7 240 ekran karti kutusu uzerinde en az 400 watt PSU gerekiyor diye belirtilmiş, sistemim eski ve psu 300 watt olduğundan riske girmeden gt730 128 bit tercih ettim, aralarında pek fark olacağını sanmıyorum hatta teknik değerlerde daha iyi görünüyor.

Hocam bakmayın onun 400W dediğine ben çook dandik 300W PSU ile R7 250 çalıştırıyordum sorunsuzdu.

Ama yinede hayırlı olsun umarım pişman olmazsınız

İyi gibi, inşallah.

• Daha almadım ama r7 250 arasında r7 240 arsaında kaldım ama r7 240 boost var
    herşeyi mediumda oynatıyor videolarına baktım r7 250 oyunlarda aynı performansı gösteriyordu
    r7 240 boost ile boost olanıda sadece sapphire adlı markada var r7250 ile r7 240 boost aynı
    performansı veriyor hatta r7 240 boost r7 250 yi geçiyor sizce hangisi?
    ayrıca r7 240 boost boost olduğu için fazladan güç istermi ?
    yani psum sorun çıkarırmı?
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    sen ne saçmalıyorsun 3 fps mi? hiç mi hiç donanım bilgin yok o ekran kartı oyun için ama low profile oyun için üretildi bağzı oyunları gerekse high'da gerekse de low'da oynatabiliyor lütfen insanların hayalleriyle oynama!
  • Hemde akıcı millete biz niye gtx 970 oneriyoruz ki o zaman ne salağız be gtx 970 in fiyatı bile olmayan komple sistem gta 5 i akıcı oynuyo baksana

• LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunları highda oynatıyor ? Hadi lowu anladımda hangi oyunu High da oynatıyor güncel olarak ?

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    tamamı high olmasadahttps://www.youtube.com/watch?v=RneAIIyJRaM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.