Şimdi Ara

r7 265 fps düşüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bende r7 265 i3 540 4 gb ram 1280×1024 monitor var ac3 te boston sehronde fps 22 lere kadar iniyor darbogaz mi var oyun optimizasyon sorunlu biliyorun ac4 yuklesem oda kasarmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darboğaz olabilir i3 540 pekde hamaratlı bir işlemci sayılmaz... ikinci el i7 870 falan bakabilirsin 200 liraya satan gördüm geçen gün uğraşmak istemezsende

Gigabyte h81m-s2pv + pentium g3258 alır rahatca kullanırsın yada amd olarak:

Msi 970a g43 + fx6300
  • Donanımda problem yok ac3 te problem var.Googledan ac3 boston frame drop yaz herkeste aynı problem oldugunu gorursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyonu Boston haritası için rezalet, sende sorun yok. Far Cry 3'den sonra çıkan bütün Ubisoft oyunları optimizasyon özürlüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 26 Ekim 2014; 21:30:00 >
  • Sisteminde Sorun var arkadaşım ve işlemcin R7 265 karta göre 2-3 gömlek düşük kalıyor.Genelde i3 i5 i7 işlemciler 22nm teknolojisiyle üstün performans amaçlı üretilmiştir fakat 540 işlemcide bu teknoloji yerine 32nmlik daha eski bir teknlojiyle üretilmiştir ve DMI GT\s olarak diğer i serilerine göre yarı yarıa hatta %70e varan performans kaybınaneden olmaktadır.Niteim ortalama 2k ile 2.5 k arası game skoru almaktadır Fakat rahat bir oyun deneyimi için Min 5knın altına düşmeyecek şekilde 22Nmlik DMI olarak 5GT\s ve üzeri işlemci almanızda fayda var.
    O pcye GTX Titanda taksanız FPS artışı göremeyeceksiniz malesef.Çünkü kartı sınırlıyor.
    Ve sadece AC deil bir çok oyunda sağa sola dönüşlerde ani fps düşmeleri özellikle High ultra ayarlarda texture kaplamalarının yogun ve insanların şehrin kalablaık olduğu alanlarda yük işlemciye bineceğinden dolayı veri aktarımı dahada yavaşlar ve fps birden dibe vurur.Bu ekran kartının suçu deil işlemcinin suçu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Sisteminde Sorun var arkadaşım ve işlemcin R7 265 karta göre 2-3 gömlek düşük kalıyor.Genelde i3 i5 i7 işlemciler 22nm teknolojisiyle üstün performans amaçlı üretilmiştir fakat 540 işlemcide bu teknoloji yerine 32nmlik daha eski bir teknlojiyle üretilmiştir ve DMI GT\s olarak diğer i serilerine göre yarı yarıa hatta %70e varan performans kaybınaneden olmaktadır.Niteim ortalama 2k ile 2.5 k arası game skoru almaktadır Fakat rahat bir oyun deneyimi için Min 5knın altına düşmeyecek şekilde 22Nmlik DMI olarak 5GT\s ve üzeri işlemci almanızda fayda var.
    O pcye GTX Titanda taksanız FPS artışı göremeyeceksiniz malesef.Çünkü kartı sınırlıyor.
    Ve sadece AC deil bir çok oyunda sağa sola dönüşlerde ani fps düşmeleri özellikle High ultra ayarlarda texture kaplamalarının yogun ve insanların şehrin kalablaık olduğu alanlarda yük işlemciye bineceğinden dolayı veri aktarımı dahada yavaşlar ve fps birden dibe vurur.Bu ekran kartının suçu deil işlemcinin suçu :)

Ben i3 540 ı 3.9 ghz e oc edip GTX 470 SOC ile online BF3 oynuyordum.

Az bol keseden sallayın da inandırıcı olsun.

r265 nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Sisteminde Sorun var arkadaşım ve işlemcin R7 265 karta göre 2-3 gömlek düşük kalıyor.Genelde i3 i5 i7 işlemciler 22nm teknolojisiyle üstün performans amaçlı üretilmiştir fakat 540 işlemcide bu teknoloji yerine 32nmlik daha eski bir teknlojiyle üretilmiştir ve DMI GT\s olarak diğer i serilerine göre yarı yarıa hatta %70e varan performans kaybınaneden olmaktadır.Niteim ortalama 2k ile 2.5 k arası game skoru almaktadır Fakat rahat bir oyun deneyimi için Min 5knın altına düşmeyecek şekilde 22Nmlik DMI olarak 5GT\s ve üzeri işlemci almanızda fayda var.

Ben i3 540 ı 3.9 ghz e oc edip GTX 470 SOC ile online BF3 oynuyordum.

Az bol keseden sallayın da inandırıcı olsun.

r265 nedir ya.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R7-265-vs-GeForce-GTX-480

Basit bir karşılaştırma 480 ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin r7 265 ne yaa dediğin kart GTX 750Ti segmentinde ve hemen hemen aynı fpsleri verebilen bir kart..
    Ayrıca 540 ile online bf3 oynadım demişsinde BF3ü al bakayım high ayarlara aç bakım msaa 4x çzünürlüğüde widescreen 720p yada 1080p olarak ayarla.Bakalım 60 Fpsyi görebilecekmisin.O kral gtx 470 işlemci yüzünden 40 fpslerde sürünecek.Sende bf3 oynuyorum yağ gibi akıyor dersin:)
    Inanmazsan gel ist.Küçükcemeceye burada bir cafe var hemen hemen tüm kasalarında r7 265 bulunmakta.Kimisinde i5 3570k kimisinde amd fx 6300 yada 8k işlemci var.Istediğin her oyunu aç ryse son of romesinden shadow of mordoruna kadar yüklü kasalarda.
    Gel 1920x1080e de ayarla monitörü al ayarlarıda high olarka ayarla vysncte aç 60 fps altına düşecekmi bakalm o beğenmediğin kart
    Denemesem neyse.Kendim denemediğim oyun kalmadı.Bazen benim gtx 650 ti boostu verip cafedeki r7lerden biriyle takas etsemmi diye düşünmüyor deilim.

Edit:Yeni gördüm r7 265 ile gtx 480'i nedne karşılaştırdın anlamadım oldu olacak gtx titanla karşılaştırsaydın.Biraz mantıklı ol.Bu kart gtx 480'in yanında tabiki düşük kalacaktır.Ki sendeki kart zaten 470 470le arasındada öyle uçurum yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 26 Ekim 2014; 22:15:32 >

• quote:

Senin r7 265 ne yaa dediğin kart GTX 750Ti segmentinde ve hemen hemen aynı fpsleri verebilen bir kart..
    Ayrıca 540 ile online bf3 oynadım demişsinde BF3ü al bakayım high ayarlara aç bakım msaa 4x çzünürlüğüde widescreen 720p yada 1080p olarak ayarla.Bakalım 60 Fpsyi görebilecekmisin.O kral gtx 470 işlemci yüzünden 40 fpslerde sürünecek.Sende bf3 oynuyorum yağ gibi akıyor dersin:)
    Inanmazsan gel ist.Küçükcemeceye burada bir cafe var hemen hemen tüm kasalarında r7 265 bulunmakta.Kimisinde i5 3570k kimisinde amd fx 6300 yada 8k işlemci var.Istediğin her oyunu aç ryse son of romesinden shadow of mordoruna kadar yüklü kasalarda.
    Gel 1920x1080e de ayarla monitörü al ayarlarıda high olarka ayarla vysncte aç 60 fps altına düşecekmi bakalm o beğenmediğin kart
    Denemesem neyse.Kendim denemediğim oyun kalmadı.Bazen benim gtx 650 ti boostu verip cafedeki r7lerden biriyle takas etsemmi diye düşünmüyor deilim.

Edit:Yeni gördüm r7 265 ile gtx 480'i nedne karşılaştırdın anlamadım oldu olacak gtx titanla karşılaştırsaydın.Biraz mantıklı ol.Bu kart gtx 480'in yanında tabiki düşük kalacaktır.Ki sendeki kart zaten 470 470le arasındada öyle uçurum yok zaten.

Sen o tarz bir sistemde ultra + 4x msaa açar mısın? Aklı olan açmaz keza.

900p de öyle bir oyunun darboğaz yapmayıp GPU yu %95 verimle kullanıyorsa i3 o kadar da dediğiniz kadar rezil bir işlemci değil. Yağ gibi akıyor gibi ad hominem de ayrı bir komedi.

900p high ayar + msaa yok. Ama darboğaz da yok teorik bilgi ile sallamak basit ben deneyimlerimden bahsediyorm.
    En kral dediğin GTX 4 serisinden hiçbir kart zaten full hd de 4xmsaa da 60 fps veremez(gtx 560 ve 570 de buna dahil), bunu herkes de biliyor zaten. Ama darboğaz olayı bilgisizce yorumlamandan ibaret.

• Darboğaz yapıyor hacım darboğaz yapıyor abicim.i3 540 r7 265e darboğaz yapıyor.Bu ekran kartına min.Benim kullandığım orta segment bir işlemci yada Amd fx 6k yada 8k işlemci takması lazım.Onun haricinde gtx 970de taksa bu arkadaşım fps artışı göremez..Belki 5 fps artar okadar.Fazlada deil.çünkü işlemci acayip Sınırlıyor.Hatta daha ileri gideyim AMD phenom II x4ler pentium quad core'lar Q 6k serisi Q9k serisi gibi oldukça eski 775 pin işlemciler bile bu arkadaşın i3 işlemcisinden çok daha performanslı ve yüksek fps ve skor veren darboğaz yapmayan işlemciler.
    Kısacas bu arkadaştaki i3 540 ~ pentium dual core e7k ve 8k serisi dual core seviyesinde bir işlemci.Veya Q6600 seviyesindede diyebilirz onun çift çekirdek hali.
    Bu yüzdende darboğaz yapmakta..Elimden envai çeşit socket 775 pinden tut 1155 1150 pin tonla işlemci geçti banamı öğreticen darboğazı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 27 Ekim 2014; 0:01:44 >
  • Olmadı bu arkadaş K.çekmecede ufak dükkan var dayımın gelsin oraya 2.El kullanmadığım daha doğrusu kullanamadığım 1156 pin i5 760 2.8 ghz işlemci var.Gelsin Bu işlemciyle denesin birde oyunları fps düşüşleri olacakmı .FPS kaçlara fırlayacak bir denesin görsün.O zmn anlarız i3 540 işlemci darboğaz yapıyormu yapmıyormu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.