Şimdi Ara

R7 370 4gb VS Gtx950 2gb (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hulux

Yani neredeyse taş devrinden beri bu tip aletlerde üreticilerin en sık kullandığı kısıtlama yöntemi ram miktarı iken orta seviyedeki bir ekran kartının 4gb lık olanını alabilecek kişiye 2 gb da yeter demek ki çok sık yapılıyor bu forumda nasıl bir mantıktır?

Güzel kardeşim, soru soruyorsan sonuna nokta konmaz, soru işareti konur! Herkes bozuk Türkçe ile konuştukça bir gizem kattığını zannediyor herhalde kendine.
  • Forumda 2 yıl önce açılmış sayfalarca uzunluktaki bir konudan ziyade yeni ve göze çarpan bir konuda bunu tartışmak daha yararlı olacağı için burada girdim vram mevzusuna.
    Konu dağılıyor olabilir ama yararı daha fazla bence.

Video hakkında yazdıklarınıza birşey diyemem sahtekarlık varmı yokmu izleyenler karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ocak 2016; 21:41:40 >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Düzelttim kardeşim.
  • Ailem bana destek çıktı ve bir miktar daha para verdi sanırım r9 380 alacağım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaZe Rain

Ailem bana destek çıktı ve bir miktar daha para verdi sanırım r9 380 alacağım arkadaşlar

ortalığı birbirine kat şimdide r9. d e
    hayırlı işler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 cs go ve lol içinse 750 ti alın fazlası gereksiz olur.750 ti fp olarak bu iki karttan da daha iyi.

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-750ti-oc-2gb-128bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-n750ti-tf-2gd5-oc-p-BD304493
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten belli bir para biriktirmistim bu ya gtx950 yada r7 370 e yetiyordu sabahtan aksama kadar arastirdigimi görünce ailem bana sana biraz para verelim sende düzgün bir tane al ama tam al biz öyle her 2 yılda bilgisayar degistirmiyoruz alınca 5 6 yıl kullanmaya çalışıyoruz o yüzden çok üzerine düştüm bende fakat bu konu sadece bana özel değil ki belki başka bir arkadaşta bu 2 si arasında kaldı işte burada hazır cevap var artık buradan bakabilir ve bende vram in ne olduğunu gereklimi gereksizmi ne kadar önemli olduğunu gördüm yani boş bir konu değil içinde gayet yararli bilgiler var ve burada yorum yazan herkesin emeği boşa gitmedi içimden seziyorum ki birçok kişi burada birseyler öğrendi...Ama varsa bir kusurum sizden hepinizden Özür dilerim fakat bende geleceği göremiyorum ki elime para mi gecicek yoksa para mi çalınacak yinede Özür dilerim herkesten...

• Olmaz kardesim ne demek 380 alcam acmissin konuyu madem ikisinden birini alcaksin ikisi arasinda kalan arkadaslar icin şöyle bi durum var 1 2 yil kullanirim degistiririm diyenler icin 950, alir uzun yillar kullanir is gormez hala gelince degistiririm anca yada yetmemeye baslayinca cf yaparim diyenler icin 370 daha mantikli bi secim olcaktir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R7 370 her Türlü Ben ilk kez birine NVİDİA yerine AMD öneriyorum.

R7 370i GTX 960 yerine önerenler oldu bana ( 4 GB versiyonlarını)

R7 370 çok şahane olmasada

950'den iyidir.Nvidia alacaksanız (yazılımı için)

GTX 960 üstü alacaksanız alın derim.Çünkü 960 aşşağısı 4GB yok.GTA V gibi oyunlarda 4 GB isteniyor.Hatta bence 1-2 yıla 4 GB Bile az gelir derim.
  • Sapphire 4 gb r7 370 kullaniyorum. Baya memnunum. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Sapphire 4 gb r7 370 kullaniyorum. Baya memnunum. Tavsiye ederim.

Hocam işlemciniz ne ? Ben i3 3240 kullanıyorum ve R7 370 darboğaz yaptı iade edip 750 ti aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 29 Ocak 2016; 3:58:04 >
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    I3 4170

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

I3 4170

Belki benim kart sorunluydu. Çokta bir fark yok çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.