Şimdi Ara

R7 370 Kaç watt psu olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eski r7 370 imi servise vermiştim ekranda çizgiler çıkıyor diye,yenisi geldi fakat ondada aynısı oluyor oyunlarda donmalara oluyo performans sorunu yok oyundaki donmadan kastım ise oyundan atıyor.Xigmatek 382 asgard kasanın içinde gelen 500w calibre psu kullanıyorum sistemim ise şöyle;

İşlemci:Fx 6300

Ekran karıt:R7 370
    Ramler:4GB Corsair 1600 / 4GB Hyperx 1600 Mhz ram
    2 adet hdd 1 adet optik okuyucu var

Sorunum psu kaynaklı olabilirmi

• Pau yeterli normalde. Psu voltajlarina bakin hem biostan hem de windowstan. Aidata miydi ne gösteriyordu bu butun sicakliklari voltajlari gosteren program. 12 V a bakacaksiniz ozellikle 11.6 dan dusuk veya 13 den yuksekse problem vardir.

Ancak ben ilk supheli olarak ramleri gosterirdim. Tek ram ile deneyin ayri ayri deneyin vs. Sonucu yazarsiniz. 400w dahi olsa kaliteli psu ile calisir o kart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam yani sizce ramlerdemi sorun 384w veriyor 12v kanalından psu
  • O psu kaliteli besler ekrankartini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis o kartı değiştirdiyse kart arızalıdır, muhtemelen bu gelende de sıkıntı olabilir. Tabi yenisi diye aynı kartı vermedilerse :) Tavsiyem bi arkadaşınızın kasasında denemeniz kartı. O PSU bi arızası vs yoksa rahat besler sisteminizi, sonuçta çok güç çeken bi sistem değil kullandığınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Servis o kartı değiştirdiyse kart arızalıdır, muhtemelen bu gelende de sıkıntı olabilir. Tabi yenisi diye aynı kartı vermedilerse :) Tavsiyem bi arkadaşınızın kasasında denemeniz kartı. O PSU bi arızası vs yoksa rahat besler sisteminizi, sonuçta çok güç çeken bi sistem değil kullandığınız.

Hocam kartı elimle değiştitdim çift monitör kullanımca genelde sıkıntı oluyo bir kaç arkadaş ramlerfr sıkıntı var dedi önceki kartta da sıkıntı yoktu büyük ihtimal neyse sorunlar geçti gibi hocam teşekkürler yorumların için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    geçen ay önce açıldı
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.