Bu işlemciyi almam gerek ama dolar sürekli artıyor. Zamanında 2500 iken alamadım. Şimdi daha da artacaktır. En ucuz hepsi burada da 3200tl buldum. Daha uygun 6 vade farkla alabileceğim yer biliyor musunuz. Not: sahibinden de satış yapan adam bile 3100 den benim mesajımdan sonra fiyatı 3400 e çıkarttı. Kıyıda köşedeki bir bilgisayarcı bir de. Utanmadan fiyat günceldir diye mesaj atıyor. Sağda solda biz de esnafız indirim yap diyecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
R7 3700x
-
-
Kardeşim acele yoksa bekle 5000 serisi çıksın piyasa otursun dolar zaten inmez onu unut ayrıca beklersen 3700 yerine 3900 al bütçeni zorla en azından daha mantıklı bir seçim olur 5000 serisi ne alaka dersen bununla zaten elinde mevcut olanlar 3000 serisi 2.elde satıp 5000 serisine geçmeye başlayınca sizde 3900 kovalarsınız 3800 gibi işlemcide iyi fiyat haricinde almayın 3900 alınamıyorsa 3700 biraz daha bekleyin derim saygılar..
-
Valla 3070 i bekliyorum da. İşlemci de 5000 leri bekleyemem. Gigabyte b450 gaming x 3600mhzli anakart var. Yeni neslin uyup uymayacağı belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart destek var 5000 serisine ocak ayında aksilik olmassa bios güncelleme verilecek Yinede karar sizin
-
Sorma hocam ya, içim yanıyor valla, zamanında 2499 tl fiyata almadım şimdi 3 bin küsür olmuş daha yükselecek gibi de görünüyor
-
2200 civarına gitmişti incehesapta...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 4 Kasım 2020; 5:29:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amd yeni serileri beklemek mantıksız. Fiyatları şişirdi amd. Birde bekledikçe artıyor fiyatlar uyguna bulunca yapıştırmak lazım.
-
5600x daha iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X