Şimdi Ara

R9 270 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once ekran karti aldim hicbir sorun yoktu bu sabah kalktim durum boyle. Biraz ekran kartindan monitore giden kablolarla oynadim yok degismiyor. Bunun sebebi nedir ve nasil cozerim? Ekran kartını çıkarıp taktım belki düzelir diye yok.

https://www.youtube.com/watch?v=5FJx-V93rbA&feature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluyumurta_ -- 28 Haziran 2015; 16:31:57 >

• Sorun monitordemi?

ekran kartını çıkar ve anakartın goruntu çıkışı ile dene eğer yapıyorsa monitorden yapmıyorsa karttandır ama bulabilirsen başka bir kablo ile denemenide tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SessizCral

Sorun monitordemi?

ekran kartını çıkar ve anakartın goruntu çıkışı ile dene eğer yapıyorsa monitorden yapmıyorsa karttandır ama bulabilirsen başka bir kablo ile denemenide tavsiye ederim

vatana götürdüm arızalı çıktı, değiştirecekler. ama aklıma bir soru takıldı daha bu kartı alalı 1 gün olmuşken arızalanması normal mi? anakart vs bozmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukluyumurta_

quote:

Sorun monitordemi?

vatana götürdüm arızalı çıktı, değiştirecekler. ama aklıma bir soru takıldı daha bu kartı alalı 1 gün olmuşken arızalanması normal mi? anakart vs bozmuş olabilir mi?

benzer bir sorunda katil benim psu çıkmıştı:D tüm sistemi değiştirmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekko23

quote:

Orijinalden alıntı: sucukluyumurta_

quote:

Sorun monitordemi?

benzer bir sorunda katil benim psu çıkmıştı:D tüm sistemi değiştirmek zorunda kaldım.

psuyu yeni aldım olur mu ki öyle?

• sucukluyumurta_ kullanıcısına yanıt
    Yeniyse ve iyiyse problem olmaz hocam. Benimki baya eskimişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekko23

Yeniyse ve iyiyse problem olmaz hocam. Benimki baya eskimişti.

650w thermaltake. olmaz galiba, teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    RX 580 6 PİN PSU SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.