Şimdi Ara

R9 270X vs RX 560 hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus'un R9 270x 2 GB versiyonuna sahibim.
    Ancak ben bu kartı satıp üzerine biraz daha para ekleyip daha ust seviye bir ekran kartı almak istiyorum. (RX 570 gibi)
    Ancak geçenlerde bir Facebook grubuna ilan koydum, 270x'i satıyorum diye.
    Birisi bana bir teklif sundu; "RX 560 (4 GB) ı sana vereyim r9 270x(2 GB) i bana ver" diye.
    RX 560 a baktım, inceledim benim kart bu kartı çıkış senesindeki farka rağmen bildiğin dövüyor, eziyor.
    Ancak bilemedim karar veremedim, ve bana takas için sunduğu RX 560 ın daha 14 ay garantisi oldugunu ve bu ekran kartını kaldıracak bir sistemi olmadığı için kullanmadığını söyledi.
    Sizce güvenmeli miyim? Günahını da almak istemiyorum ama biraz "anormal" geldi.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim? Takası yapmalı mıyım yoksa elimdeki kartı satıp üstüne para ekleyip r9 380 serisi ya da rx 570 mi almalıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• rx560 kaldırmayan sistem 270x de kaldırmaz, hiç girmeyin takasa, nakit satarak rx570 alın
  • gpu.userbenchmark.com
    UserBenchmark: AMD R9 270X vs RX 560
    https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-560-vs-AMD-R9-270X/3926vs2188

R9 270X rx 560 dan tam yüzde 17 daha üstün bir kart.Vram 4gb diye aldanma yazık olur.En iyi seçim rx 570 olur.GTX 1060 a kafa tutabilen bir kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

rx560 kaldırmayan sistem 270x de kaldırmaz, hiç girmeyin takasa, nakit satarak rx570 alın
    arkadaş doğru söylüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.