Şimdi Ara

R9 280 vs R9 380 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    280 in 384bit oluşu kulağa hoş geliyor.Bütçe olarak ta Sapphire uygun ama 380 tavsiye edenlerde oldu kafam karıştı sizce hangisi daha iyi olur.genel kullanımı oyun tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat9779 -- 21 Temmuz 2015; 17:38:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serhat9779 S kullanıcısına yanıt
    R9 280 ile 2 gb r9 380 arasında kaldıysan r9 280 al.

R9 280 ile 4 gb r9 380 arasında kaldıysan r9 380 al zaten daha pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

R9 280 ile 2 gb r9 380 arasında kaldıysan r9 280 al.

R9 280 ile 4 gb r9 380 arasında kaldıysan r9 380 al zaten daha pahalı

Kusura bakmayın belirtmemisim 4gb modeli için düşünüyorum ancak maddi konuda sıkıntı yaratabilir. Cevap için teşekkürler

• R9 380 kesinlikle

• ben bu soruya yanıt bulamayınca 280x almıştım 3gb bazı oyunlarda yetmiyor fakat 280x de 3gb bellekten sonra msaa açınca bazı oyunlarda yetmiyor örneğin gta 5 oyuzden 3gb kafi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

ben bu soruya yanıt bulamayınca 280x almıştım 3gb bazı oyunlarda yetmiyor fakat 280x de 3gb bellekten sonra msaa açınca bazı oyunlarda yetmiyor örneğin gta 5 oyuzden 3gb kafi gibi

3gb'den fazla Vram isteyen bir oyunun 280x zaten altından kalkamaz . Ki piyasada bu vram'e dayanan iki oyun var gta 5 ve shadow of mordor ultra texture. Gta 5 konusunda da aslında 3gb vram yiyecek bir oyun kesinlikle değil ve ciddi bir AA problemi var oyunda , optimizasyonun rezaleti de ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

ben bu soruya yanıt bulamayınca 280x almıştım 3gb bazı oyunlarda yetmiyor fakat 280x de 3gb bellekten sonra msaa açınca bazı oyunlarda yetmiyor örneğin gta 5 oyuzden 3gb kafi gibi

3gb'den fazla Vram isteyen bir oyunun 280x zaten altından kalkamaz . Ki piyasada bu vram'e dayanan iki oyun var gta 5 ve shadow of mordor ultra texture. Gta 5 konusunda da aslında 3gb vram yiyecek bir oyun kesinlikle değil ve ciddi bir AA problemi var oyunda , optimizasyonun rezaleti de ayrı konu

ya işte çoğu oyun böyle rezalet şekilde çıkacak piyasaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satış stratejisine yapacak bişe yok yeni nesil kartlar 7000 serisinden belki az buçuk öndeler normalde her çıkan seri ile sağlam atılımlar olurdu artık isimler göz boyanuyor diye düşünüyorum 7870ghz ile hakla her oyunu fhd de ultra high karışık oynuyorum gta 5 de dahil olmak üzere aa açamıyorum doğrudur ama r9 280x dede açamıyorum :D ciddi derecede oyunlar yuksek ayarlarda rezalet çıkarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.