Şimdi Ara

r9 280x sığmadı kasa tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asusun r9 280x direct cu II aldım kasama sığmadı psu ocz nin 700 watt 80+ arkadaşlar tüm donanımımın rahat rahat yayılacağı bi kasa tavsiyesi istiyorum kablo karışıklığı olmayacak kasa konusunda acemiyim 2 kere pişmanlık yaşadım şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• Bütçenizi yazmamışsınız ama Corsair 400R bakabilirsiniz.
  • bende dark raptor kasa var benmi montajını yapamıyorum bilmiyorum herşey çok karma karışık hdd yi bile takacak yer bulamadım ekran kartıyla birleşik kalıyor nerdeyse yardımcı olabilirmisin
  • Kasanin icini resim atarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  r9 280x sığmadı kasa tavsiye
    KASA BUYSA SIĞMAMASI İLGİNC
  • ya usta ben neden yapamıyorum ya bu montajı çok saçma sapan şeyler oluyor kasa içinde hdd yi bile takamıyorum adam akıllı yerini bulamıyorum falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: resoxx

ya usta ben neden yapamıyorum ya bu montajı çok saçma sapan şeyler oluyor kasa içinde hdd yi bile takamıyorum adam akıllı yerini bulamıyorum falan

Kasan yeterli o kart için büyük bi kart değil o hayli hayli sığar 30 cm lik yuvaya..bence bilen birine ver hem kablo saklasın hemde kartı taksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resoxx

arkadaşlar asusun r9 280x direct cu II aldım kasama sığmadı psu ocz nin 700 watt 80+ arkadaşlar tüm donanımımın rahat rahat yayılacağı bi kasa tavsiyesi istiyorum kablo karışıklığı olmayacak kasa konusunda acemiyim 2 kere pişmanlık yaşadım şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Yeni almışsan ekran kartını iade et.
    O asuslar sorunlu
    Sapphire al ucuz daha iyi

• Bende kasa olarak 650 W Psu'lu CoolerMaster HAF 932 var onun da içi iyi gibi. Yakın zamanda R9 280 dual x almayı düşünüyorum. Sorun olur mu acaba ?

• arkadaşlar sorun çözüldü tamamen benim salaklığımmış sorry :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.