Bildirim
r9 280x sığmadı kasa tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bütçenizi yazmamışsınız ama Corsair 400R bakabilirsiniz. -
bende dark raptor kasa var benmi montajını yapamıyorum bilmiyorum herşey çok karma karışık hdd yi bile takacak yer bulamadım ekran kartıyla birleşik kalıyor nerdeyse yardımcı olabilirmisin -
Kasanin icini resim atarmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
şuan atamam arkadaşım ama şurdan anlayabilirmisin acaba ?http://www.dark.com.tr/donanim/pc-kasa/dark-raptor-550w-usb-3-0-esata-5-3-x-fanli-gelismis-atx-oyuncu-kasasi.html -
ya usta ben neden yapamıyorum ya bu montajı çok saçma sapan şeyler oluyor kasa içinde hdd yi bile takamıyorum adam akıllı yerini bulamıyorum falan -
quote:
Orijinalden alıntı: resoxx
ya usta ben neden yapamıyorum ya bu montajı çok saçma sapan şeyler oluyor kasa içinde hdd yi bile takamıyorum adam akıllı yerini bulamıyorum falan
Kasan yeterli o kart için büyük bi kart değil o hayli hayli sığar 30 cm lik yuvaya..bence bilen birine ver hem kablo saklasın hemde kartı taksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: resoxx
arkadaşlar asusun r9 280x direct cu II aldım kasama sığmadı psu ocz nin 700 watt 80+ arkadaşlar tüm donanımımın rahat rahat yayılacağı bi kasa tavsiyesi istiyorum kablo karışıklığı olmayacak kasa konusunda acemiyim 2 kere pişmanlık yaşadım şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Yeni almışsan ekran kartını iade et.
O asuslar sorunlu
Sapphire al ucuz daha iyi
Bende kasa olarak 650 W Psu'lu CoolerMaster HAF 932 var onun da içi iyi gibi. Yakın zamanda R9 280 dual x almayı düşünüyorum. Sorun olur mu acaba ?
arkadaşlar sorun çözüldü tamamen benim salaklığımmış sorry :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X