Şimdi Ara

R9 280X SON GELEN SÜRÜCÜSÜ SORUNLUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, 2 Hafta önce vatandan pc toplattım ve bf4 yükledin 1 haftadır sorunsuz bir şeklde oynuyordum. Bugün bilgisayarımı açtığımda AMD Catalyst Control Center isimli program güncelleştirme gerekli diye bir uyarı verdi ve (resimde üstte çerçeve içinde olan sanırım) yeni sürücüyü yükledim ayrıca amd revolving game diye bir uygulama daha indi ve bilgisayardaki oyunları optimize etti. Açtım Multiplayer BF4 Ü biraz oynadım anlık donmalar oldu grafik ayarlarına baktım özel ayarlarım yerine hepsini full ultra yapmış ki normaldede başta ultra oynarken böyle donma olmuyordu.

Yeni yüklediğim sürücüyü kaldırdırdım ve altta ki çerçevede olan ve 1 haftadır yük olan sorunsuz çalıştıran sürücüyü tekrar kurdum ama nafile yine aynı donmalar devam etti şimdilik sebebini bulamadım acaba ekran kartının çalışma düzenini mi bozdu bu sürücüden benden başka mağdur olan varmı yada çözüme ulaşan şu an işteyim yarın yeni gelişmelerden haberdar ederim sizi

• otomatik kur dedigi zaten 14.9'dur silip 14.9.1 2 betalarini mi kurdun aynisinin laciverti yani.bf4 icin 14.9 guzel olmuyor 14.4 kurdum demisti bir arkadas ben de 14.9 ve 14.7'de denemistim 14.7 daha iyiydi yani 14.9 kurmasan iyi olurmus.bunu deneyebilirsin.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-4-whql-(14-100-april-17)-download.html
  • Evet sanırım en son tarihli olanı güncelledi şu an işyerindeyim yarın sabah gidince denerim tekrar umarım işe yarar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

otomatik kur dedigi zaten 14.9'dur silip 14.9.1 2 betalarini mi kurdun aynisinin laciverti yani.bf4 icin 14.9 guzel olmuyor 14.4 kurdum demisti bir arkadas ben de 14.9 ve 14.7'de denemistim 14.7 daha iyiydi yani 14.9 kurmasan iyi olurmus.bunu deneyebilirsin.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-4-whql-(14-100-april-17)-download.html

Hocam Battlefield 4'de mantle en güzel hangi driverda çalışıyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

otomatik kur dedigi zaten 14.9'dur silip 14.9.1 2 betalarini mi kurdun aynisinin laciverti yani.bf4 icin 14.9 guzel olmuyor 14.4 kurdum demisti bir arkadas ben de 14.9 ve 14.7'de denemistim 14.7 daha iyiydi yani 14.9 kurmasan iyi olurmus.bunu deneyebilirsin.

win10 kurmustum hdd'ye ondan kurtulacam derken win7'yi de sildim 14.7 vardi bf4 calisiyordu en azindan ama win7 oldugu icin gpu kullanimi dusuktu.sonra win8.1 kurdum 14.4 ile beraber ama dun oyundan atti mesela ben de dx11 yaptim yani ne desem bilemiyorum 14.9'lar kotu diyorlar 14.7 fena degil diyorlar 14.4 iyi diyen de var ama hangi windows vs yani bf4 sorunlu bir oyun mantle de daha betadan cikmamis bir sey ve islemcin iyiyse mantlenin pek faydasi olmuyor o yuzden cok ugrasmaya gerek yok dx11 yapar gecersin ama deneme amacli dersen 14.7 rc3 diyebilirim.

• Cevabınız için teşekkür ederim 14.7'yi bir denememde fayda var gibi.
  • 14.7 nin linki varmı nette aradım da sonuç bu çıkıyor bunu indirsemmi 14.7 rc3 ama bu win7 ultimate 64 bite uyumlumudur onla ilgili bilgi yer almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

14.6 ve 14.7 beta baya iyiydi mantlede ben 280x ile kullanmıstım

• mantle özelliği performans için işlemci gücünden yararlanması mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

mantle özelliği performans için işlemci gücünden yararlanması mıdır ?

evet o gosterdigin 14.7 rc3'u indirebilirsin win7-8 32-64 hepsi icinde oldugunda o sekilde oluyor yani uyar windowsuna.mantle senin dusundugunun aksine gariban islemciyle oynayabilmek demek.dx11 cok islemci istiyor mantle ise dx11'e fark atabilmek icin daha dusuk islemci istiyor boyle olunca dx11 kotu aliyor mantle daha iyi aliyor ben bf4'te islemci dusurup denemedim ama diger mantle uygulamalarinda x8 4.5 8320'yi x4 3.5 ghz'ye kadar dusurdum yine de bana misin demedi thief oyununda.dx11 ise surundu yani kisaca mantle islemcinin uzerindeki yuku aliyor diyebiliriz ama misal 4790k islemcin varsa mantle pek bir ise yaramayacaktir.mantle'de ozel efektler de yapabilecekler ama daha oyle oyun cikmadi yani sadece islemciyi rahatlatan bir sey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

mantle özelliği performans için işlemci gücünden yararlanması mıdır ?

ben 280x kartı hem dx11 ile hemde mantle ile kullandım işlemcim i5 4670k mantlede sadece min. fpsler biraz yüksek o kadar yoksa ortalama olarak ikiside aynı zaten mantle amd işlemciler için çıktı amd işlemcilerin çekirdek performansları intel kadar iyi değil
  • su an attıgınız lınktekı 14.4 kullanıyorum iyi duruyor sımdılık kalsın bence ttesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.