Şimdi Ara

r9 280x TOXİC hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hangi 280x i almalıyım diye konu açmıştım arkadaşlarında önerileriyle toxic e sıcak bakıyorum yanlız forumlarda çok gürültülü olduğu söyleniyor? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• AsusVeya msi.İşin içine o.c giriyorsa ve ses rahatsız etmiyorsa ayrıca çok soğuk çalışması isteniyorsa msi.Ama kafam rahat olsun sessiz çalışsın o.c le işim olmaz oyun oynar geçerim deniyorsa asus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

AsusVeya msi.İşin içine o.c giriyorsa ve ses rahatsız etmiyorsa ayrıca çok soğuk çalışması isteniyorsa msi.Ama kafam rahat olsun sessiz çalışsın o.c le işim olmaz oyun oynar geçerim deniyorsa asus.

msi stoklarda yok (vatan bilg.) asus için de amd de başarılı değil diyolar. soğutması başarılı değilmiş amd de. geriye sapphire kalıyor.
  • 270x toxic kullanıyorum ses sorunu yok kart gayet serin ve sessiz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

270x toxic kullanıyorum ses sorunu yok kart gayet serin ve sessiz çalışıyor.

kart tam yükte nasıl ? soğukluğundan şüphem yok ama ses olarak ?
  • 2-3 saat tomb raider oynamıştım ses olarak ilk dakika ile aynıydı zaten kart isinmadigi için fanlar aynı devirde dönüyor.

• furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    280X Toxic gürültülü değil. 2 fanlı soğutucusu olan kartlara nisbeten biraz sesli sadece. Diğer kartların fanlarının ortalama % 55-60 devirde çıkardığı sesi bu kart % 45'ten sonra çıkartmaya başlıyor ama bunu da manuel olarak ayarlamak mümkün. Yani öyle kafa ütüleyen bir sesi yok. Karta en fazla yüklenen oyunlarda bile fan otomatik ayardayken en yüksek 67˚C gördüm. Kasam HAF 922.

Kartın o sesi de olmasın dersen, fan devrini manuel olarak % 40'a ayarlarsan, o sesi de duymazsın. Kasanın hava sirkülasyonu kötü olmadığı sürece, çıkacağı en yüksek ısı 75-80˚C civarı olur takriben ve sesini hiç duymazsın bu şekilde.
  • Anladım teşekkürler :) peki vapor-x modelini önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykul71 -- 26 Mayıs 2014; 21:44:39 >
  • furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    Öneririm tabi. Şu an 280X'ler içinde kötü olan yok. Hepsi de işini görür. Vapor-X'te üst seviye modellerden biri.

Lâkin yerinde olsam, hazır ikinci el fiyatları düşmüşken, önce ikinci ele bakardım. 280X fiyatları hiç bu kadar düşük olmamıştı. Bu durum satıcılar için değilse de, alıcılar için fırsat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.