Şimdi Ara

r9 280x vapor x pin tartışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde sapphire r9 280x vaporx in 2 fanlı modeli var (bir dönem 3 fanlı üretildiler fakat trix le farklı olması açısında 2 fana düştü)https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-vapor-x-r9-280x-oc.b2462

bu modelde 8x2 pin girişi var power için. ben bu zamanıma kadar 8+6 şeklinde kullandım.(700w psu var powerda sıkıntı yok) ama internette biraz dolandığımda bunun hakkında çok tartışma döndüğünü gördüm. sapphire ürünü 6+8 pinle kullanılmasını önerirken 8x2 şeklinde kullananlar da varmış ve sorun yaşamadığını yazmışlar. Şimdi merak ettiğim kısımları yazıyorum

1)bu kartı 6+8 veya 8x2 kullanmak performans açısından fark yaratır mı?
    2)8x2 takılabiliyor öyleyse neden 8x2 önerilmiyor?
    3)biri şöyle bir genellemede bulunmuş: bir gpuda kaç pin destekliyorsa giriş olarak tüm pinler dolacak şekilde takılmalıdır. bu önerme ne kadar doğru? (eğer 2 adet 8pin pw giriş varsa kartta 2x8 pin takılmalıdır sonuçta anakartta cpuda powerın yarısı vs takılmıyor tam takılıyor)

cevaplar için teşekkür ederim yorumdan öte bu kart hakkında net bilgisi olanlar yazarsalar sevinirim çünkü bu r9 280x serisi power konusunda çok bonkör bir seri tartışmanın bir kısmı da burada, karta yarım güç verseniz de iyi çalışıyor vs.

• 300 w civarı çeken bir karta ben olsaydım 8+8 takardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.