Bildirim
R9 290 İÇİN İŞLEMCİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-3220-soket-1155-33ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html 0,2 ghz için bence boşuna masraf bu işinizi görür -
O ekran kartına i5'ten aşağısı darboğaz yapar bütçeyi artırmaya bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakko_22
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan i5 3570k işlemcim hsar gördü iş görmez hale geldi 1155 soket asus p8 z77vl-x anakar dahildir buna ve bende gigabayte ga p61 usb3 ddr 3 anakae-rt aldım yanında ucuz yollu performansı fazla düşürmeyecek bir işlemci arıyorum lütfen acil yardım edin
bütçeniz kısıtlıysa i3 3220 alın gitsin, ama i5 almanız yararlı olur. -
Ì5 Serisi alayimda illa sonu k olan seri ile düzü arasinda cok fark varmi yani 3570k ile 3570 arasinda misal olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakko_22
Ì5 Serisi alayimda illa sonu k olan seri ile düzü arasinda cok fark varmi yani 3570k ile 3570 arasinda misal olarak
K çarpanı açık işlemci demek yani overclock yapmaya müsait işlemci demek yoksa K işlemci ile K'siz işlemci arasında performans farkı olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X