Şimdi Ara

R9 290 tri-x için psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler birçok sitede farklı incelemeler gördüm kafam karıştı.bazı siteler peak load değerler olarak 255-300W göstermiş,bazıları ise 350W-430W.

bu benim kullandığım psu:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-750w-cift-pci-e-aktif-pfc-guc-kaynagi.html
    http://www.aerocool.com.tw/power-supply/value-series/476.html

şimdi ben imzadaki sisteme r9 290 alsam kullandığım psu yeterli gelir mi? yoksa bana ya yeni psu al,ya da 280x mi al diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senju hashirama -- 6 Haziran 2014; 0:14:42 >

• Psu dandik gibi.

750w psu 600w veriyor.

Amper ise cok düşük 25a veriyor.

Kısa yoldan kaliteli bir 750w almani öneririm.

Bkz. Corsair Cx750 +80 :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5374
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Psu dandik gibi.

750w psu 600w veriyor.

Bkz. Corsair Cx750 +80 :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5374

hocam 50A. 25 değil. zaten 25A da 600w veremez psular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senju hashirama -- 6 Haziran 2014; 0:24:23 >
  • senju hashirama kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var tek kanaldan vermesi lazim. Daha güçlü olduğu söyleniyor. Tabi işin mühendisi değilim fakat son kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum
  • quote:

Şöyle bir durum var tek kanaldan vermesi lazim. Daha güçlü olduğu söyleniyor. Tabi işin mühendisi değilim fakat son kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum

hocam haklı olabilirsin.işin o kısmını bende bilmem.mesela xigmatek psularda öyle.4 kanaldan veriyor

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2987

Psu'nuz yeterli. 12v kanallarından verdiği değerleri iyi. Kanallarda yazan değerlerin üzerine çıkabilir gerektiğinde psu. Akım korumasına bağlı olarak belli değerlere çıkabilir. Yine de tek rail psu'lara göre böyle çok railli psu'larda yüksek güç potansiyeline rağmen sorun çıkabiliyor. Denersiniz yük altında kapanma, hız düşürme olursa anlarsınız Senju san.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Psu'nuz yeterli. 12v kanallarından verdiği değerleri iyi. Kanallarda yazan değerlerin üzerine çıkabilir gerektiğinde psu. Akım korumasına bağlı olarak belli değerlere çıkabilir. Yine de tek rail psu'lara göre böyle çok railli psu'larda yüksek güç potansiyeline rağmen sorun çıkabiliyor. Denersiniz yük altında kapanma, hız düşürme olursa anlarsınız Senju san.

hocam deneme derken? yani bir yerden ödünç 290 tri-x bul dene mi diyorsun? sanırım mümkün değil böyle birşey.elimdeki bütçe ile anca ekran kartını alabilirim.eğer psu yeterli gelmezse yeni psu alamam.ekran kartı elimde patlamış olur.galiba en iyisi 280X veya gtx 770 almak olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senju hashirama -- 6 Haziran 2014; 1:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

hocam deneme derken? yani bir yerden ödünç 290 tri-x bul dene mi diyorsun? sanırım mümkün değil böyle birşey.elimdeki bütçe ile anca ekran kartını alabilirim.eğer psu yeterli gelmezse yeni psu alamam.ekran kartı elimde patlamış olur.galiba en iyisi 280X veya gtx 770 almak olucak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar banada sapphire yada asus r9 290x ekran kartı gelecek ama kasam dark optimus 450W. Kartın özelliklerinde 300W yazıyo ama herkes 750W psu al diyo yorumlarda neden peki? Çözemedim bu işi bi türlü :S

Bi zahmet 400w versin şu psu. Ben vereceğine inanıyorum ama kartı takıp denedeğinde aksi olursa iade edip gtx770 alırsn. r9 280x ile zaten fark pek yok yani r9 290'a yetmezse r9 280x'e de yetmez, yeterse de riskli arada 50w falan fark var zaten. Yani korkmadan al sen kartı. Bana bakma risk yok bu psu'larla bu kartları denemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 6 Haziran 2014; 1:41:22 >
  • alpikalpi kullanıcısına yanıt
    En az 12v kanalından 450w verebilen psu ile sistem rahat çalışır ancak bu psu'yu çabuk yıpratır o nedenle en az 12v kanalından 550-600w verebilen psu'lar ile uzun süre kullanılabilir bu kart. CF düşünülüyorsa da en az 850w bir psu alınsa iyi olur anca 760w bir psu da yeterli gelecektir..
  • quote:

Bi zahmet 400w versin şu psu. Ben vereceğine inanıyorum ama kartı takıp denedeğinde aksi olursa iade edip gtx770 alırsn. r9 280x ile zaten fark pek yok yani r9 290'a yetmezse r9 280x'e de yetmez, yeterse de riskli arada 50w falan fark var zaten. Yani korkmadan al sen kartı. Bana bakma risk yok bu psu'larla bu kartları denemekte.

hocam psu yetmedi iade alırlar mı? yani sonuçta arıza yok.sorun alıcıdan kaynaklı olmuş oluyor.
  • quote:

Psu dandik gibi.

750w psu 600w veriyor.

dostum cift kanal 25a veriyor kombine 600w cok da dusuk degil yani.alistiniz tabi 750w'ta 749w 12v kanalina simdi bunlar kotu geliyor.xigmatek tauro modeli 500w diye satiliyor 384w 12v kanali ama millet super diye ovuyor anlamiyorum yani ben bu forumdakileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

Psu dandik gibi.

750w psu 600w veriyor.

dostum cift kanal 25a veriyor kombine 600w cok da dusuk degil yani.alistiniz tabi 750w'ta 749w 12v kanalina simdi bunlar kotu geliyor.xigmatek tauro modeli 500w diye satiliyor 384w 12v kanali ama millet super diye ovuyor anlamiyorum yani ben bu forumdakileri.

Alıntıları Göster
    Kaliteli 500 ile 600 watt arası power işinizi görür.
    Seasonic , corsair gibi ürünlere bakın.
    Ben seasonic platinum 520 watt ile R9 290 ı kullanıyorum.
    Prizden en fazla 450 watt'ı gördüm.

Koşulsuz iade hakkin var 1 hafta.
    290'a yeteceğini düşünüyorum o psunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Korkak

290'a yeteceğini düşünüyorum o psunun.
    beyler zaten benim psu desteklemiyor 280X i veya 290 ı. kartların güç girişleri 8+8 pin. benim psudan çıkan 6+2 x2 şeklinde.yani birtane 8 bir tane 6 var. o yüzden benim psuya uyan kart 2gb gtx 770 modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senju hashirama -- 6 Haziran 2014; 12:55:45 >
    O zaman VS650'ye göz gezdirin derim uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

O zaman VS650'ye göz gezdirin derim uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız.

hocam onunda çıkışları aynı
  • High Power 750Watt 80+ 190-200 liraya satılıyor 12V 56.25A yani 675watt verebiliyor. İşinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

High Power 750Watt 80+ 190-200 liraya satılıyor 12V 56.25A yani 675watt verebiliyor. İşinizi görür

hocam imzanda gördüm şimdi.hocam bu psudan memnun musun? bide hocam pinler için 6+2 x4 diyor. yani 4 tane 6lık pin,bir tane de 2lik pin varsa o da işimi görmez. benim kullandığım psu içinde 6+2 x2 diyor. 2tane 6lık,bi tane 2lik var.onu bana bakıp söyleyebilirsen çok iyi olur hocam.yoksa boşuna almayayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.