Şimdi Ara

R9 290 ve monitor uyumsuzlugu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire r9 290 tri-x kart aldim fakat monitore goruntu vermiyor.monitor vga cikisli.dvi donusturucu taktm fakat yine goruntu alamadim.tvye hdmi ile bagladigimda goruntungelir sorunsuz calisiyor.ama monitorle acilmiyor.yardim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dvı dönüştürücüde ile vga desteklemiyor bizaman da benim basıma gelmişti
  • Hdmi cikisli monitor aldim.aocnin bakalm problem cozelecek mi

• loveinextreme L kullanıcısına yanıt
    hdmı da sıkıntı olmaz hocam mönitürede dvı olsa oda iş görürdü ama yok galiba
  • Yok hocam sadece vga cikis var.oda analog goruntu veriyormus.dvi cevirici de taksan bir ise yaramiyor.

• Bu zamanda vga monitör mü kaldı Allah aşkına

Monitör de en az ekran kartı kadar önemlidir.

Ekran Kartı R9 290 da olsa görüntüyü monitörden alıyorsun

• R7 370 ile vga monitorumde sadece oyunlarda dalgalanma yapiyor.http://www.vatanbilgisayar.com/slx-311-dvi-24-5-erkek-den-15-pin-kablo-15m.html?srt=UP ben bundan alacagim. Aklimda bulunsun. Belki senin sorununu cozebilir

• 24 inc full hd monitor aldim.hdmi cikisi var gerek kalmadi artik aparata.ztn monitorm eskiydi hd desteklemiyordu.sebeb oldu diyelim :)

• eski monitörüde mutfaga kurarsınız artık kahvaltı ederken iyi oluyo :) bu arada yeni monitörünüzde hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 11 Ocak 2016; 21:46:59 >
  • T3sekkur ederim.monitor olarakhttp://www.teknobiyotik.com/aoc-e2461fwh-23-6-2ms-full-hd-wide-screen-led-monitor.html bunu tercih ettim umarim iyidir.

• loveinextreme L kullanıcısına yanıt
    290 vga desteklimiyor
  • 2 tür dvi var,birisi analog sinyal veriyor diğeri ise dijital.

Dijital sinyal verene taktıysan(pinleri kırmadan takamazsın,aynı soketler değil) çalışmaması normal.

Dönüştürücü problemi olabilir,en iyisini yapıp yeni monitör almışsınız,hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenisini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.