Şimdi Ara

R9 290x triox yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun arastirmalar yaparak gecen sene kasa topladim tamamen oyun icin gecen aksama kadar hic bir sikintim yoktu butun oyunlari full ayarda 0 sikinti oynuyordum...
    black ofs 3 oyununu yukledim Fps resmen yerlerde surundu :)
    Normalda 60 ama biraz catismali patlamalo sahnelerde 30 20 hatta 2 uc lere kadar dustu (orjinal oyun deil) islemci 100 leri gordu ram tavan yapio bende ekran kartinin kendi pro. guc yukseltme yapayim dedim ve pc aciosun masa ustu gelio ama fare ile tik dedigin an herhangi birseye direk siyah ekran gelio bom bos pc calismaya devam edio sizce bu neden olabilir...
    Dilimin dondugunce anlatmaya calistim

SISTEM
    4690k islemci
    saphire r9 triox oc
    g skil 8 gb 1866 tek modul ram
    gigabayt gaming 7 anakart
    samsung evo 250 ssd
    1 tb hdd
    cooler master v8 gts sogutucu
    aerocool gts full tower kasa
    cooler master 750g watt psu 80
    Seklinde
    acaba psu mu yetersiz gelio yoksa ekran kartimi yemio ekran karti yemese oyle bi ozellik koymazlarsi sanirim :)
    guc yukseltmeyide amd nin kendi pro. var kart ile gelen cd den cikioyor onunla yapuorum
    simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladığım kadarıyla ekran kartının ayarları ile oynadın (OC) şimdi ise masa üstüne geldiğinde siyah ekranda kalıyor anladığım bu,

bu tarz bi sıkıntı benimde başıma geldi durumu şöyle çözdüm,
    msi afterburn ile ekran kartıma oc yapıp apply diyince görüntü gitti kesik kesik ve ara ara gelip giden bi olay oldu
    makinayı güvenli kipte açıp msi afterburn ve ekran kartı driverlerini kaldırdım ve sistemi yeniden başlattım sorun giderildi
    müsait olduğunda yazdığım adımları bi dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 18 Mart 2016; 9:45:34 >
  • ben sorunu cozdum yani makinayi eski haline getirdim simdi ise bu karta sikintisiz sekilde oc nasil yapabilirim ve ayni sekil islemciye

• Bunun nedeni ekran kartının remlerini kaldırdığından fazla OC etmen, bende de 290X TRIX var remlerini 1450mhz üstü yaptığım an PC siyah ekranda kalıyor, +50 -50 oynayabilir.

FPS dediğin gibi berbatsa istediğin kadar OC yap (zaten amd kartlar iyi OC olmaz, ayrıca amd kartlar arasında XT serileri kendi içlerinde iyi oc olmaz) birşey değişmez.

Ayrıca 290X ile o oyunu full de rahat +60fps de oynaman gerekir. Gidip 16x AA açmaya çalışırsan yada korsan yazılımlar kullanırsın orası başka.
  • Sanirim korsandan oluyor oyun bi bolumde takili kaliyordu simdi ise duzeldi sikinti yoq isi degerleride gayet guzel seviyede...
    Ayni kart bir tane daha almakmi makul tabi power im yeterli gelirmi yoksa elimdeki karti satip (olu parasina gider buyuk ihtimal) :) baska kart almakmi daha ii olur ?

• ramleri fazla yükseltme getirisi yok.
  • Yani ne yapmak lazim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.