Şimdi Ara

R9 380 4g Msi mı Sapphire mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R9 380 4g msi mı R9 380 Nitro Sapphire 4g mi?

msi fan boyluğu yapmadan nedeni ile Cevap yazarsanız Sevinirim

Benim görüşüm gerek işlemci gerek Çekirdek hızı daha fazla Sapphire nin Sapphire 4g Oc versiyonunu Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-380-gaming-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tolgaarman T kullanıcısına yanıt
    bu ikin ürün için
    MSI sapphire markaya göre yazılım olarak daha üstün. sapphire de yazılım eksikliğinden dolayı şikayetler okumuştum
    MSI teknik servis olarak türkiye genelinde daha iyi hizmet vermekte

buna karşın bende sapphire kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok gerek ısınma gerek yazılım olsun
  • Msi işlemci ve çekirdek hızı olarak daha geride ve fiyat olarak 70 tl civarı daha pahalı Sapphire de de özellikle nitro da olumlu yorumlar gördüm hep, çok arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaarman -- 8 Şubat 2016; 14:32:38 >
  • Kesinlikle Sapphire ! Kalite,bileşen,garanti,servis olarak msı'den 20 sene ileride :)
    MsI'ın renkli cıvıltılı kalitesiz ürünlerine para vermeyin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 8 Şubat 2016; 15:42:44 >
  • kuzenimden kullandigim kadariyla sapphire nitro'nun guzel oldugunu soyleyebilirim.
  • Bundan önce 6850HD Sapphire kullanmıştım 3 sene sonunda fırınlamaya döndü olayı çöp oldu kenarda yatıyor. Şuan MSI'in bahsettiğin serisini kullanıyorum. Benim için artı olan kısmı arka plakası ve garanti şartları daha iyi. Yani 2 yıl içinde arıza olduğu takdirde yeni kart verip o kartıda aldığın tarihten itibaren garantiliyorlarmış..
    Bu nedenle almıştım, gayet memnunum.
  • Hocam 3 seneyi 3ay gibi anlatmışsın 3 sene azmı garanti olarak sen diyince araştırdım Sapphire yi baya bir övmüşler ha deselerki msi daha hızlı msi daha soğuk daha sessiz 70 tl dert değil verilir ama yok sırf tasarım güzel ismi msi diye 70 tl vermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Sapphire kullanıcısımısınız sapphire ürünle garantilik ne sorununuz oldu

3 sene az değil tabi, Sapphire kötü demek istemedim ayrıca, o şekilde anlaşıldıysa kusura bakma. Hep ATI kullanmışımdır X1550'den 4850'ye ondan 6850'ye kadar hep Sapphire kullandım. Sapphire'da iyi pek tabi.
    Görüntüsü, arka plakası ve MSI yazılımından ötürü bu seferki tercih sebebim MSI oldu. Yani hatta Sapphire R9 380'ı aldım sonra kasada vazgeçip MSI R9 380'ı aldım. İkiside gayet iyi aslında.
    Fazla para vermiyim görüntüde önemli değil diyorsan al Sapphire'ı, pişman olacağını zannetmiyorum.
  • Sapphire kullanıyorum, gayet memnunum.Forumda bu model kartla ne zaman bir sorun yaşayan görsem msi çıkıyor o kart.En son duyduğum da yazılım yüzünden ısınma sorunuydu.(msi gaming appdı sanırım)

Ama ben yerinizde olsam msi gtx960 alırdım.Oc yaptığınız zaman r9 380in gerisine düşmez.Güç tüketimi konusunda daha iyidir.Oyunlarda nvidia daha çok memnun eder.
    Birincisinde ekran kartımda bios sorunu olmuştu kendim hatalı bios atmıştım hiç sorgusuz değiştirdiler yenisi ile
    İkincisinde yine eski kullandığım 6850 modelinde aşırı overclock yapmam nedeniyle ekranda kareler oluşmuştu yine sorgusuz değiştirildi ..
    Aslında çok sağlam kartlar üretiyor sapphire hiç dokunmazsak uzun yıllar tık demez
  • MSİ ve Sapphire garantisini aynı firma veriyor Servispoint.
  • MSI yazılımı daha iyi derken. Bir tek gaming app i var onu da kimse kullanmıyor işlevsiz. Afterburner iyi ama MSI kartlara özgü bir programda değil zaten. Sapphire de iyidir.
  • Amd ekran kartlarında en iyisi saphire
  • MSI'ın soğutma performansı daha yüksek, fanları daha sessiz. Kart 60 dereceye kadar fanları çalıştırmıyor, oyuna girdiğinde sıcaklık artmaya başlayınca fanlar kademeli olarak devreye giriyor. OC yapacağın zaman bu soğutmaya ihtiyaç duyacaksın. Artı olarak MSI'ın OC potansiyeli Sapphire'dan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Birincisinde ekran kartımda bios sorunu olmuştu kendim hatalı bios atmıştım hiç sorgusuz değiştirdiler yenisi ile
    İkincisinde yine eski kullandığım 6850 modelinde aşırı overclock yapmam nedeniyle ekranda kareler oluşmuştu yine sorgusuz değiştirildi ..
    Aslında çok sağlam kartlar üretiyor sapphire hiç dokunmazsak uzun yıllar tık demez

Hocam ne yapmışsınız öyle. Sapphire iki gol atmışsınız resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD de sapphire tektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI sevmeyeni etmeli tekdir.
  • Yıllardır Sapphire kullanıyorum hiçte kötülendiği gibi bir firma değil canavar gibi sorunsuz çalışıyor hiç üzmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.