Şimdi Ara

R9 380 Oyundan Atma no signal hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sapphire r9 380 4gb oc ekrankartına sahibim i5 6500 işlemci 650w 80 plus psu 8gb ddr4 ram var

oyunda iken gta5 ve watch dogs da yapıyor bunları ısı değerleri 70 derece bile olmuyor ama birden oyundan atıyor oyunun sesi gelmeye devam ediyor ve no signal yazıyor bazen gta 5 de iken pembe ekran geliyor en çok da bunu anlamadım pembe ekran nedir? hiç olmadı pc kapanıyor tekrardan açılıyor driver ise 16.2.1 yüklü lütfen yardımcı olun... fur mark sonuçları ekte var. NOT:W10 Kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaarman -- 11 Mart 2016; 19:29:16 >

• Overclock var mı kartta ? dediğin problemler genelde overclock yapınca oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSkill fN

Overclock var mı kartta ? dediğin problemler genelde overclock yapınca oluyor

msi afterburner yüklü pc de ama oradaki ayarlarla hiç oynamadım...
  • tolgaarman T kullanıcısına yanıt
    O ayarlara bir bak dostum sorun büyük ihtimal ondandır diyorum GPU Clock 930 Memoryclock 5700 dene bakalım bir
  • quote:

O ayarlara bir bak dostum sorun büyük ihtimal ondandır diyorum GPU Clock 930 Memoryclock 5700 dene bakalım bir

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=37BE40BB-7273-46B8-9E32-A8C13262ABE9&lang=eng ekran kartım bu 1010mhz lik versionu... ben daha önceden laptop kullandığım için OC dan anlamıyorum o yüzden ayarları oynamak pekmantıklı gelmiyor... o sitedeki en son driver olan 16.1 i kuracam bakalım ben direk driverları amd'nin kendi sitesinden kurmuştum belki ondandır

Yok dostum sana yaptıracağım o.c değildi , sen bir driverleri kur yine olmazsa dediğimi yap dediğim saat ve bellek hızlarını az birşey düşürecek
  • quote:

Yok dostum sana yaptıracağım o.c değildi , sen bir driverleri kur yine olmazsa dediğimi yap dediğim saat ve bellek hızlarını az birşey düşürecek

dediğiniz ekran kartının performansını düşürmezmi? fps kaybı olmaz değilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whisper Mode 120 FPS Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaarman

quote:

Düşürür de bakcaz işte stabil olmayan o.c. den mi yoksa başka bişey mi... aynisi gtx 760 ile asusun oc kartiyla başıma geldi bios yukledim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaarman

quote:

Düşürür de bakcaz işte stabil olmayan o.c. den mi yoksa başka bişey mi... aynisi gtx 760 ile asusun oc kartiyla başıma geldi bios yukledim düzeldi.

driverları driver booster 3 diye bi program var oradan otomatik güncelledim bios için yardımcı olursanız ellede güncellerim

hocam aynı sorunu be win 10 da yaşadım oyun esnasında ekrande no signal veriyordu araştıra araştıra en sonunda windows 10 stabilite sorununa bağladım zaten genelde çökme ekran kaybolması işletm sistemi ile sürücünün birlkte tepkimesi win 7 ultimateye geçtim kurtuldum bu şekildeki hatalardan win 10 da 16.2.1 stabil değil zaten ana konuyu biraz takip et R9 380 serisi genel sorunlarını yaşıyorsun Win 10 ile bu da konu 73 syfadan oku biraz bilgi sahibi olursun zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_49927063/mpage_73/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: klement

hocam aynı sorunu be win 10 da yaşadım oyun esnasında ekrande no signal veriyordu araştıra araştıra en sonunda windows 10 stabilite sorununa bağladım zaten genelde çökme ekran kaybolması işletm sistemi ile sürücünün birlkte tepkimesi win 7 ultimateye geçtim kurtuldum bu şekildeki hatalardan win 10 da 16.2.1 stabil değil zaten ana konuyu biraz takip et R9 380 serisi genel sorunlarını yaşıyorsun Win 10 ile bu da konu 73 syfadan oku biraz bilgi sahibi olursun zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_49927063/mpage_73/tm.htm

hocam siyah ekran tamam mavi ekran tamam da Pembe ekran nedir ya allah aşkına

• klement kullanıcısına yanıt
    orada baya detaylı anlatmış " program ekle kaldirdan surucuyu sil bastan ac

gizli klasorleri ac.
    c: altinda amd sil
    c:programdata altinda amd sil
    c:kullanicilar/kullanici ismi/appdata/local ve roaming altinda amd sil
    c:program files(32-64) amd sil

baslat calistir regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software altinda amd sil
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software altinda amd sil
    HKEY_USERS\DEFAULT\Software altinda amd sil

bastan ac yeni surucuyu kur."

demiş ben bunları yapmadan direk indirdiğim driverı kursam sorun olurmu ?
  • hocam yine söylüyorum endişeye gerek yok sen yine pembe ekran almışsın ende ekran bi kitlendi bide hoparlorden ses çıkıyor cızırtılı yüksek yerimden hopladık iyimi dediğim gibi endişeye gerek yok R9 3800 serisi win 10 ile sürücü kaynaklı sorunları yaşıyrsun win 7 geç kurtul bana kalırsa ama yeni driver çıktı 16.3 win 10 da biraz daha stabil ana konuyu takip et dertlerin daha çabuk sonuçlanır...
    bu yazanlrı uygula daha stabil urulum yaparsın hade kal sağlıcakla ana konudan devam edersin...
    nvidiadan amd ye yeni geçtim böyle şeylerle ilkdefa karışlaşınca ister istemez panik oluyor insan pembe ekran hatası diye araştırıyorum öyle bi hata yok bana özel hata
  • kartın hayırlı olsun performans kartı almışsın güle güle kullan öncelikli olarak yeni tarihli çıkış yapan kartlar biliyorsunuz yazılım alt tabanı yeinden oluşturulduğu için sürücülerin tam anlamıyla oturması zaman alabilir ama sonçıkan driverden genelolarak güzel tepkiler var...Nvida tarafında da sürücü problemleri yaşanıyor henüz karşilaşmamışsın burası sevindirici bu seviye ekran kartı kullanıcıları deneme yanılma forumdaki yorumlardan çıkarım yaparak stabil sürücü uygulama vs. edinir sende başlamışsın durmak yok yola devam....

şimdiki driverda sorun yok gibi bakalım bu ekran kartı gta 5 de bazen anlık fps düşüşleri yaşatıyor 3-4 saat sonunda ısınma yoken acaba ramin 8gb olması ile bi alakası varmı ona göre ram alacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.