Şimdi Ara

R9 380 VS 1050 Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 380nin 4gb olan modelini 2. elde garantili tamirsiz bu arada MSI GAMİNG olan model 450 liraya anlaştık almalımıyım sizce , bunun performansı internette biraz baktım 1050 ti civarinda gibi , açıkçası fiyatı bana uygun geldi bir nanesi yoksa almalımıyım ne dersiniz yada üsüne 200 300 daha at 1050 ti al temizinden mi diyorsunuz

• merhaba bende 280x var 450 tl sanki biraz az gibi sen bilirsin ama birara 1050 ti o paraydi sindi 1000 tl bandinda ben olsam kacirmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat et mutlaka deneyerek, test ederek al. Bir yerde buluşup al gülüm ver gülüm yapma ki kartı test ederken de stress testine sokup fanlara kadar dinle.
  • 380 mining kartı olmasın dikkat et. Ben daha az ısınması, daha az güç tümetimi ve daha güncel ol ası sebebi 1050ti yi seçerdim

• DeliOrmanlı0106 D kullanıcısına yanıt
    Geçen tek fan 1050 ti 650 tlden koydum letgoya 2dk 5 mesaj heldi. 750 desem gidicek kart. 450 aşırı uygun. kartı 1-2 proglam strss testi yapın yarım saat en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 28 Şubat 2018; 9:20:9 >
  • meraklı35 M kullanıcısına yanıt
    Temiz GTX 1050 Ti al hocam. Ben ikinci ele güvenmiyorum artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 380 ile mining yapılmış olabilir. İyice kontrol edin. Soruya gelecek olursak hava da karada 380
  • Bulabilirseniz 380x daha iyi olur.
  • 450 tl cok ıyı fiyat kartta sorun yoksa kacırmayın.
  • şu anda ikinci el bölümünde 1100 lira istiyorlar 380'e yani 450'ye kesinlikle olmaz bir iş vardır ya da yiyordur seni.ben bile kasımda strix'i 640'a sattım diye kafayı duvarlara vuruyorum olmaz 450.ikisi arasında 380 tokatlar ama 190w çeker strix falan değilse ses yapar 1050 ti alınır ama o da pek hesaplı değil artık.ikinci el işi de sağlam değil pek millet bilmeden kullanıyor.ben 2 sene kullandım o 380'i oc'nin dibine vurdum ama tertemizdi ne yaptığımı biliyordum şikayet bile gelmedi alandan onu da nereden bulacaksın ne yapmış nasıl kullanmış diye düzgün kullanılmış olanını.oc yapılmamıştır diye özellikle yazarlar o yalan bir kere.1060'a voltaj vermiştir vermemen lazım yani bilmeden yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.