Şimdi Ara

R9 380X vs GTX970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 4460 tabanlı bir sistem yaptım H81m PRo anakart 8 gb ram vs. fakat gtx 970 ile 380x arasında kaldım eğer 970 alırsam monitörü 2.el bişey alıcam ayrıca cebimde nakit kalmayacak ama 380x alırsam 0 güzel bir monitör ve nakitim de cebimde kalmıs olacak belkide razer blackwidow almayı düşünebilirim sizce napmalıyım ? o kadar büyük farkı varmı keske alsaydım dermiyim sizce ?

• Yok bellek olarak daha bile iyi 380x performansta ise gtx ile 60 aldigin yerde 50 alirsin 390 ile de 65 alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride pişmanlık yaşarmıyım keske gtx 970 alsaydım diye gerek nvidia desteği filan
  • Parasız kalmana gerek yok

İyi bir monitör alır 7 8 yıl kullanırsın alacağın ekran kartının ömrü zaten maksimum 3 yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kart aynı arasında siklet farkı var. Denk kartlar değiller. Daha yüksek performans için 970 almalısın.
  • 2 ci el alacağın monitör fhd en az dvi girişi bulunan bir model olabilcekse 970 380x den daha iyi orası kesinhttps://www.youtube.com/watch?v=LE2zxZFM5DA

ama paraya sıkışmayayım ultra takıntım yok dersen 380x gayet yeterli bir kart gpu her zaman güncellenir ama monitörü iyi alıyorsun daha uzun süre kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Aralık 2015; 1:39:13 >
  • kartı 2.el al?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx1070 vs Rx590
    6 yıl önce açıldı
    R9 380 R9 380X RX 480
    9 yıl önce açıldı
    Rx 460 OC vs Gtx 750Ti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.