r9 390 dan 980 ti ye geçiş olcak. bi kac gün içeirisinde sağlam performanslı bi 980 ti almak istiyorum yarımdı olursanız sevinirim. ben 2 si arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeleriniz neler.
sonrası sana zahmet alırken orada test yaptır öyle al sonrasında sıkıntı çıkmaması için cw testide yaptır bunları yapmayıp alıp gidersen
sonrasında sorun çıkarsa çok uğraşırsın benden sana tavsiye
quote:
Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy
önce zotac derim ..
hayırlı olsun ekran kartın
sonrası sana zahmet alırken orada test yaptır öyle al sonrasında sıkıntı çıkmaması için cw testide yaptır bunları yapmayıp alıp gidersen
siteden siparis vercem . not olrak düssem testi yapıp yollarlar mı acaba yoksa işimiz şansa mı kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: hayko555
quote:
Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy
önce zotac derim ..
hayırlı olsun ekran kartın
siteden siparis vercem . not olrak düssem testi yapıp yollarlar mı acaba yoksa işimiz şansa mı kalır.
bence git mağazadan al sen bilirsin ama mağazdan alman daha iyi hemen almış olursun beklemezsin hemde test yaptırırsın
o iş inventus yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam sen bi şansını dene yinede
fthyrr1976fyF
kullanıcısına yanıt
inventusta zotac 980ti yok suan. sinerjiden almayı düsünüyorum canlı destekten adamla konusup öyle alırım artık bakalım test yapıyolarmı durum nedir. teknolojiden yana sansım pek yok sorunlusu gelir beni bulur :D
hayko555
kullanıcısına yanıt
Dostum diğer bileşenlerini yazarsan sonra dar boğaz olmasın ?
quote:
inventusta zotac 980ti yok suan. sinerjiden almayı düsünüyorum canlı destekten adamla konusup öyle alırım artık bakalım test yapıyolarmı durum nedir. teknolojiden yana sansım pek yok sorunlusu gelir beni bulur :D
pm bak
quote:
Orijinalden alıntı: soporo
Dostum diğer bileşenlerini yazarsan sonra dar boğaz olmasın ?
Kartın bence iyi ben olsam pascal serisini beklerim.
seneye nvidia pascal serisini bekleyin sağlam dedikodular var performans olarak
quote:
Orijinalden alıntı: serkanerşen
seneye nvidia pascal serisini bekleyin sağlam dedikodular var performans olarak
FİYAT olarak bi dedikodu varmıdır :) 3000-3200 arası bisey olsun bizim olsun.
hayko555
kullanıcısına yanıt
Gayet güzel dostum rahatlıkla alabilirsin ben oyumu Zotax Gtx 980 Ti dan kullanıyorum. Hayırlı olsun.
hayko555
kullanıcısına yanıt
her yeni seri mimarili kart çıktığında orta ve üst seviyeleri olur. bu açıdan baktığımızda yazdığın rakamlar üst seviye olmasa bile
orta seviye de yeter en kötü ihtimal.
hayko555
kullanıcısına yanıt
zotac extreme en güçlü 980 ti dir doğru karar yinede pascal kartlarıda beklemede fayda var
Pascal ı bekleyin
hayko555
kullanıcısına yanıt
Yerinizde olsam r9 fury x alirdim yada pascal ve arctic islands'i beklerdim
quote:
Orijinalden alıntı: FairLighty
Yerinizde olsam r9 fury x alirdim yada pascal ve arctic islands'i beklerdim
bildigim 2016 sonunda cıkcak bu pascal serisi ? okdar bekleyesimde yok açıkcası çıksada fiyat bakımından zorlar gibime geliyo.. siteden siparis vercem ama zotacta cw sorunu oluyomus ondanda tırstım :D
quote:
bildigim 2016 sonunda cıkcak bu pascal serisi ? okdar bekleyesimde yok açıkcası çıksada fiyat bakımından zorlar gibime geliyo.. siteden siparis vercem ama zotacta cw sorunu oluyomus ondanda tırstım :D
CW konusunda ez az şikayet Msi'da hocam. Soğutma ve OC performansı tarafında iyidir:
Elinde R9 390 gibi bir kart var 2016 ya kadar seni fazlasıyla idare edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: 860K
Elinde R9 390 gibi bir kart var 2016 ya kadar seni fazlasıyla idare edecektir.
Allah aşkına gidip de vatan gibi uyduruk bir siteden almayın,alacaksanız amazondan alın.(şu an indirimde çoğu kart 500-600 tl ucuza geliyor tr'ye göre.)