Şimdi Ara

R9 Serisi Alanlara verilen bedava oyun kodları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.2 günlük yoğun uğraş ve ısrarım sonucunda kodları aldım. Bu kodlar başka biri tarafından kullanılabilirmi? Bu oyunların çoğu bende var ve ben bu kodları başka birine versem kullanabilir mi bilgilendiriseniz sevinirim İyi forumlar.

• dragonair01 kullanıcısına yanıt
    hangi oyunlar
    bana verebilirmisin acaba
  • Dostum r9 aldıysan 3 tane seçtiğin oyunu vermeleri lazım. Steam kodu olarak veriyorlar. Herhangi bir steam hesabında kullanılabilir kodlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayrı kod verdiler biri 3 oyun için biride civilazation için daha girip oyun falan seçmedim kendim kullanmayı düşünmediğim için direk kodları vermeyi düşünüyorum istediği oyunu alsın ama sorun çıkarmı ondan emin değilim işte
  • kodlar sana ait steam hesabına geldiyse nasıl maşka bir hesaba verebilirsin ki?
  • Kodlar verilebilir. sorun çıkacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlar steam hesabına gelmedi normal amd'nin sitesi üzerinden kodları giriyorsun sonra seni steame yönlendiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dragonair01 kullanıcısına yanıt
    Evet kullanılabilir.

Steam ise steam üzerinden origin ise origin üzerinden kullanılabilir.Ama en başta verilen başka bir kod var bunu kendi steam hesabınıza tanımlattıysanız verilemez.Tanımlatmamanız lazım.

Vermek yerine satmanız daha akıl karı olur (arkadaş vs. birisine vermeyecekseniz tabii.).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende r9 280x aldım bu kodları nasıl alıyoruz yardımcı olurmusun.

Eğer aradığım oyunlar sende ise kodlarımı sana veririm değiş tokuş yaparız.
  • Cevap için teşekkürler hediye çeki-kod-kupon kısmına ilan açtım zatenhttp://forum.donanimhaber.com/m_100204296/f_//tm.htm#100204296 Ama piyasası çok yok gibi
  • Dostum kodları mail ile attılar sanada büyük ihtimal(2 adet) mailde bilgilendirme var yapman gereken işlemlerel ilgili word dosyası olarak. Takas konusuna gelirsek oyunlarımız aynı zaten 20'ye yakın oyun var içinden 3 tane seçiyorsun bide Civilazation oyununun kodu var ekstradan.İyi forumlar
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonair01 -- 6 Aralık 2014; 15:04:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.